Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
DESIGNER27 DESIGNER27 H HLYELA kizlar dualarinizi aldim, Rabbim kabul etsin insallah.
bak hala gitçem dio iyi git bu zor günümüzde yalnız bırak bizi hıh küstümm:KK42:

Ben kimsenin üzülmesine dayanamiyorum. Bazen sonucunu düsünmeden aklimdan geceni söylüyorum ama sonra pisman olsamda fayda etmiyor. Sizi yalniz da birakmiyorum, siz hep dualarimdasiniz.
ya sen üzmedin beni üzgün anıma denk geldin okadr şimdi böle yaptıkça asıl beni üzüosun

Kizlar sizinde keyfinizi kacirdiysam özür dilerim... Hakkinizi helal edin. Biraz uzak kalsam daha iyi olacak.
DESIGNER27 DESIGNER27 H HLYELA kizlar dualarinizi aldim, Rabbim kabul etsin insallah.
Canımmmm biraz kafanı baska seylerle mesgul et regl donemı beklenmeyen umut edılen bir donem olmadıgı için gerıyor uzuyor hepımızı bugun yarın sonra düzeliyor insan dikkat et kendıne ;) lütfen bizi sensız bırakma bırbırımıze ihtiyacımız var unutma ;) kımse bizi bizden daha iyi anlayamaz

Ben kimsenin üzülmesine dayanamiyorum. Bazen sonucunu düsünmeden aklimdan geceni söylüyorum ama sonra pisman olsamda fayda etmiyor. Sizi yalniz da birakmiyorum, siz hep dualarimdasiniz.
Canim. Suan cok duygusalsin anlıyorum seni ama kendini soyutlayarak gecmez. O iki bebisli resim uzmus seni belli ama geçti bak..... senin benden daha inancli ve guclu oldugunu dusundum hep cnim halada öyle düşünüyorum. ... ve bi gun dahi olsa senle sohbet etmeme dusuncesini kabul etmiyorum...... beni kirma olur mu azcik kafani topla gel tamam mi hersey cokk guzel olacak. ... :KK19::KK51:

Aaa ayagım da varmış :KK66: dosya yukle dıyorum yukluyo senın telde belki sorun vardır
2015-10-12 12.32.20.webp Oldu galiba;) bak bunu keceden yapmışlar cok sirinler demii ;) bende yapmak istiyorum malzeme bulursam buradan tabiii

Karnım agrıyo sivilceler cıktı :( ayy regl gelme işte ne var geliyon bizide mutlu etsen ölürmüsün :(

Bunları yapıp bebiş dogunca dagıtıyorlar yada mevlutte dagıtıyorlar evet keçeden yapılıyor cok guzel dene :KK66:
Ben kendi kinamda keceden sus yapip dagitmistim :KK51: mutlu etse ölür :KK67: bebiş haberi almadan yapmam cunku cok üzülüyorum :KK42:

sağol cnm azğına sağlık ama niye keyfimiz kaçacak ki seni anlıyorum herdaim bunu düşnüüyoruz zaten bazen umutlanıyoruz umutlandıktan sonra çöküş çok kötü oluyor bu ay ben çok belirti yaşadım olumsuz sonuç aldığımda muhtelemen 3 gün kendime gelemicem:(

Back
X