Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

çok merak ediyordum ya uf hay allah demek kimlikler de açıklandı neyse resim falan kaçırmamışım bari

Hande olayına çok şaşırdım

Hande olayına çok şaşırdım

Bende şaşırdım ama şükrettim böyle basiretsiz br kadın olmadığı için. Meğer hande cengizmiş. Gizli gaydı sanırım o kadınsı şeyleri bir erkek kolay kolay yazamazdı zaten.

hey cocuklar uyuyana kadar neler oldu

yoksam bıze kaltak dıyen bı erkekmıymış
yoksa homomu

Bende şaşırdım ama şükrettim böyle basiretsiz br kadın olmadığı için. Meğer hande cengizmiş. Gizli gaydı sanırım o kadınsı şeyleri bir erkek kolay kolay yazamazdı zaten.

hey allam yaaaa işsiz güçsüz insaların işi bunlar

Kendilerini de biliyorlar bu inciciler. "ne kadar kadınsı değilmi"

hey cocuklar uyuyana kadar neler oldu

yoksam bıze kaltak dıyen bı erkekmıymış
yoksa homomu

inci sözlüktenmiş canım saldırı yapmışlar kazen çok pis dalg geçmiş kimliklerini deşifreee etmişşş

eden bulurrrr sataşmıcaktılar bize

sorma nevoşum ya

ben handenin fake olmasına sevindim açıkçası o kadar ezik bir kadın ancak kompleksli bir erkeğin hayallerinde yaşar zaten
Evet kompleksli bir adammış

Belki de tipsiz olduğu için kadınlar kendinden hep uzak duruyordur..Oda kadınlara olan düşmanlığını bu şekilde çıkardı

Bence kadınlar kulübüne bundan sonra kayıt olurken ikametgah, nüfus cüzdanı ftokopisi kimlik sureti 6 adet vesikalık adli sicil kaydı istemeliler. Bu ne be inci bebelerinin maskaası olduk.

Bir de kendilerini önemsemeleri yok mu.

bence onlar maskara oldu sonunda cnm böle olacağını bilseler yapmazlardı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…