Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Bence de, bu sana yapılmış büyük bir terbiyesizliktir
Hem öyle birşey olsa bile, insan ağzına alıp yine söyleyemez başkasıyla görüşüyor diye.

Bence de, bu sana yapılmış büyük bir terbiyesizliktir
Hem öyle birşey olsa bile, insan ağzına alıp yine söyleyemez başkasıyla görüşüyor diye.

ben sölediğine inanmıorum onundaaaa sölese anında bana haberi gelirdi sölemesee bileee bana demesi bile aklndan geçirmesi bile tiksindirdi kendinden

Karaktersiz kişiliksizzYazık bunun için döktüğün gözyaşlarına
Bak onu yapma. Yemliğini tak aç bırakma Elinden değil yerinden yesin canım.
Anam herkes ayrı bişi dio napcamı şaşırdım:18:

Karaktersiz kişiliksizzYazık bunun için döktüğün gözyaşlarına

Anam herkes ayrı bişi dio napcamı şaşırdım:18:

Sen yemliğini tak canım, başkasından duyarak yaptığını biliyorum ama hayvanseverlerin hoşlanmadığı bir davranış bu. Sana alışması için ona zaman ver, senin ona zarar vermeyeceğini anladığı zaman yaklaşacaktır. Kafesinin kapısı hep açık olsun, mesela o kafesindeyken sen ona seslen anlayacaktır. Yüksek sesten hoşlanmazlar, yumuşak bir sesle "gel gel gel" yap, yada elini koltuğa pıt pıt pıt vurarak söyle gel diye. Eline bu şekilde geleceğini umuyorum, tabi zamanla

Canım millet üçgün falan aç bırak diorBen kıyamam ki zaten Günde üç öğün elimle yediriyordum dengeli beslensin dietamam takim o zaman:44:

Canım millet üçgün falan aç bırak diorBen kıyamam ki zaten Günde üç öğün elimle yediriyordum dengeli beslensin dietamam takim o zaman:44:

Sakın sakın sakın hem onları doğal yaşam ortamlarından koparıyoruz, hem de aç mı bırakıyoruz Bunu önerenlere kızıyorum zaten sana değil Senin elinden korkarken, açlığını gidermek için korktuğu :yere yaklaşmak zorunda bırakıyoruz, büyük eziyettir bu hayvana Sen dediğimi yap, yemliğini tak. Sahibine alışmış kuşlar bile avuç içine alınmaktan nefret eder, sakın avuçlamaya çalışma onu

üzülmemek eldemi pekiiii

Değil canım ne dersek diyelim acı çekceksin, ağlıcaksın, zamandan nefret edeceksin, boşluğa düşceksin, yalnız hissedeceksin, geceleri uyuyamıcaksın, telefon başında bekliceksin....Ama işte bize üzülme demekten başka bişey düşmüyor malesef

sadece üzülücem ağlayacağım ama beni aramadığı için değil !!!!!!!! ben nasıl böle biri ile çıktım dieeeee ne demek yaaaa ben sadece iyi akşamlar diyip arabaya binmiştim o akşammm ne demek sen onunla çıkıosun yaaa şizofrenmidir nedir

Kızı depresyona sokma kız
Hiç de yalnızlığa düşmeyecek, hiç de ağlamayacak ! Ağlamıycan dimi juliii ? Değer mi? Yazık yazık yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…