okuyamadık yaaaaaa
büyüksün kazenkonu kapandı mı linkini yolalrmısın cnm
Adamla baya bi dalga geçti bodur bişeymiş zaten. Kazen google earth ta konumunu gösterdi.
Adamla baya bi dalga geçti bodur bişeymiş zaten. Kazen google earth ta konumunu gösterdi.
çok merak ediyordum ya uf hay allah demek kimlikler de açıklandı neyse resim falan kaçırmamışım bari
Edalıprenses diye bir konu sahibinden bizim kızlardan biri şüphelendi. Sonra edalı kendin ortaya çıkardı ben inci sözlükten diye. Sonra Hande2014 de sizinle dalga geçtim falan diye baya bişey söyledi. Alay ettiler bu siteyle. Sonra kazen bunları deşifre etti. Meğer hande cengiz diye biriymiş edalıda atanamayan bir bayanmış bunlar aynı ofise çalışıyorlarmış. Kazen cengizin kız arkadaşına kadar buldu. Kız arkadaşı marmara üniv. okumuş. Listesine eklemiş şimdi cengizin yurtta başka erkeklerle basıldığını söyleyecek vede sitede yazdıklarını gösterecek bak erkek arkadaşın homo diye.
Bu yazdıklarım dışında çok pis dalga geçildi kendileriyle.O değil, şimdi cengizin kız arkadaşı onu homo sanacak
Bizde burda uyuyoruz juli
Hande olayına çok şaşırdım
Hande olayına çok şaşırdım
Bende şaşırdım ama şükrettim böyle basiretsiz br kadın olmadığı için. Meğer hande cengizmiş.Gizli gaydı sanırım o kadınsı şeyleri bir erkek kolay kolay yazamazdı zaten.
hey cocuklar uyuyana kadar neler oldu
yoksam bıze kaltak dıyen bı erkekmıymış
yoksa homomu
hey cocuklar uyuyana kadar neler oldu
yoksam bıze kaltak dıyen bı erkekmıymış
yoksa homomu
eden bulurrrr sataşmıcaktılar bize
sorma nevoşum ya
Evet kompleksli bir adammışben handenin fake olmasına sevindim açıkçası o kadar ezik bir kadın ancak kompleksli bir erkeğin hayallerinde yaşar zaten
Bende şaşırdım ama şükrettim böyle basiretsiz br kadın olmadığı için. Meğer hande cengizmiş.Gizli gaydı sanırım o kadınsı şeyleri bir erkek kolay kolay yazamazdı zaten.
Çok üzüldüm kahroldum ölicimmm nasıl kaçırdım ben bu olayı yaaa
Bence kadınlar kulübüne bundan sonra kayıt olurken ikametgah, nüfus cüzdanı ftokopisi kimlik sureti 6 adet vesikalık adli sicil kaydı istemeliler. Bu ne be inci bebelerinin maskaası olduk.
Bir de kendilerini önemsemeleri yok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?