- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Ben size katılıyorum, bence de bu adam yolnu yapıyor.
Öyle adama direk uol vermek gerek.zaten kendi kaşınıyor bu lafı yeyıp oturma derim
kızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..
artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?
ne diyosunuz ne yapılır? hangisi benim sevgilim diyorum bazen...
Isin cok zor bunlar ömür gecmez. Yasi kac sevgilinin ergen gibi davraniyor?
İlk ayrılıyorum dediğinde gerçekten ayrılmış gibi davranın burnu sürtsün biraz alttan alamayı da bırak evlenirseniz olan hep sana olur
yol yapıyo gibi de değil işte. anlamadığımda bu sonrasında öyle güzel davranıyo ki.
kızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..
artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?
Allah Allah, çözemedim o zaman . Şantaj yapıyor zannımca, şunu yap yoksa ayrılırım, bunu yap yoksa ayrılırım diye.
valla bende çözemedim. bence psikolojik sorunu var. o an gaza geliyor. geçen tartıştık yine aynını yaptı. ben alttan aldım düzeldi. sonrasında yalvarıyo resmen sakın bırakma beni diye. sanki ben bırakıyorum
Alttan alma o zaman blöfünü gör :) Peki tamam ayrıldık o zaman, ben senin kaprisini çekemem de. Zonk olur kalır :)
Böyle şeyi sürekli söyleyen birinde gerçekten böyle olmasını istiyor sanırım ya da sevmiyordur diye düşünürüm.
Bitsin mi derse bi daha tamam de bakalim ne oluyor
Bu ne rahatlik her tartismada bitsin ne demek
Çok merakliysan çek git de
Öyle adama direk uol vermek gerek.zaten kendi kaşınıyor bu lafı yeyıp oturma derim
ben arkadaşlarımın sevgilileriyle yaptığı her kavgada, onların birbiriyle anlaşamadığı izlenimine kapılıp ayrılıcaklarını düşünürüm. bu kendi ilişkilerimde de böyle. ilişkilerin büyük bi ahenk içinde yürütme beklentisi olan insanlar, küçük bi anlaşamama durumunda. "acaba?" diye sorgulamaya başlıyor. "acaba evlendiğimizde de bu şekilde tartışır mıyız ve bu boşanma sebebi olur mu" diye sorguluyorum ben hep. bu sorular kafamı kurcalarken; "bu ilişkiye zorla mı sürdürüyoruz yoksa?" demeye başlıyorum. "bundan sonra da hep böyle kavga edicez muhtemelen, o halde birbirimizi mutsuz etmeyelim" diye düşünme aşamasına gelinca durum tehlikeli bi hal alıyor ve "ayrılsam mı?" diye zihnimden geçiriyorum. belki de sevgiliniz bana benziyodur. çevresinde anlaşamayıp boşanan çok çift gördüğünden kendi ilişkisinin de yıpranmasından korkuyodurkızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
Böyle şeyi sürekli söyleyen birinde gerçekten böyle olmasını istiyor sanırım ya da sevmiyordur diye düşünürüm.
Zipzipcilik yapayım yaşlar kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?