- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi papyonkilikli
-
hatım duası nerde.. ben okumadım@jonguil
Avrenim
Nautilus
tubatesbih
gulbera
eilenn
@lilyumdelisi
Senfonim
bayanhope (Pınar)
Veson (Tuğba)
@arzm61
@meryemkursun
betul8516
G guzbahar
Sealand
adyas
@meleek9090
@sevdakusum
whiterose00
mor868061
altunn (Kubra)
C cansu_tr
Enfal97
@aysemzumram
-Lisaaa- (Gizem)
Saye-
Hannaz
@Irmak-986
G goxall
Canlar cok cevap gelmedigi icin yaziyorum. Ilk hatmimiz bitti hatim dualarimizi okudunuz mu? Cunku amacimiz Hem Allah rizasi hem de birbirimize dualarda yer vermekti.
Canim hemen bir cuz veriyorum aglamaben yokmuyum ya. ağlarım ama
Canim ikisini de vermeyim kismeti olan biri cikar belki aksama kadar bekleyelim olur mu?2 sınıde bana verrrrr....
:)
canim belli bir hatim duasi yok ama ben bu linkteki duayi yaptim cok begendimhttp://www.dualarhazinesi.com/2014/07/kuran-hatmi-ve-hatim-duas.html?m=1hatım duası nerde.. ben okumadım
27. Cuz senin canimhatım duası nerde.. ben okumadım
Canim hatmimiz bitince haber verilir o zaman hatim duasinda hem kendimize hembde diger arkadaslarimiza dua ederizbitanem ben 28.cuzumu takip ettim.
RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.
kim ne niyetle alip okuduysa herkesin gonul muradi gercek olsun.
Canim hatim bittignde hatim duasini burda paylassan sonra arkadaslarmzin isimlerni tek tek okuyup niyetleri icin bagislansa guzel olmazmi :)Canim hatmimiz bitince haber verilir o zaman hatim duasinda hem kendimize hembde diger arkadaslarimiza dua ederiz
Canim onceki hatimde paylasmistim 2 kez ama insanlar kendilerini zorunlu hissederler o duayi yaparlar diye bunda paylasmak istemedim. Sonucta belli bir hatim duasi yok. Ama madem oyle istiyorsunuz ben liste sonuna ekleyim duayi.Canim hatim bittignde hatim duasini burda paylassan sonra arkadaslarmzin isimlerni tek tek okuyup niyetleri icin bagislansa guzel olmazmi :)
Bir de zaten en basta da benim ve diger arkadaslarin niyetibde o yindeydi canim yani herkesi ismi soylenerek hatim duasinin yapilmasi o nedenle bn de hatim duasini hatirlatiyorum :)Canim hatim bittignde hatim duasini burda paylassan sonra arkadaslarmzin isimlerni tek tek okuyup niyetleri icin bagislansa guzel olmazmi :)
Anladim canim. Allah dualarimizi kabul etsin. Buarada ben okumaya basladim bitirince yazicam.insaAllahBir de zaten en basta da benim ve diger arkadaslarin niyetibde o yindeydi canim yani herkesi ismi soylenerek hatim duasinin yapilmasi o nedenle bn de hatim duasini hatirlatiyorum :)
Aminnn tatlim aminnnAnladim canim. Allah dualarimizi kabul etsin. Buarada ben okumaya basladim bitirince yazicam.insaAllah
onuda bana yaz canim buildirim gec geldi kusura bakmaCanlar 1 tane cuzumuz kaldi dagitilacak
Hatim duasını ilk sayfaya ekleyebilir misin cnm aralarda aramayalımBir de zaten en basta da benim ve diger arkadaslarin niyetibde o yindeydi canim yani herkesi ismi soylenerek hatim duasinin yapilmasi o nedenle bn de hatim duasini hatirlatiyorum :)
25. cüz senin canım.onuda bana yaz canim buildirim gec geldi kusura bakma
tamam canım Allah Kabul Etsinpapyonkilikli . Canım ben hatim duami yaptim Allah kabul etsin insallah cüz e de basladim bitirince etiketlerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?