- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Metronun, metrobusun icinde namaz kilmak da nerden cikti? Yoksa onlarin icine de mi cami yapilmasindan yanasiniz, anlayamadim. Islamda kaza namazi diye bir sey vardir, kimsenin umuru degil galiba, her istenilen anda her yerde secdeye varmak ister gibisiniz. Mescitin oldugu yerde bir de camiye ne gerek var? Universitelerin tek eksigi cami miymis? Imam miymis? Imam olmazsa namazinizi kilamiyor musunuz?Okulunuzda mescid vardi da keyfine mi masalari birlestirip kiliyordu? Emin ol mescid olsaydi gider mescidde kilardi. Nasil ki camiyi ibadethaneyi siz sorguluyorsunuz ben de sizin ibadetinizi sorguluyorum ne var bunda?
Ohh iyi valla metronun metrobusun icinde namaz kilayim KADIN! halimle, sonra da buraya haber yapilir ve çıkar aynen şunu soylersiniz; " yazik, ulkemin geldigi hale bak, cami mi yok mescid mi yok, resmen oyun ve gösteriş, işid bunlar işid"
ben de size derim ki evet mescid yok...
Mescid secde edilen yere denir ayrica. Mescid-i Nebevî de Peygamberin secde ettigi yerdir.. Yani bütün camiler de mesciddir ayrica!!
Metronun, metrobusun icinde namaz kilmak da nerden cikti? Yoksa onlarin icine de mi cami yapilmasindan yanasiniz, anlayamadim. Islamda kaza namazi diye bir sey vardir, kimsenin umuru degil galiba, her istenilen anda her yerde secdeye varmak ister gibisiniz. Mescitin oldugu yerde bir de camiye ne gerek var? Universitelerin tek eksigi cami miymis? Imam miymis? Imam olmazsa namazinizi kilamiyor musunuz?
Evet bende seyrettim gunnur, çok harap haldeYa o değilde, dün haberlerde cerrahpaşa'nın halini gördünüzmü? İstanbul'daki en büyük hastanelerden biri olur kendisi.
Türkiye'deki okulların,hastanelerin, devlet dairelerinin hali içler açısı. Önce onlara bir el atılsın. Bi deprem, bi sel oldumu son zarar göresi gereken yerler bunlar, ilk bunlar çöküyor...
Gerçekten devlet daireleri içler açısı Müne. Heryer dökülüyor, Ve en kötüsüde deprem ülkesiyiz, heran bi deprem olabilir. Makyajla bazı şeyleri kapatabilirler ama, sonrası hüsran, kaçınılmaz. Sonra birileri çıkıp, binaların çökmesi deprem olan ülkelerin fıtratında var der dururlar.Evet bende seyrettim gunnur, çok harap haldehastane yönetimi hastaneyi yeniden yapacak bütçemiz var diyormuş ama izin mi çıkmıyor, neden yapılmıyor hastane yapılması için insanların üstüne yıkılması mı gerekiyor? Ki korkarım bu halde devam ederse hastaların üstüne çöker hastane Allah muhafaza heryeri şakır şakır akıyor, olduğu yerde dökülüyor.
İstanbul'da insanlar hastanelerin poliklinik servislerini görüp diğer yerleri de iyi sanıyorlar ama birçoğunu biliyorum, poliklinik bölümleri düzenlenmiş ama diğer servislerini görseler kötü
Gerçekten devlet daireleri içler açısı Müne. Heryer dökülüyor, Ve en kötüsüde deprem ülkesiyiz, heran bi deprem olabilir. Makyajla bazı şeyleri kapatabilirler ama, sonrası hüsran, kaçınılmaz. Sonra birileri çıkıp, binaların çökmesi deprem olan ülkelerin fıtratında var der dururlar.
ben sürekli söylüyorum burada. sürekli olarak bir şeyler istemeye devam edecek bunlar, asla yetmeyecek onlara çünkü ideolojileri bunu gerektiriyor. örtü serbestligi, kamuda serbestlik, her yere cami, zorunlu din dersi, her yere imam hatip.... bu istekler asla bitmez... sonra ben konuşunca vay hoşgörüsüz...
Camiyle kafayı bozdular...
Cami yerine mescit daha mantikli ama bide su var çoğu üniversite şehir disinda kuruluyor öyle yerlere cami yapilmasi daha iyi ama şehir içinde olan kampuslere mescid daha mantikli geldi bana
Müslüman bi ülkedeyiz kampuslerde en azindan bi mescid olmali diye düşünüyorum
oleyyy ya!!! şaşırdık iyice islam öyle mükemmel bir din ki ibadet için ibadethane gerekmez.koskoca diyanet işleri başkanı bundan bihaber mi.hrıstiyanlık gibi musevilik gibi ibadethane peşinde dolaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?