Her Telden Satılık Kitaplar (:/satılmıştır

DuruFB

Lavanta
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
220
9
118
Bir kere okuyup kaldırdığım kitaplarımdan bazılarını satıp yenilerine yer açmak istiyorum (:
Çoklu alımlarda indirim yapılır:16:

1403178561882.jpg

Son düzenleme:
Bir kere okuyup kaldırdığım kitaplarımdan bazılarını satıp yenilerine yer açmak istiyorum (:
İlgilenen olursa fiyat konusunda görüşebiliriz...Hepsini almak isteyen olursa çok uyguna verebilirim ayrıca...

Kitaplar:

1.Kahraman Tazeoğlu:Tutsak Mektuplar,Kıyısızlar,Başka,Seni İçimden Terkediyorum,Beni Susarken Bölme,Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi
2.Anne Rice:Vittoria
3.Cengiz Aytmatov:Elveda Gülsarı
4.Yazgülü Aldoğan:Kiralık Adam
5.Frank Peretti:Yemin
6.Peter Rock:Terkedilişim
7.Cezmi Ersöz:Hayallerini Yak Evi Isıt,Ölürsem Beni Seninle Ararlar Şimdi
8.Evelyn Valarino:Konuş Benimle Angel
9.Mehmet Gündem:İnsanlık Hali
10.Angela Sommer:Hanna-Tanrı'nın Küçük Meleği
11.Z.Altay Sarhan:Taciz
12.Nurettin Duman:Basit Bir Şeymiş Gibi Sanki Yaşamak
13.Beatrice Golin:Lily Aphrodite'nin Fırtınalı Hayatı
14.Cihangir Artun:Dön Evine Bırak Esrarı
canım kahraman tazeoğlunun kitapları toplamda ne kadar olur son yazdığın kitabı hariç

Hepsi orijinal mi canım? Aldıktan sonra büyük hayal kırıklığı oluyor kargo geldiğinde.

Hepsi orijinal mi canım? Aldıktan sonra büyük hayal kırıklığı oluyor kargo geldiğinde.

Kendime yapılmasını istemediğimi kimseciklere yapmam (: Önce kitapları alırsın sonra parayı yatırırsın. Yırtık pırtık çıkarsa geri gönderirsin sorun yok ki zaten çıkmaz :)

Arkadaşlar sattıklarımı sildim. Birkaç tane de yeni ekledim...

Slm bendede kitaplar var cezmi ersözün serisi ilgilenen olursa satabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkr ederim ben burada yeni sayılırım o yüzden konuyu görünce yazayım demiştim kusuru bakma cnm cvp verdigin için teskkr ederm

Tesekkr ederim ben burada yeni sayılırım o yüzden konuyu görünce yazayım demiştim kusuru bakma cnm cvp verdigin için teskkr ederm

Ne kusuru , olur mu öyle şey... Senin için daha iyi olur diye söyledim :)

Back
X