Hiç çekinme de. Çok yakınım akrabam. Eşi daha evlenmeden bir tartışmasında onu annesinin evinin önüne bırakıp gitmişti. Sinirliydi deyip alttan aldı. Evlenince büyük tartışmalarında da kaç kez ya seni götüreceğim diye tehdit etti, ya da bıraktı gitti yine kapının önüne. Kıza ne mi kaldı? O bıraktığı zamanlarda sanki misafirliğe gitmiş gibi annesine sizi ziyarete geldim demek ve akşam her seferinde eşinden özür dilemek. Hayırlısı olsun hakkınızda
Sonuca üzülmeyin.
Evlilik içinde çek git diyen erkek çekilmez
yol yakınken DÖNMÜŞ OLURSUNUZ. Hayırlısı olsun
Evet sevgiliyken de ayni sorunlari yasamistik.ama cok severek evlenmistik
kızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..
artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?
ne diyosunuz ne yapılır? hangisi benim sevgilim diyorum bazen...
kızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..
artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?
Bana ayrilmak istiyor da bunu sizden bekliyor gibi geldi.siz alttan alinca belli ki ya vicdan azabi yada baska bisey geri adim attiriyor.acik acik konusun bence...
Valla butun yuku omuzlariniza yuklemis kenara cekilmis cocuk gibi.bu iliski senin elinde demek,ben senin canindan bezdiririm olur da isyan edip ayrilirsan bunun suclusu da sen olursun demek.hiiiccc de uzulmez bu durumda cunku kendini teselli edecek herseyi hazirlamistir...
Tartismanizda noldu dun geceki? Tamam dedin mi?
Her insan omuzlarinda ayri bir dunya tasidigi icin aslinda neden boyle yaptiginj soylemek tabi ki zor. Duydugum bahaleri siralayayim.
- Esim/sevgilim/nisanlim benim bu iliskide baskin oldugumu bilsin, begenmedigim seyleri ilerde de yapmasin. (Bir nevi kendince adam etme yolu!)
- Normalde gosterdigi sevgisini ayrilalkm dedigim zamanda goremiyorm. Cok uzerime dusuyor hosuma gidiyor.
- Pesimde dolanmasi gururumu oksuyor.
- Kiza o kadar umit verdim sozler verdim vicdanen birakamiyorim, o da ayrilmiyor ne yaparsam yapayim.
- Yapisti kaldi bu ayrilik lafi sinirle soyluyorum ama cok seviyorum tamam derse ne yaparim bilmiyorum.
- neden soyledigimk bilmiyorum istemsiz sekilde soyleyip duruyorum iliskisi lackalastirdim resmen kaybetmek istemiyorum.
TUM bu varyasyonlarin ortak sonucu su bence; alttan alip her ayrilalim dediginde panik yaparak pesinden gitmemek gerekli. Oldu ki alttan almadik, karsimizdzaki insan geri adim atmadi duzelme olmadi ve sonuc ayrililikla sonuclandi. Zaten bu kadar kolay vazgecebiliyorsa pamuk ipligine bagliymis demektir. Bir omru bu iplige baglamak buyuk risk olur.
o ne öyle kız gibi ya...sanki sen erkeksin oda kız. benim eski ilişkimde aynen ben böyleydim. ama gözüne ayrılıkla korku vermek için yapıyordum ama ayrılmıyordum adam olsun diye yapıyordum. gerçeği yenilir yutulur şeyler değildi şiddet hakaret başkaları vardı diye yapıyodum. sizde neler var bilemem.. ama sen böyle yaptıkça "beni kaybetmekten korkuyor " der hakksızda bide, daha çok der ,ileride çektirir sana bak... zorda olsa senin için, sen aynısını ona yap bu sefer ,rolleri değişin bakalım noluyor. bırak o alttan alsın , sen kızsın senin trip atman lazım, olamaz bunu kabul etmiyorum...kız gibi olmasın bak alıştırma böylekızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
o ne öyle kız gibi ya...sanki sen erkeksin oda kız. benim eski ilişkimde aynen ben böyleydim. ama gözüne ayrılıkla korku vermek için yapıyordum ama ayrılmıyordum adam olsun diye yapıyordum. gerçeği yenilir yutulur şeyler değildi şiddet hakaret başkaları vardı diye yapıyodum. sizde neler var bilemem.. ama sen böyle yaptıkça "beni kaybetmekten korkuyor " der hakksızda bide, daha çok der ,ileride çektirir sana bak... zorda olsa senin için, sen aynısını ona yap bu sefer ,rolleri değişin bakalım noluyor. bırak o alttan alsın , sen kızsın senin trip atman lazım, olamaz bunu kabul etmiyorum...kız gibi olmasın bak alıştırma böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?