Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

abla yaşıda ufak değil kii :26::26:

Erkeklerin en olgunu bile çocuk olabiliyor canım. Büyümeyen büyümüyor işte. Bizimkide çocuk istemiyor ama şuan nerede? Pc başında oyun oynuyor. Napcan bacım. Ha ben istesem hamile kalp çocuğu buna kitlerim ama ne gereği var? Önemli olan kendi istemesi değil mi? Ama yok bazen zorlamak gerekiyor malesef.

bende aynen öle işte cnm güzellikle olsun istiorum :26::26:

ya hakareteleri,bende kendimi cok tutmaya calisdim tuttumda ama sabir bitiyordu esim disari cikalim dedi

Bide inançlıyım diye konuya başlamaz mı İnançlı biriymişte o yüzden taşıyıcı annelikmiş. Sitenin geri kalanı bilmiyor sanki neyin ne olduğunu. Mhr yi biliyordum ama sivri yorumları çoktu. Ama bu kadarını hayatta beklemezdim.

iyiki inancliymis birde inancsiz olsa dünyanin ne küfürlerini duycaktik bugün biri sanki yine fake konu acmis handenin konusuna benziyor

ilişkilerde evliliklerde sorunlu merak ediyorum gerçekten mutlu anlayışlı maddi manevi uyumlu kaç çift vardır?

iyiki inancliymis birde inancsiz olsa dünyanin ne küfürlerini duycaktik bugün biri sanki yine fake konu acmis handenin konusuna benziyor

Ben de merak ettim bide inançsız olmasaymış. Açık açık neler dedi ya. Evet yani o kadar benziyor. handede yok Allah rızası için affetmiş yok bu dünyadaki sınavı buymuş. (haklı bulanlarda oldu orası ayrı konu) Geçici süre banlanma değilde böylelerinin üyeliğini iptal etmeliler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…