Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

baska ne olabilir bilmiorummm sonucta gel benimle çık demedim onaaaa çıkma teklifini o etti banaa

Böyle düşünme sakin ol ama. Biraz kendi haline bırak bak bakalım nereye gidiyor? Önünde engel yoksa neden evlenmek istemiyor? Her yaşadığı ilişkiyi genellese herkes ooo işimiz var.

üzülme canım ya herşy olacağına varır bekle bakalım

Böyle düşünme sakin ol ama. Biraz kendi haline bırak bak bakalım nereye gidiyor? Önünde engel yoksa neden evlenmek istemiyor? Her yaşadığı ilişkiyi genellese herkes ooo işimiz var.
ailesine gider istanbulaaa
üzülme canım ya herşy olacağına varır bekle bakalım

abla iyi güzel dionda bnm de bi ailem var fıklanmaya basladı annem ne istio bu çocuk die annemden saklamam ben ne zaman buluşsak sölerim durmadan buluşuonuzda bu işin bir adını koyun demeye başladı

senin yapmicani biliyoruz aslinda seninkide biliyor

sen yüzügü takmak istedikce o kaciyor sanki eski kiza nasilmis bu konuda anlattimi ?

yoooo çok yemedimki ama dokundumu bilmem

bende nezman cig köfte yesem ozman fena dokunuyor

senin yapmicani biliyoruz aslinda seninkide biliyor

sen yüzügü takmak istedikce o kaciyor sanki eski kiza nasilmis bu konuda anlattimi ?

yok sormadımmm diğer kız arkadsını anlatması biraz tuhaf oluo kötü olmuştun o anlatırken anladığım kadarıyla evlilik düşünmüşler yada antonyo düşünmüşşş bu kız yarı yolda bırakmış onu :26:

ömür bana 15 sayfa ödev vermisdi beni burda yakalarsa fena yapicak :18::18::18:

Bunu ona söylemeyi denedin mi? Yani bugün erken dönücem annem kızıyor yada bugün çıkamıyorum annem bırakmıyor gibi bir durum oldu mu hiç? Benimkinin nişanlılığa itici gücü sanırım en çok buydu

yok sölemedim cnmmm çünkü onu kırmamaya çalışıorum ne zaman çıkalım dese çıktık sayılır önemli bişi olmadığı sürece

yok sölemedim cnmmm çünkü onu kırmamaya çalışıorum ne zaman çıkalım dese çıktık sayılır önemli bişi olmadığı sürece

Sana sorunu buldum desem...

yani her istediğinde görüşüyor istediği gibi gezip tozuyor. Sevdiği her istediğinde yanında. Evlenmez tabi bu adam.

bu ödevide bitirirsem 15 günlük tatil kazaniyom ama tokyoda banlandi nasil yapcam bilmiyorum :18:

tokyo bizi okuyorsan yerin rahatmi canim

mapısa düştü sarma sarcam yarınnn tokyoyaa
Sana sorunu buldum desem...

yani her istediğinde görüşüyor istediği gibi gezip tozuyor. Sevdiği her istediğinde yanında. Evlenmez tabi bu adam.

napmam lazım yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…