Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Askerden daha yeni gelecek haftaya yani.
Gelince de işe girer artık.
Aileler gelince nişan düşünüyor da evlilik işi sonbahar ya da kışa kalır gibi

Hayırlısı bakalım.

bnmle olma yada bnmle evlenmeye mecbur değil olmuosa yada olmayacaksa açıkca sölesin ne yardan geçio ne serden

babama çok fazla takıo onu biliorummm

Belirsizlik gerçekten ypratıyor insanı. Yani karar vermeli artık. Babanı falan da bahane etmesin sorun herneyse sevdiği zaman sorun olmamalı diye düşünüyorum.

selam kızlar nasılsınız

İyiyiiiiz. Merhaba hoşgeldin.

bnmle olma yada bnmle evlenmeye mecbur değil olmuosa yada olmayacaksa açıkca sölesin ne yardan geçio ne serden

babama çok fazla takıo onu biliorummm

evlenmek istemis olsaydi napar neder babanin gönlünü alirdi

antonyo seni seviyor ama evlenme korkusumu var onu cözemedim :26:

yasi ufakta degil

saka dedim zaten aman öyle bisey deme zaten kiskanc, hic cekilmez olur valla

Ooo bir de kıskanç mı

evlenmek istemis olsaydi napar neder babanin gönlünü alirdi

antonyo seni seviyor ama evlenme korkusumu var onu cözemedim :26:

yasi ufakta degil

evet var benden önceki kız arkadasıyla 4 yıl falan çıkmış onun için herşeyi yapmış ve biir sabah bi duymuş kız baskasıyla nişanlanmışşşş

evet var benden önceki kız arkadasıyla 4 yıl falan çıkmış onun için herşeyi yapmış ve biir sabah bi duymuş kız baskasıyla nişanlanmışşşş

Eğer konu buysa evlilikten kaçmak yerine seni kaybetmemek için başını bağlamak isterdi. O fazla şımarmış derdi o.

anlasildi simdi ondan sana güvenci yok,aynisini yaparsin diye korkuyor
ama kusura bakmassin eski kiz arkadasinin yapti ihanetin bedelini sana ödetemez

Eğer konu buysa evlilikten kaçmak yerine seni kaybetmemek için başını bağlamak isterdi. O fazla şımarmış derdi o.

baska ne olabilir bilmiorummm sonucta gel benimle çık demedim onaaaa çıkma teklifini o etti banaa

anlasildi simdi ondan sana güvenci yok,aynisini yaparsin diye korkuyor
ama kusura bakmassin eski kiz arkadasinin yapti ihanetin bedelini sana ödetemez

neden yapayımmmm yaaaa ben bi an önceee yüzük takmak için uğraşıorummm amaa işte bi kere de insanın ağzı yandı mı demek yoğurdu üflüo bende antonyodan ayrılsam kola kolay kimseye güenemem sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…