- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
aldım düşük biraz tekrar yapıcaz iki gün sonraDikkat et annesi cokk cokk cokk minik o. Kan sonucunu aldinmi cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım düşük biraz tekrar yapıcaz iki gün sonraDikkat et annesi cokk cokk cokk minik o. Kan sonucunu aldinmi cnm
kaç çıktı değer ?aldım düşük biraz tekrar yapıcaz iki gün sonra![]()
kafasını dinlemeye gitti gelicek 2-3 gün sonrasağol cnm azğına sağlık ama niye keyfimiz kaçacak ki seni anlıyorum herdaim bunu düşnüüyoruz zaten bazen umutlanıyoruz umutlandıktan sonra çöküş çok kötü oluyor bu ay ben çok belirti yaşadım olumsuz sonuç aldığımda muhtelemen 3 gün kendime gelemicem![]()
59kaç çıktı değer ?
adetgünün kaç gün geçti
6.cı gün bugünadetgünün kaç gün geçti
2 günde 2 ye katlaması gerek cnm her 2-3 günde test yaptır çünkü olması gerekenden bayağ düşük değer geç döllenme olmuş olabilir yumurtlama gününü takip ediyormudun?6.cı gün bugün
etmiodum evet geç döllenme çünki cuma günü negatifti testim pazartesi pozitif çıktı sanırım geç döllenme2 günde 2 ye katlaması gerek cnm her 2-3 günde test yaptır çünkü olması gerekenden bayağ düşük değer geç döllenme olmuş olabilir yumurtlama gününü takip ediyormudun?
anladım cnm geç döllenme ise normal ama zamanında döllenmeye göree çok düşüketmiodum evet geç döllenme çünki cuma günü negatifti testim pazartesi pozitif çıktı sanırım geç döllenme
Hiç bir seye sevınemez olduk hamilesin deseler dogurmadan ınanmıycaz artıkkızlar aklıma gelen basıma geldı yıne ama Allahtan ümit kesilmez dyorm. doktordan geldm sımdı beta 371 cıktı doktor dusuk dedı son adet tarıhıne gore ayrıca ultrasondada bı sey goremedı tabı ve progesteronda 8,34 bu da düşük persembe tekrar cagrdı![]()
kaç gün geçti cnm adetin bu değer böle çıktı kaç günde gerl oluyosun?kızlar aklıma gelen basıma geldı yıne ama Allahtan ümit kesilmez dyorm. doktordan geldm sımdı beta 371 cıktı doktor dusuk dedı son adet tarıhıne gore ayrıca ultrasondada bı sey goremedı tabı ve progesteronda 8,34 bu da düşük persembe tekrar cagrdı![]()
evet doktor da geç dedi ztn ovulasyonu takip etmiorum ya gelişine güzel oldu işte allah değerinin iki üç katına çıkarır inş..anladım cnm geç döllenme ise normal ama zamanında döllenmeye göree çok düşük
2 gün sonra 2 ye katlamış ise sorunsuz devam edecektir cnm progesteronda onla beraber artacaktır.hiç merak etme bu sağlıklı bir gebelik ise ona hiç bişi olmayacaktır benim regl günümde ilk gebeliğimde betam 1600 dü bazen beta hcg de gebeliğin sağlıklı olup olmadığını belirlemiyor kendini hiç endişeye sokma 2 gün sonra ikikatına hatta daha bile fazla artarsa doktorun progesteron desteği verirbugn 8 gun oluyo gecelı 5 eylül sat doktorda gec dollenme olabılr dedı ama ınsallah oledr ama progestron da düşük ya
allah kabul etsin cnm ağzına sağlıkk:) bende sabah hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım gebelikte negatif ovulasyonda :)DESIGNER27 canım duanı okudum allah kabul etsın .. Bende hiç belirtilere dıkkat etmedım bu ay nasıl olsa olmayacak dıye .. Ama ov. Testı aklımı celdı off yıne hüsran olacak keske test yapmasaydım ne guzel umutsuzdum
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.. Benım agrılar basladı zaten eli kulağında gelecek grlmeyesiceallah kabul etsin cnm ağzına sağlıkk:) bende sabah hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım gebelikte negatif ovulasyonda :)
cnm ben hamileysem bile kimyasaldır o:)Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.. Benım agrılar basladı zaten eli kulağında gelecek grlmeyesice![]()
inşallah artar canm dedgn gbı.doktor zaten progestan verdı 200 mg bı de aspırın verdı rabbimden umut kesmek olmaz hayrlısını versn ınsallah2 gün sonra 2 ye katlamış ise sorunsuz devam edecektir cnm progesteronda onla beraber artacaktır.hiç merak etme bu sağlıklı bir gebelik ise ona hiç bişi olmayacaktır benim regl günümde ilk gebeliğimde betam 1600 dü bazen beta hcg de gebeliğin sağlıklı olup olmadığını belirlemiyor kendini hiç endişeye sokma 2 gün sonra ikikatına hatta daha bile fazla artarsa doktorun progesteron desteği verir