her tartışmada lafı ayrılığa getiriyor :(

Hemde ergenlikten cikamamis kocaaaaa adam olmustaaa iyi bir ders vermezsen ya ayrılık olacak sonunuz ya da böyle böyle ömrünü yiyecek

şu an yine aynı terane bıktım yemin ederim. sabah ömürlüğümsün kızımın annesisin diyen adam yine ayrılmaya getirdi her tartışmada olduğu gibi.

askerde ama umrumda değil yemin ederim sevgimde bitti herşeyimde artık...

Valla iyi bile dayanmissin. Peygamber sabri varmış mübarek. Seni oyuncak etmiş elinde resmen. Ondan kopamayacagini düşündüğü için şantaj yapiyor ışte. Bırak burnu sürtsün nasıl tıpış tıpış geliyor ayagina

askerde ama yine o ayrılıyo üstelik sabah birlikte yaşlancaz diyen adam. sorumlusuda benmişim. manyak valla ya. aynen hep yalvaran bendim.

hiçç işim olmaz. yalvarmıcam bidaha. askerde ama yeter ya çektiğim psikolojik sorunlumudur nedir...

aynen geçen seferkiinde de aynını yaptı alttan aldım alttan alınca pamuk gibi oluyor. ama şaklabanlık yapcam aşkım bilmemne düzeliyor. ama bidahaki tartısmada yine aynı. gerçekten suçum olsa amenna

Bebek gibi pışpışla işin yoksa. Ohhhh beynimiz bak

Bebek gibi pışpışla işin yoksa. Ohhhh beynimiz bak

aynen öyle canım. tamam hakkını yemiyim iyiykende o beni göklere çıkarır. zaten katlanmamdaki tek sebepte buydu. iyiykende son derece iyi. ama artık bu iyi halleri aşkım bitanemleri söylediği güzel sözler palavra gibi geliyor. durmadan her tartışmada ayrılık dediği için

Seven adam böyle yapmaz çünkü. Al elinde havalara at,sonra tutma 'paaatt' yere düşsün. Durum bu. Sana haksızlık ediyorsa hakkını ara.

Seven adam böyle yapmaz çünkü. Al elinde havalara at,sonra tutma 'paaatt' yere düşsün. Durum bu. Sana haksızlık ediyorsa hakkını ara.

aynen canım. o kadar severken beni bu hale getirdi kendisi bilir ne diyim yani. artık yeter dur deme zamanı geldi. çok şükür kendimde o gücü bulabiliyorum

Evlenmeden önce bitirin. Ya da ayağını denk alsın. Siz de sözünüzü geçirin. İlerde çok daha fazla canınızı yakar. İlişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor.

Evlenmeden önce bitirin. Ya da ayağını denk alsın. Siz de sözünüzü geçirin. İlerde çok daha fazla canınızı yakar. İlişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor.

biticek sanırım bıktım artık. yalnız daha mutlu olurum bence. şimdi böyleyse evlenince nasıl olur acaba yok yok olmucak bizden..

Altan alma ..

Sana ayrilalim dediginde , tamam de..

Birdaha yapmaz surundur bir kac gun ..

İyi geceler kizlar benimde sorunum ayni esimle her konusmamiz tartismaya her tartismamizin sonunda bana ayrilalim diyor.pisman oldugunu keske evlenmeseydik gibi cok kirici sozler ediyor.sizce ne yapmam lazim?

Altan alma ..

Sana ayrilalim dediginde , tamam de..

Birdaha yapmaz surundur bir kac gun ..

askerde ama hiçç önemli değil zaten yine ayrılmak isteyen o. sabahında aşk cümleleri kurarken kendi bilir valla artık evet diycem bende

Lafın geldiği yerde durun. Uğraşmaya değmez

İyi geceler kizlar benimde sorunum ayni esimle her konusmamiz tartismaya her tartismamizin sonunda bana ayrilalim diyor.pisman oldugunu keske evlenmeseydik gibi cok kirici sozler ediyor.sizce ne yapmam lazim?

benimkinin gelecekteki hali bu olsa gerek. sevgiliykende böyle miydi?

Hiç çekinme de. Çok yakınım akrabam. Eşi daha evlenmeden bir tartışmasında onu annesinin evinin önüne bırakıp gitmişti. Sinirliydi deyip alttan aldı. Evlenince büyük tartışmalarında da kaç kez ya seni götüreceğim diye tehdit etti, ya da bıraktı gitti yine kapının önüne. Kıza ne mi kaldı? O bıraktığı zamanlarda sanki misafirliğe gitmiş gibi annesine sizi ziyarete geldim demek ve akşam her seferinde eşinden özür dilemek. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…