- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
haha güzel bizde uzanıoz tv izlioz hastayız yavru kuşumBende oturma ile yatma arasi bi pozisyon varya iste oyle tw izliyorum. Azcik gül bakiyimmm
![]()
halsiziz gribiz ateşimiz var burnumuz akıo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha güzel bizde uzanıoz tv izlioz hastayız yavru kuşumBende oturma ile yatma arasi bi pozisyon varya iste oyle tw izliyorum. Azcik gül bakiyimmm
![]()
Canim nereye yaaaKizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
DESIGNER27 H HLYELA kizlar dualarinizi aldim, Rabbim kabul etsin insallah.
bak hala gitçem dio iyi git bu zor günümüzde yalnız bırak bizi hıh küstümmKizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
Gecnis olsun cnm;( seninnkoca hep evde mi; ))haha güzel bizde uzanıoz tv izlioz hastayız yavru kuşum
halsiziz gribiz ateşimiz var burnumuz akıo![]()
Gitme bi yere ozletme kendiniKizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
yok kız hep evde olurmu yüzünü zor görüom uyuzunGecnis olsun cnm;( seninnkoca hep evde mi; ))
Ahahahahhaha kocaya uyuz denmezyok kız hep evde olurmu yüzünü zor görüom uyuzun
Canim nereye yaaa
Ben kimsenin üzülmesine dayanamiyorum. Bazen sonucunu düsünmeden aklimdan geceni söylüyorum ama sonra pisman olsamda fayda etmiyor. Sizi yalniz da birakmiyorum, siz hep dualarimdasiniz.bak hala gitçem dio iyi git bu zor günümüzde yalnız bırak bizi hıh küstümm![]()
ya sen üzmedin beni üzgün anıma denk geldin okadr şimdi böle yaptıkça asıl beni üzüosunBen kimsenin üzülmesine dayanamiyorum. Bazen sonucunu düsünmeden aklimdan geceni söylüyorum ama sonra pisman olsamda fayda etmiyor. Sizi yalniz da birakmiyorum, siz hep dualarimdasiniz.
Canımmmm biraz kafanı baska seylerle mesgul et regl donemı beklenmeyen umut edılen bir donem olmadıgı için gerıyor uzuyor hepımızı bugun yarın sonra düzeliyor insan dikkat et kendıneKizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
Aaa ayagım da varmışBen foto yukleyemuyorum yahuu .cnm nasil yapiyosun sen teldenmi olmuyo acaba sana bisey gostercektim cok tatliydi hemde ama yukleyemedim
Canim. Suan cok duygusalsin anlıyorum seni ama kendini soyutlayarak gecmez. O iki bebisli resim uzmus seni belli ama geçti bak..... senin benden daha inancli ve guclu oldugunu dusundum hep cnim halada öyle düşünüyorum. ... ve bi gun dahi olsa senle sohbet etmeme dusuncesini kabul etmiyorum...... beni kirma olur mu azcik kafani topla gel tamam mi hersey cokk guzel olacak. ...Ben kimsenin üzülmesine dayanamiyorum. Bazen sonucunu düsünmeden aklimdan geceni söylüyorum ama sonra pisman olsamda fayda etmiyor. Sizi yalniz da birakmiyorum, siz hep dualarimdasiniz.
Bunları yapıp bebiş dogunca dagıtıyorlar yada mevlutte dagıtıyorlar evet keçeden yapılıyor cok guzel deneEki Görüntüle 1655882 Oldu galibabak bunu keceden yapmışlar cok sirinler demii
bende yapmak istiyorum malzeme bulursam buradan tabiii
malsefffAhahahahhaha kocaya uyuz denmezcogul kinusinca ben esimden bajsediyosun sandim. Sanirim bebisten bahsediyosun
bebis hemen griple tanisti
![]()
Ben kendi kinamda keceden sus yapip dagitmistimBunları yapıp bebiş dogunca dagıtıyorlar yada mevlutte dagıtıyorlar evet keçeden yapılıyor cok guzel dene![]()
Dikkat et annesi cokk cokk cokk minik o. Kan sonucunu aldinmi cnmmalsefff![]()
sağol cnm azğına sağlık ama niye keyfimiz kaçacak ki seni anlıyorum herdaim bunu düşnüüyoruz zaten bazen umutlanıyoruz umutlandıktan sonra çöküş çok kötü oluyor bu ay ben çok belirti yaşadım olumsuz sonuç aldığımda muhtelemen 3 gün kendime gelemicemKizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
AYYY ne güzel bi pozisyondur o ): bak nasılda canım çekti şimdi.Bende oturma ile yatma arasi bi pozisyon varya iste oyle tw izliyorum. Azcik gül bakiyimmm
![]()