her tartışmada lafı ayrılığa getiriyor :(

haklısın benimde sonum böyle olur. her tartışmada boşanalım der bu adam. haklı da olsa haksız da olsa yapamıyorum olmuyor diyor. ama birde bakıyorsun beyimiz bensiz yapamaz beni bırakma diye yalvarıyor. yeter benimde bi sabrım var....

utanarak söylüyorum çünkü hoş değil ama ben de aynı sevgiliniz gibi davranıyordum.. 18-20 li yaşlarda hemen "tamam bitsin olmuyor"u yapıştırıyordum.. sevgilim "tamam canım bitsin de yarın kaçta buluşacaktık?" diyip alay ederdi.. toplamda 8 kez ciddi ayrıldık.. son ayrılığımız 6 sene sürdü.. şimdi evliyiz çocukluyuz :) sık sık boşamaya falan kalkmıyorum eşimi bu arada:) neden böyleydim bilmiyorum ama o beni frenlemeyi saçmaladığımda ciddiye almamayı bana yol göstermeyi hep bildi.. sevgilinizle konuşun durumu dramatize etmeden 2 arkadaş gibi.. bazen oluyor sadece oluyor işte.. umarım sizin durumunuz da güzel ilerler..

Bana ayrilmak istiyor da bunu sizden bekliyor gibi geldi.siz alttan alinca belli ki ya vicdan azabi yada baska bisey geri adim attiriyor.acik acik konusun bence...

Bana ayrilmak istiyor da bunu sizden bekliyor gibi geldi.siz alttan alinca belli ki ya vicdan azabi yada baska bisey geri adim attiriyor.acik acik konusun bence...

mal ya baska bisey degil. konusuyoruz. dedim ayrilmak istiyosan ayril. diyo öyle olsa ailenin icine sokmak istemezdim gercektende oyle. anlamiyorum ben seni diye bagirdim.

sonra da ayrildik yolun acik olsun diyo. sonra bu iliski senin elinde sen ver karari diyo. yemin ederim deli etcek bu adam beni o olcak sonunda...

Valla butun yuku omuzlariniza yuklemis kenara cekilmis cocuk gibi.bu iliski senin elinde demek,ben senin canindan bezdiririm olur da isyan edip ayrilirsan bunun suclusu da sen olursun demek.hiiiccc de uzulmez bu durumda cunku kendini teselli edecek herseyi hazirlamistir...

Her insan omuzlarinda ayri bir dunya tasidigi icin aslinda neden boyle yaptiginj soylemek tabi ki zor. Duydugum bahaleri siralayayim.
- Esim/sevgilim/nisanlim benim bu iliskide baskin oldugumu bilsin, begenmedigim seyleri ilerde de yapmasin. (Bir nevi kendince adam etme yolu!)
- Normalde gosterdigi sevgisini ayrilalkm dedigim zamanda goremiyorm. Cok uzerime dusuyor hosuma gidiyor.
- Pesimde dolanmasi gururumu oksuyor.
- Kiza o kadar umit verdim sozler verdim vicdanen birakamiyorim, o da ayrilmiyor ne yaparsam yapayim.
- Yapisti kaldi bu ayrilik lafi sinirle soyluyorum ama cok seviyorum tamam derse ne yaparim bilmiyorum.
- neden soyledigimk bilmiyorum istemsiz sekilde soyleyip duruyorum iliskisi lackalastirdim resmen kaybetmek istemiyorum.

TUM bu varyasyonlarin ortak sonucu su bence; alttan alip her ayrilalim dediginde panik yaparak pesinden gitmemek gerekli. Oldu ki alttan almadik, karsimizdzaki insan geri adim atmadi duzelme olmadi ve sonuc ayrililikla sonuclandi. Zaten bu kadar kolay vazgecebiliyorsa pamuk ipligine bagliymis demektir. Bir omru bu iplige baglamak buyuk risk olur.

aynen o yuzden senin elinde demesini kabul etmedim. yani kendisi ayrilmak istemiyo atar yapiyo sanki. bi sekilde duzeldi ben yalvarmadim dün..

Tartismanizda noldu dun geceki? Tamam dedin mi?

bu sefer sen istiyosan bitsin dedim. bi sekilde alttan aldi ve duzeldi ben yalvarmadim ve dedim bunu bidaha yasamak istemiyorum. bidaha yapicaksan bitsin , artik kaldiramiyorum dedim. iyiyken bana iyi olna kotuyken ol dedim. evlenincede tartisinca bosancaz mi diyceksin beni evden mi kovucaksi dedim

çoook guzell yazmissiniz.. benim sevgilim hangi şık tam çözemedim ama ben bu sefer yalvarmadim. ve geri adim atti gordum bunu. birdaha yalvarmiycammm kesinlikle. pamuk ipligiyse eger evlenmeden kopmasi en iyisi...

o ne öyle kız gibi ya...sanki sen erkeksin oda kız. benim eski ilişkimde aynen ben böyleydim. ama gözüne ayrılıkla korku vermek için yapıyordum ama ayrılmıyordum adam olsun diye yapıyordum. gerçeği yenilir yutulur şeyler değildi şiddet hakaret başkaları vardı diye yapıyodum. sizde neler var bilemem.. ama sen böyle yaptıkça "beni kaybetmekten korkuyor " der hakksızda bide, daha çok der ,ileride çektirir sana bak... zorda olsa senin için, sen aynısını ona yap bu sefer ,rolleri değişin bakalım noluyor. bırak o alttan alsın , sen kızsın senin trip atman lazım, olamaz bunu kabul etmiyorum...kız gibi olmasın bak alıştırma böyle

yok benimkinin o tarz seyleri yok. tartisna sirasinda sorun benden cikmis oluyor ama ufak bisey bu buyutuyorda buyutuyor ve ayrilmaya getiriyor ona kiziyorum cok. ayni hatayi o yapsa ben oyle davranmam diyorum..

alisti cok fena hemde.ama bidaha boyle olcaksa ayrilalim dedim acik ve net. bakalum birdaha olursa bitecek gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…