Her Yanım Eksik Bu Bayram. Çünkü O Yok

burdayız sen yoktun benim tedavim bitti dün 18 mm yumurtalarım çatlatıcı yapıldı e2 2512 çıktı biraz yüksek su toplamamdan korkuluyor bakalım bekliycez doktorum bi ilaç verdi çok şükür idrarıma çıkabildim yeni bulunmuş ama bir tanede açtı idrarı mı

iii kurtuldun desene
test tarıhın ne zamn

15 gün sonra dedi zaten normal ilişki yoluyla deniycez 36 saat sonra dedi 5 gün sürekli ilişki dedi bana dua edin

5 gun boyunca allh yardımcın olsun :))))))

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

ayy canımm sendemı haftaya regl oluosun bende perşembe beklıorum bu ay beklıorum valla 3.gun kıst varmı yokmu dıye bakılıcak banada yoktur ınsallh 3.reglım olacak varsada gitmiştir demi yaa

hepınıze hayırlı bayramalar dılıorummmmm
rabbım kucagı bos olanların kucagını doldursun hamıle
olanlaraada hayırlı saglıklı evlatlar nasp eylesın ınşşşşş

bu son bayramımız olur ınş seneye bu zamnlara evladımız kucagımızda gırerız ınşşşş
rabbım gonlumuze gore versın ınşşşşşş

bi bebeğim olsun pembe mavi patikli önemli değil ama olsun ilk beni emişi ilk anne değişi kuzum çok özledim annem gel artık herkezin oldu sen çok mu uzaktasın bana kkuzum bekliyoruz babanla pamuklara saracağım seni güzeller güzellim daha kaç kişinin gebeliğini görücemj daha kaç kişiye yapmacık numaralar yapıcam yoruldum kuzum gel artık ALLAHım ne olur gönder bize kuzumuzu mis gibi koklayayım küçücük eliyle tutsun parmağımı emerken uyusun masum yüzüyle bi daha ki bayram gelsin hamişler bizlere dua edin gelsin artık kuzularımız bizde öpelim sevelim bayramlık alalım çok özledim seni annem gel artık..........

sizi çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum bebek isteyenler için.ben 3 yıl mücadele verdim başarısız tüp bebek deneyiminden sonra kendiliğimden hamile kaldım hem bende hemde eşimde sorun olmasına rağmen.biraz sabır ve dua biz ne yaparsak yapalım allah isteyince oluyor ona sığınmak sabır dilemekten başka yapcak hiçbişey yok.mucizelere ve duanın gücüne inanın allah en kısa zamanda sizede bebeklerinizi versin

:13:
arkadaşlar bende diana ile aynı durumdayım ameliyatlar
negatif tedaviler fakat beklemediğim anda rabbim mucizesini verdi dualarım isteyen herkesle..

senı okadar ıı anlıorumkı o yuzden aglıorum rabbım ınş yolayacak kımseye yalan sölemek numara yapmak zorunda kalmayacaksn o annesını uzmeyecek kollarına gelecek cesıt cesıt patıklerınıde yapacaksın babasıylan pamuklarada saracksın yeterkı dua edelım NE OLMAZKI ?

bugun ne olursunuz oglen ıle ıkındı namazı arasında bırbırımıze dua edelım hacılar hac gorevlerını tamamlayıp allha dua edecekler
rabbım bızım dularımızıda kabul eylesın

:13:
arkadaşlar bende diana ile aynı durumdayım ameliyatlar
negatif tedaviler fakat beklemediğim anda rabbim mucizesini verdi dualarım isteyen herkesle..

denizcim görünce gözlerime inanamadım canım çok sevindim :)) tedaviylemi oldu yoksa mucizemi verdi rabbim :) inş. sağlıkla kucağınada alırsın canım benim

ınş nevıncıgım ınşşşş arkadasım ınşşşş canım

ayrıca denızın bebegı anıden cıkıverdı tedavısız cok sukur maşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…