ömür ben mi haksızım doru söle bana bende kendime çeki düzen vereyim
vallaaa bilmiorum cnm özür diledim ama ne düşünür ne yapar bilmiorum hakkımızda hayırlıssıı olursa olur olmazsa yapcak bişi yok ki
Eğer anlattığın şey yüzünden bu duruma geldiyseniz yazık oldu anlamında söyledim canım yoksa o sana izin vermiyosa seninde istememen çok normal
Hayırlısı olsun canım senin ikiniz için en güzeli olsun kuzummm
istemiorum üzülüorum öle görünce ama abartıom mu bilmiorum ki cnm yaaaaaa ne olcak bizim sonumuz böle ne olcak
çok mu abartıorum acaba yaaaa ona güvenmediğimi düşünüo ömürBen hiç sorun yapmadım bunu canım ama herkesin huyu tabi farklı
çok mu abartıorum acaba yaaaa ona güvenmediğimi düşünüo ömür
abla çok üzgünüm yaaaa =(julım üzüldüm şimdi ya yapmayın böyle inan kendini üzmeye değmez
o zaman ben erkeğim sen kız dio bana yaa :84::84:Abartıyosun ya da abartmıyosun diyemem canım herkes farklı davranır bu konuda rahatsız olmuşsun sen o da inat etmiş ama sende bana güvenmiyosun izin ver bende açayım o zaman deseydin
abla çok üzgünüm yaaaa =(
o zaman ben erkeğim sen kız dio bana yaa :84::84:
Yok ya ne alaka
öle dio işte sonraaaa ben kızıom kavga edioz :95:
Haklısın ama böyle bi şey yok
üzülüom ömür yaaaa çok üzülüom bak ben 4.5 senedir çıkıoz biz onunlaaaaa 3 sene çıktık askere gittiii 1.5 senede asker bekledim ben askerden geleli de 4 ay oldu hala bekliom ama kıymetimi bilmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?