abla yaşıda ufak değil kii :26::26:
hoşbuldukk kızlar sanırım bir aşk mevzusu burdada var.
ya ömür öyle şaka yapıyor takılıyor sana geyik yapıyoruz işte
abla yaşıda ufak değil kii :26::26:
Erkeklerin en olgunu bile çocuk olabiliyor canım. Büyümeyen büyümüyor işte. Bizimkide çocuk istemiyor ama şuan nerede? Pc başında oyun oynuyor. Napcan bacım. Ha ben istesem hamile kalp çocuğu buna kitlerim ama ne gereği var? Önemli olan kendi istemesi değil mi? Ama yok bazen zorlamak gerekiyor malesef.
ya hakareteleri,bende kendimi cok tutmaya calisdim tuttumda ama sabir bitiyordu esim disari cikalim dedi
bu işler yaşa bakmaz canımcım sende üzülme artık biraz daha bekle yada yarın konuşmaya çalış
aynen cnmm
aynen cnmm
yada julım biz senin aklını karıştırmayalım aklında duracağına ona söyle kurtul en doğru bilgileri sana o verir sende rahatlarsın üzülmezsin sonra bizede anlat merak ederiz
iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın
Bide inançlıyım diye konuya başlamaz mıİnançlı biriymişte o yüzden taşıyıcı annelikmiş. Sitenin geri kalanı bilmiyor sanki neyin ne olduğunu. Mhr yi biliyordum ama sivri yorumları çoktu. Ama bu kadarını hayatta beklemezdim.
iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın
iyi geceler canım.
bende çok severım sarmayııııııııııı
offfffffffffffffffffffbunlar sade tokyo icin
limonlu sarmayi seversin
iyi geceler ablacımmmiyi geceler kızlar kendinize iyi bakın
iyiki inancliymis birde inancsiz olsa dünyanin ne küfürlerini duycaktikbugün biri sanki yine fake konu acmis handenin konusuna benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?