- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hemdeben 27, o 29 çocuk gibi valla.
Hemdeergenlikten cikamamis kocaaaaa adam olmustaaa iyi bir ders vermezsen ya ayrılık olacak sonunuz ya da böyle böyle ömrünü yiyecek
Valla iyi bile dayanmissin. Peygamber sabri varmış mübarek. Seni oyuncak etmiş elinde resmen. Ondan kopamayacagini düşündüğü için şantaj yapiyor ışte. Bırak burnu sürtsün nasıl tıpış tıpış geliyor ayaginaşu an yine aynı terane bıktım yemin ederim. sabah ömürlüğümsün kızımın annesisin diyen adam yine ayrılmaya getirdi her tartışmada olduğu gibi.
askerde ama umrumda değil yemin ederim sevgimde bitti herşeyimde artık...
Valla iyi bile dayanmissin. Peygamber sabri varmış mübarek. Seni oyuncak etmiş elinde resmen. Ondan kopamayacagini düşündüğü için şantaj yapiyor ışte. Bırak burnu sürtsün nasıl tıpış tıpış geliyor ayagina
Bebek gibi pışpışla işin yoksa. Ohhhh beynimiz bakaskerde ama yine o ayrılıyo üstelik sabah birlikte yaşlancaz diyen adam. sorumlusuda benmişim. manyak valla ya. aynen hep yalvaran bendim.
hiçç işim olmaz. yalvarmıcam bidaha. askerde ama yeter ya çektiğim psikolojik sorunlumudur nedir...
aynen geçen seferkiinde de aynını yaptı alttan aldım alttan alınca pamuk gibi oluyor. ama şaklabanlık yapcam aşkım bilmemne düzeliyor. ama bidahaki tartısmada yine aynı. gerçekten suçum olsa amenna
Bebek gibi pışpışla işin yoksa. Ohhhh beynimiz bak
Seven adam böyle yapmaz çünkü. Al elinde havalara at,sonra tutma 'paaatt' yere düşsün. Durum bu. Sana haksızlık ediyorsa hakkını ara.aynen öyle canım. tamam hakkını yemiyim iyiykende o beni göklere çıkarır. zaten katlanmamdaki tek sebepte buydu. iyiykende son derece iyi. ama artık bu iyi halleri aşkım bitanemleri söylediği güzel sözler palavra gibi geliyor. durmadan her tartışmada ayrılık dediği için
Seven adam böyle yapmaz çünkü. Al elinde havalara at,sonra tutma 'paaatt' yere düşsün. Durum bu. Sana haksızlık ediyorsa hakkını ara.
Evlenmeden önce bitirin. Ya da ayağını denk alsın. Siz de sözünüzü geçirin. İlerde çok daha fazla canınızı yakar. İlişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor.
Bir kere kabul edin bakalım ne olacak
Altan alma ..
Sana ayrilalim dediginde , tamam de..
Birdaha yapmaz surundur bir kac gun ..
Lafın geldiği yerde durun. Uğraşmaya değmezkızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.
her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..
artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?
ne diyosunuz ne yapılır? hangisi benim sevgilim diyorum bazen...
Lafın geldiği yerde durun. Uğraşmaya değmez
İyi geceler kizlar benimde sorunum ayni esimle her konusmamiz tartismaya her tartismamizin sonunda bana ayrilalim diyor.pisman oldugunu keske evlenmeseydik gibi cok kirici sozler ediyor.sizce ne yapmam lazim?
Sonuca üzülmeyin.sen nasıl istersen öyle olsun diycem direk. naparsa yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?