Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Bunun farkına vardıysan eğer, üzüntünün biran önce geçeceğini umuyorum

yazıkkk etmişim 1 seneme erkek arkadasımdan ayrıldıktan 1 y sora gibi bu girmişti hayatıma keşke hiç girmeseymişşş keşkeeeeeeee

Kızı depresyona sokma kız
Hiç de yalnızlığa düşmeyecek, hiç de ağlamayacak ! Ağlamıycan dimi juliii ? Değer mi? Yazık yazık yazık...

Anam bu işler böyle:) Üzülme desekte üzülecek:) Bırak yaşasın bi kaç gün acısını sora nasılssa geçecek

yazıkkk etmişim 1 seneme erkek arkadasımdan ayrıldıktan 1 y sora gibi bu girmişti hayatıma keşke hiç girmeseymişşş keşkeeeeeeee

Canım hayatta herşey için "keşke" demek mümkün. En mükemmel şeyi yaptığın zaman bile, ertesi gün yine bir "keşke" patlayabilir.

Bu yüzden "keşke"leri sil at, her acı şey hep bir TECRÜBEDİR.

"İyi ki" de mesela, "iyi ki bu tecrübeyi kazandım" de...
Bir daha böyle güvenmem de, bir daha böyle güvenme ki bir daha seni böyle kırabilen olmasın. Ya da bir dahakinde bu kadar kırılmazsın bile, zaten alışmışsındır.
Hayat her şekilde böyle. Evlenince bile. Gerçekten hep aynı mücadele.

iyi ki bu gece bu mesajı atmış bana iyi kiii gerek yüzünü görmüşümmmm babam demişti ondan koca olmaz dieee ah be babacımmm gene haklı çıktın

hoşbuldum kızlar ayhhh valla burada olmasa patlıcam ben artık :) biraz yabancı kalıyorum tabi konuştuklarınıza
Yazık zaten garibim erkek arkadaşıma sarıyorum ya sıkılıp sıkılıp ona patlıyorumm nöricem ben :):)

Erkek arkadaş tabuBu gece erkek lafı yok gazimiz var

Aman yarappimmm parfüme boğdun kız burayı Hoşgeldin cicim Niye geldin :26:

Şaka şaka iyi ki geldin...

hahaha allah seniii :) nasıl ama nasıl güzel koktu demiiii :) hoşbuldum canımm valla sıkıntıdan patlıcadım baktım geliyim dedimm yahu
İyiki gelmişimm valla bakıyorum bakıyorum hiç arkadaşım yok üzülüyorum bende :/

iyi ki bu gece bu mesajı atmış bana iyi kiii gerek yüzünü görmüşümmmm babam demişti ondan koca olmaz dieee ah be babacımmm gene haklı çıktın

Rabbim yardımcın olsun canım, zamanla geçecektir. İnsan neleri unutmuyor. Ciddiyim. İnan bana. Öylesine söylemiyorum, insan gerçekten neleri unutmuyor. Yok diyoruz ya, ölürüm ben geçmez bu acı, geçmeyecek... Sonra hayatın akışına bir kapılıveriyorsun ki, neyi unutmayacağını bile unutuyorsun Geçer. Üzülme.

yaş kaç cnmmm

Evet güzel koktu, ismi nedir

haklısın cnmmm ben 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimdeeee ölücem sanmıştım onda ölmediysem eğer hiç ölmem çekiğim acılar olgunlaştırıo beniiiiiiii aştn yana çok acı çektim ama ben çok

Amannn erkekler varlığı bir dert yokluğu ayrı dert:26::26:Juli kız git saçını boyat geçio acın birazBi güzellik merkezine git bas paranı masaj falan yaptırAl kocaman çikolatalı pastayı tek başına yeAy bende ne biçim arkadaşım haaaBenimki askere gittiğinden beri sırf kuaför güzellik mrkezine yatırdım bütün paramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…