Amannn erkekler varlığı bir dert yokluğu ayrı dert:26::26:Juli kız git saçını boyat geçio acın birazBi güzellik merkezine git bas paranı masaj falan yaptır Al kocaman çikolatalı pastayı tek başına ye Ay bende ne biçim arkadaşım haaa Benimki askere gittiğinden beri sırf kuaför güzellik mrkezine yatırdım bütün paramı
yaş kaç cnmmm
haklısın cnmmm ben 5 yıllık ilişkimi bitirdiğimdeeee ölücem sanmıştım onda ölmediysem eğer hiç ölmem çekiğim acılar olgunlaştırıo beniiiiiiii aştn yana çok acı çektim ama ben çok
Amannn erkekler varlığı bir dert yokluğu ayrı dert:26::26:Juli kız git saçını boyat geçio acın birazBi güzellik merkezine git bas paranı masaj falan yaptır Al kocaman çikolatalı pastayı tek başına ye Ay bende ne biçim arkadaşım haaa Benimki askere gittiğinden beri sırf kuaför güzellik mrkezine yatırdım bütün paramı
Benimki ilk gittiğinde ben de şeytana uyup saçlarımı küt kestircektim, kuaför
kapısında vazgeçip boyatıp çıktım
Şimdi de zaman geçsin diye dişlerime sardım
Juliii şeker hamuruyla uğraşmak da acayip zaman alıyo ve rahatlatıyo insanıı,
tavsiye ederimm
Aşağıda bir k_l_b_k görüyorum ama "kılıbık" diye okudum kelebek misin yoksa çözemedim
24 yaşındayım cnmayıptır söylemesiii 20 ye merdiven dayadımm seninki kaç tatlım
Ha şöyle ya, bi kendine gel
intikam soğukyenen bir yemektirBenimki ilk gittiğinde ben de şeytana uyup saçlarımı küt kestircektim, kuaför
kapısında vazgeçip boyatıp çıktım
Şimdi de zaman geçsin diye dişlerime sardım
Juliii şeker hamuruyla uğraşmak da acayip zaman alıyo ve rahatlatıyo insanıı,
tavsiye ederimm
evet cnmmm sütü bozuk biriymişjulia caım sevgilinden mi ayrıldın sen çok üzüldüm ne oldu böyle
Aşağıda bir k_l_b_k görüyorum ama "kılıbık" diye okudum kelebek misin yoksa çözemedim
Aramızda evli varsa eşi olabilir
Yoksa kelebektir
Ben kestirdim:f yıllardır Kalçalarıma kadar olan saçım şimdi omuzlarımda rahatlıo ama insan svdi benimkideşeker hamuru ne ki ola:
Aramızda evli varsa eşi olabilir
Yoksa kelebektir
Sanırım kılıbıkmış kaçtı
hakkkında hayırlısı olsun canım .. kader kısmet bu işler derdi veren rabbim dermanını da verir .24 yaşındayım cnm
intikam soğukyenen bir yemektir
evet cnmmm sütü bozuk biriymiş
ismini bilmiyomm bennnhehe :)
Ben kaçar kızlar biraz da kocişimle ilgileneyimhayırlı geceler öptüm sizi toptan Müsait bir vakit perakende olarak da öpücem
Pastaların, kurabiyelerin üstünü süsledikleri renkli şekerler tatlım
Yapımı çok kolay, çok da eğlenceliii. Ayrıca çok da leziz tabiki deee
Benimki de kısa saçı çok seviyo ama ben yakıştırmıyorum kendime kuzum.
Daha yaşlı gösteriyo sanki:44: Bi de yüzüm yuvarlak,, topkek kafa oluyorum
Seninkiymiş kızz git de hesabını sorr ne öyle gizli gizli dinliyooo
Juliiiiii kaybolmaMüşayede altındasın bugün
[/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?