Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

evet annen haklı olabilir bir sene olmuş maddi gücü olayabilirmi

ablaaa anneden babadan varlıklııı , onları ben saymıorum bile zaten bna kocamın parası gerek , dekorasyoncu öleee evini geçindiremeyecekkk kadar berbat değil yani yaz aylarındaaa prasını tutarsa aylık kazancı 5 binin altına düşmezzzzzzz anlayacağın maddi durumu falan kötü değil ablaaa evini çekip çevirebilir k bende çalışıorum zaten :26:

tokyo aşağıdaa bizi gözetlio tokyo seni çok özledik cnm yaa

bence kendini evliiliğe hazır hissetmiyor böylesi işine geliyor

o tasiyici anne olmak isteyenin yüzünden,geldi salladi gitti kendiyle beraber büssürü kisiyide banlatdi

Ya hep böyle ya. Kaç kiş banlandı durup dururken. Kendimi az tutamasam bende yoktum yani deli ediyorlar insanı. Böyle konularda üyeler banlanmamalı diye düşünüyorum. Cidden tahrik var yani.

[video=youtube;LXRInBSLyVs]http://www.youtube.com/watch?v=LXRInBSLyVs[/video]

Ya hep böyle ya. Kaç kiş banlandı durup dururken. Kendimi az tutamasam bende yoktum yani deli ediyorlar insanı. Böyle konularda üyeler banlanmamalı diye düşünüyorum. Cidden tahrik var yani.

ya hakareteleri,bende kendimi cok tutmaya calisdim tuttumda ama sabir bitiyordu esim disari cikalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…