Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

julia'cım çok üzüldüm

ama sana söylemek istediğim tek şey var, kimseye kendinden çok değer verme, kimseyi hayatının merkezine koyma.
belki tuhaf gelcek ama ben eşimi çok çok çok sevmeme rağmen şimdi boşansak yıkıldım bittim demem, benden önemli değil çünkü.

Sen hiç bişey kaybetmiyosun tatlım ama o çok şey kaybediyo lütfen oyle düşünme

kızlar bnm tek başına kalmya ihtiyacım var yarım saat sora gelirim gene çok öpüorum hepinizi

Julia üzülme canım

Kızlar bi yarım saat sonra gelcek julia

Hoşgeldin canımNasılsın:26:

iyi olacağım ömür yanlız telde konuştuk bir bağırdı ki bana hiç böle bağırmamıştıııı çok kızmış belli bana güvenmion sen dediiiiiii öle kızdı ki

iyi olacağım ömür yanlız telde konuştuk bir bağırdı ki bana hiç böle bağırmamıştıııı çok kızmış belli bana güvenmion sen dediiiiiii öle kızdı ki

Canım çok yok yere bi ayrılık oldu ya

julım bence biraz dinlen kafanı topla sonra sağlıklı düşün ama sana bağırmasına sakın birdaha izin verme konu ne olursa olsun

julım bence biraz dinlen kafanı topla sonra sağlıklı düşün ama sana bağırmasına sakın birdaha izin verme konu ne olursa olsun

abla çok bağırdı yaaa sokakta idi sanırım nasıl yankı yaptı bir duyman lazımdııııı çok kötü oldu oda

abla çok bağırdı yaaa sokakta idi sanırım nasıl yankı yaptı bir duyman lazımdııııı çok kötü oldu oda

Demekki oda ayrılmak istemiyor canım biraz süre verin kendinize.hani bnim sevgilim yok siz daha iyi bilirsiniz canım gerçi

Demekki oda ayrılmak istemiyor canım biraz süre verin kendinize.hani bnim sevgilim yok siz daha iyi bilirsiniz canım gerçi

vallaaa bilmiorum cnm özür diledim ama ne düşünür ne yapar bilmiorum hakkımızda hayırlıssıı olursa olur olmazsa yapcak bişi yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…