Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

geçen bi tartışma olmuştu aramızda 1 hafta ayrıydık o zaman bellerimdeki saçlarımı kestirdimmm :2::2:

Benimki ilk gittiğinde ben de şeytana uyup saçlarımı küt kestircektim, kuaför
kapısında vazgeçip boyatıp çıktım
Şimdi de zaman geçsin diye dişlerime sardım

Juliii şeker hamuruyla uğraşmak da acayip zaman alıyo ve rahatlatıyo insanıı,
tavsiye ederimm

Ben kestirdim:f yıllardır Kalçalarıma kadar olan saçım şimdi omuzlarımda rahatlıo ama insan svdi benimkideşeker hamuru ne ki ola:

ayıptır söylemesiii 20 ye merdiven dayadımm seninki kaç tatlım
24 yaşındayım cnm
Ha şöyle ya, bi kendine gel

intikam soğukyenen bir yemektir
julia caım sevgilinden mi ayrıldın sen çok üzüldüm ne oldu böyle
evet cnmmm sütü bozuk biriymiş
Aşağıda bir k_l_b_k görüyorum ama "kılıbık" diye okudum kelebek misin yoksa çözemedim

Ben kaçar kızlar biraz da kocişimle ilgileneyim hayırlı geceler öptüm sizi toptan Müsait bir vakit perakende olarak da öpücem

Ben kestirdim:f yıllardır Kalçalarıma kadar olan saçım şimdi omuzlarımda rahatlıo ama insan svdi benimkideşeker hamuru ne ki ola:

Pastaların, kurabiyelerin üstünü süsledikleri renkli şekerler tatlım
Yapımı çok kolay, çok da eğlenceliii. Ayrıca çok da leziz tabiki deee

Benimki de kısa saçı çok seviyo ama ben yakıştırmıyorum kendime kuzum.
Daha yaşlı gösteriyo sanki:44: Bi de yüzüm yuvarlak,, topkek kafa oluyorum

24 yaşındayım cnm

intikam soğukyenen bir yemektir

evet cnmmm sütü bozuk biriymiş

hakkkında hayırlısı olsun canım .. kader kısmet bu işler derdi veren rabbim dermanını da verir .
Bende su an utandım kendimden neden biliyormusun canım beni seven değer veren bir insan var ama ben ona sıkılıyorumm arkadaşım yok diye ne eziyetler ediyorumm ne kadar nankörüm ben bencilim ben

Ben kaçar kızlar biraz da kocişimle ilgileneyim hayırlı geceler öptüm sizi toptan Müsait bir vakit perakende olarak da öpücem

Git git kocişine

Hmmmm bende fırın yokkine Dene bence askerdeyken sennki beenmezsen uzar

Juliiiiii kaybolma Müşayede altındasın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…