baska ne olabilir bilmiorummm sonucta gel benimle çık demedim onaaaa çıkma teklifini o etti banaa
neden yapayımmmm yaaaa ben bi an önceee yüzük takmak için uğraşıorummm amaa işte bi kere de insanın ağzı yandı mı demek yoğurdu üflüo bende antonyodan ayrılsam kola kolay kimseye güenemem sanırım artık
neden yapayımmmm yaaaa ben bi an önceee yüzük takmak için uğraşıorummm amaa işte bi kere de insanın ağzı yandı mı demek yoğurdu üflüo bende antonyodan ayrılsam kola kolay kimseye güenemem sanırım artık
ailesine gider istanbulaaaBöyle düşünme sakin ol ama. Biraz kendi haline bırak bak bakalım nereye gidiyor? Önünde engel yoksa neden evlenmek istemiyor? Her yaşadığı ilişkiyi genellese herkes ooo işimiz var.
üzülme canım ya herşy olacağına varır bekle bakalım
yoooo çok yemedimki ama dokundumu bilmem
senin yapmicani biliyoruz aslinda seninkide biliyor
sen yüzügü takmak istedikce o kaciyor sankieski kiza nasilmis bu konuda anlattimi ?
ailesine gider istanbulaaa
abla iyi güzel dionda bnm de bi ailem var fıklanmaya basladı annem ne istio bu çocuk die annemden saklamam ben ne zaman buluşsak sölerim durmadan buluşuonuzda bu işin bir adını koyun demeye başladı
ömür bana 15 sayfa ödev vermisdibeni burda yakalarsa fena yapicak :18::18::18:
Bunu ona söylemeyi denedin mi? Yani bugün erken dönücem annem kızıyor yada bugün çıkamıyorum annem bırakmıyor gibi bir durum oldu mu hiç? Benimkinin nişanlılığa itici gücü sanırım en çok buydu
ömür bana 15 sayfa ödev vermisdibeni burda yakalarsa fena yapicak :18::18::18:
julım onunla çıkmaya başlıyalı çok olmadı değilmi
yok sölemedim cnmmm çünkü onu kırmamaya çalışıorum ne zaman çıkalım dese çıktık sayılır önemli bişi olmadığı sürece
yok sölemedim cnmmm çünkü onu kırmamaya çalışıorum ne zaman çıkalım dese çıktık sayılır önemli bişi olmadığı sürece
bu ne durmadan ödev mi verio ömür sana
1 ocakta 1 sene oldu ablaaaaaa
ömür gitti zaten ama sana ödev vermemişdi değilmi
bu ödevide bitirirsem 15 günlük tatil kazaniyom amatokyoda banlandi nasil yapcam bilmiyorum :18:
tokyo bizi okuyorsan yerin rahatmi canim
Sana sorunu buldum desem...
yani her istediğinde görüşüyor istediği gibi gezip tozuyor. Sevdiği her istediğinde yanında. Evlenmez tabi bu adam.
geçen seferden kalma bişey, tabi sizede selam.nie rabişe bilhassa
Sana sorunu buldum desem...
yani her istediğinde görüşüyor istediği gibi gezip tozuyor. Sevdiği her istediğinde yanında. Evlenmez tabi bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?