Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ömür ben mi haksızım doru söle bana bende kendime çeki düzen vereyim

Eğer anlattığın şey yüzünden bu duruma geldiyseniz yazık oldu anlamında söyledim canım yoksa o sana izin vermiyosa seninde istememen çok normal

Eğer anlattığın şey yüzünden bu duruma geldiyseniz yazık oldu anlamında söyledim canım yoksa o sana izin vermiyosa seninde istememen çok normal

istemiorum üzülüorum öle görünce ama abartıom mu bilmiorum ki cnm yaaaaaa ne olcak bizim sonumuz böle ne olcak

çok mu abartıorum acaba yaaaa ona güvenmediğimi düşünüo ömür

Abartıyosun ya da abartmıyosun diyemem canım herkes farklı davranır bu konuda rahatsız olmuşsun sen o da inat etmiş ama sende bana güvenmiyosun izin ver bende açayım o zaman deseydin

julım üzüldüm şimdi ya yapmayın böyle inan kendini üzmeye değmez
abla çok üzgünüm yaaaa =(
Abartıyosun ya da abartmıyosun diyemem canım herkes farklı davranır bu konuda rahatsız olmuşsun sen o da inat etmiş ama sende bana güvenmiyosun izin ver bende açayım o zaman deseydin
o zaman ben erkeğim sen kız dio bana yaa :84::84:

Haklısın ama böyle bi şey yok

üzülüom ömür yaaaa çok üzülüom bak ben 4.5 senedir çıkıoz biz onunlaaaaa 3 sene çıktık askere gittiii 1.5 senede asker bekledim ben askerden geleli de 4 ay oldu hala bekliom ama kıymetimi bilmio

üzülüom ömür yaaaa çok üzülüom bak ben 4.5 senedir çıkıoz biz onunlaaaaa 3 sene çıktık askere gittiii 1.5 senede asker bekledim ben askerden geleli de 4 ay oldu hala bekliom ama kıymetimi bilmio

Bu erkekler böyle nankör oluyolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…