ne zaman ki kaçmaya başlarsın o zaman kovalar.. yoksa bir ömür o bu lafı kullanır, sen de hep alttan alırsın.. erkeğin nazlısı hiç çekilmez yaw, bir gün evet bitsin de bakalım ne oluyor..
Ayrılık lafı edince senin alttan alıp ona iyi davranacagini güzel sözler söyleyeceğini biliyor ve bunu kullanıyor sonuna kadar.
Belli ki ayrılmayı takmış kafasına bundan Hayır gelmez...
uzak dur kıymet bilsin..dönmese zaten o seni çoktan silmişti
kıyamamm..cok zor bır durum..sevgılın kac yasında ? gereklı olgunlukta degıl,hasta mı bılmem ama..bundan koca olmaz .. gecen zamanına yazık..bı kere ayrılalım dedımı evt bıtsın de kapa..bı kez anlamalı senı kaybettıgını..eger daha sonrasında donmezse zaten senın cabanla duruyo demektır.ve hr kavgada ayrılıgı yasayacagına bı kez yasa tam yasa...sevgılın senı kaybetmekten korkmuyokızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..
artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?
ne diyosunuz ne yapılır? hangisi benim sevgilim diyorum bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?