- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
onun cevabı verildi müslümanlar kadar ibadet yapmıyorlarmış o yüzden ihtiyaç yokmuş kiher üniversiteye kilise de istiyoruz o zaman, o kadar yabancı öğrenci var onlar ibadet yapamayacakmı?
onun cevabı verildi müslümanlar kadar ibadet yapmıyorlarmış o yüzden ihtiyaç yokmuş ki
yapıyorlarmı peki ?onun cevabı verildi müslümanlar kadar ibadet yapmıyorlarmış o yüzden ihtiyaç yokmuş ki
Ibadet Allahla kisi arasindadir dogru. Ama niye kisi ibadetini evde yapmak zorunda kalsin ki? Benim evimle okulumun arasinda 30 km mesafe varsa, her namaz vaktinde ben nasil evime gidip geleyim? Ha benim icin bi mescid de yeterlidir. Namazimi kilacak bi ortam olsun kafi ama ibadetini yapmak isteyen insan gider evinde de yapar demek yanlis olur. Hatta bencilliktir bana göre. Ibadet etmeyen gitmez olur biter ...İbadetini yapmak isteyen insan gider evinde de yapar.
Allahla kişi arasına cami mi illa girmeli ibadet yapması için?
Ya işte gözlerini boyuyorlar oy topluyorlar.
Sırf göz boyamak, başka birşey değil ..
yapıyorlarmı peki ?
Hristiyanların günde 5 vakit ibadeti varmı?
karşı çıkacaz diye dibe batmayın.
müslümanlara da bu camiiler fazla. hadi fazla demeyelim de yeterli diyelim. dahası ne? tüm camiiler full çekiyor, sanki yetmiyor da o yüzden inşa ediliyormuş gibi konuşmayın.yapıyorlarmı peki ?
Hristiyanların günde 5 vakit ibadeti varmı?
karşı çıkacaz diye dibe batmayın.
ateisthane ehhehe napcaklar orada merak ettimKilise de gelecek mi
Ateisthane de gelsin
ateisthane ehhehe napcaklar orada merak ettim
tartışma masaları filan olsa bari oturup neden yok diye tartışabilirler çok seviyorlar
onun cevabı verildi müslümanlar kadar ibadet yapmıyorlarmış o yüzden ihtiyaç yokmuş ki
gayet iyi benceTartisiriz, fikir paylasiriz, yeni seyler ogreniriz :)
soruyorum o zaman,aleviler gün içinde ne kadar ibadet yapıyor?müslümanlara da bu camiiler fazla. hadi fazla demeyelim de yeterli diyelim. dahası ne? tüm camiiler full çekiyor, sanki yetmiyor da o yüzden inşa ediliyormuş gibi konuşmayın.
hristiyanlara yapılmasın da alevilere de cemevi yapılsın kampüslere o zaman. ben de bunu istiyorum. vatandaş olarak istemek hakkım. ama yapılmıyor işte değil mi.
gayet iyi bence
keşke olsa
hatta hemen her din için bir odacık yahu ne olacak
o zaman gerçek hoşgörüden bahsedilebilir
başka bahanelerinizi de alalım,pes artık.Belki gunah cikarmak istiyorum belki sadece kiliseye girip huzurla incil okumak istiyorum belki de kampuste yasiyorum pazar gunleri ibadet edecegim hiccccc dusunulmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?