bu adam defteri kapamasa bile ben artık onu istemiorum bunu gayet iyi bilioırum karşındki insn ne kadar kötü olursa olsun sen onunla bişiler yaşamışsın nasıl baskasına o yengesinin akrabası ile çıkıo dersin ki kız yemn edeerm böle bişi yok merhaba dediğim adam evli zaten yemn ederim midem bulandı bu insndan su andaaaa iftira değilde ne buterbiyesizlik diz boyu artık yeter !!!!!!!!!
Oh oh topic bana kalmış kimsecikler yok dağıtayım mı şimdi buraları hıııı
Bence de, bu sana yapılmış büyük bir terbiyesizliktir
Hem öyle birşey olsa bile, insan ağzına alıp yine söyleyemez başkasıyla görüşüyor diye.
bu adam defteri kapamasa bile ben artık onu istemiorum bunu gayet iyi bilioırum karşındki insn ne kadar kötü olursa olsun sen onunla bişiler yaşamışsın nasıl baskasına o yengesinin akrabası ile çıkıo dersin ki kız yemn edeerm böle bişi yok merhaba dediğim adam evli zaten yemn ederim midem bulandı bu insndan su andaaaa iftira değilde ne buterbiyesizlik diz boyu artık yeter !!!!!!!!!
Anam herkes ayrı bişi dio napcamı şaşırdım:18:Bak onu yapma. Yemliğini tak aç bırakmaElinden değil yerinden yesin canım.
Karaktersiz kişiliksizzYazık bunun için döktüğün gözyaşlarına
[/B][/FONT][/COLOR]
Yürüyün gidin behhhh...
gerçekten yazıkmışşşş gerçektenbu mesajı okuduğumda hüngür hüngür ağlamya başladım zaten
Karaktersiz kişiliksizzYazık bunun için döktüğün gözyaşlarına
Anam herkes ayrı bişi dio napcamı şaşırdım:18:
nereye gidim bak artık tek başımayım bi sevdiğimde yok
Çok mu lazımdı öylesi
Sen yemliğini tak canım, başkasından duyarak yaptığını biliyorum ama hayvanseverlerin hoşlanmadığı bir davranış bu. Sana alışması için ona zaman ver, senin ona zarar vermeyeceğini anladığı zaman yaklaşacaktır. Kafesinin kapısı hep açık olsun, mesela o kafesindeyken sen ona seslen anlayacaktır. Yüksek sesten hoşlanmazlar, yumuşak bir sesle "gel gel gel" yap, yada elini koltuğa pıt pıt pıt vurarak söyle gel diye. Eline bu şekilde geleceğini umuyorum, tabi zamanla
hoşgeldin sevgi ablaaaaben geldimmmmmmm
Üzülme guzumm üzülmeeeParti yapcaz kurtulmanın şerefine:118::118:
Canım millet üçgün falan aç bırak diorBen kıyamam ki zaten Günde üç öğün elimle yediriyordum dengeli beslensin die tamam takim o zaman:44:
üzülmemek eldemi pekiiii
bugeceden sora bana hiç lazım değilllll ben onunla nasıl çıkmışım yaaaa
sadece üzülücem ağlayacağım ama beni aramadığı için değil !!!!!!!! ben nasıl böle biri ile çıktım dieeeee ne demek yaaaa ben sadece iyi akşamlar diyip arabaya binmiştim o akşammm ne demek sen onunla çıkıosun yaaa şizofrenmidir nedirDeğil canım ne dersek diyelim acı çekceksin, ağlıcaksın, zamandan nefret edeceksin, boşluğa düşceksin, yalnız hissedeceksin, geceleri uyuyamıcaksın, telefon başında bekliceksin....Ama işte bize üzülme demekten başka bişey düşmüyor malesef
Değil canım ne dersek diyelim acı çekceksin, ağlıcaksın, zamandan nefret edeceksin, boşluğa düşceksin, yalnız hissedeceksin, geceleri uyuyamıcaksın, telefon başında bekliceksin....Ama işte bize üzülme demekten başka bişey düşmüyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?