Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu yazacaklarimi lütfen yanlis anlama, kötü niyetle söylemiyorum. Mutlulugunu hep birlikte paylastik ama unutma ki aramizda hala cocuk sahibi olmaya cabalayanlar, cani yananlar var
anlıorum cnm ama bn hamile olmadığımdada bunları paylaşıpdum hamile kalınca mı deişti?Canim bu yazacaklarimi lütfen yanlis anlama, kötü niyetle söylemiyorum. Mutlulugunu hep birlikte paylastik ama unutma ki aramizda hala cocuk sahibi olmaya cabalayanlar, cani yananlar varKarsinda ki insanin bu resimleri gördügünde neler hissettigini bilemezsin. Tekrar üstüne basa basa söylüyorum lütfen beni yanlis anlama.
Günaydin mesajina hic bir sey demiyorum. Sadece diger resmi kastettim. Gercekten yanlis anlasilma olsun istemiyorum, burada hamile olduguna en cok sevinen insanlardan biri benim... Neyse bosver gülüm. Kusura bakma.anlıorum cnm ama bn hamile olmadığımdada bunları paylaşıpdum hamile kalınca mı deişti?
onu şirinlik olsun die kimssnin kırılıp kırılmıycanı düşünmeden paylaşmıştım düşünseydim zaten paylaşmazdım asıl sen kusura bakmaGünaydin mesajina hic bir sey demiyorum. Sadece diger resmi kastettim. Gercekten yanlis anlasilma olsun istemiyorum, burada hamile olduguna en cok sevinen insanlardan biri benim... Neyse bosver gülüm. Kusura bakma.
Estagfurullahonu şirinlik olsun die kimssnin kırılıp kırılmıycanı düşünmeden paylaşmıştım düşünseydim zaten paylaşmazdım asıl sen kusura bakma
hakkım helal zten de istersen sil onu .. bnde duygusalımEstagfurullahbiraz duygusalim, Rabbim bana daha birini nasip etmemisken "onu alma, beni al" cümlesi beni biraz etkiledi galiba. Senide üzdüysem yada kirdiysam hakkini helal et canim.
Yok canim silmeye gerek yok...hakkım helal zten de istersen sil onu .. bnde duygusalım
çok kötüyüm ya psikolojikman gerçektenYok canim silmeye gerek yok...
Takvimi neden kaldırdınçok kötüyüm ya psikolojikman gerçekten
cnm inan ilkinde çok daha rahattım Tevekkül tamdı olursa olur olmazsa Rabbimin takdiri diyebiliyordum ama şimdi kızım çok yalnız kendim için değil kızım için istiyorum anneliği ne de olsa tatmışım bu bana belki inanmazsın daha ağır geliyorcnm allahtan 1 tanen var rabbim ikinciyde asip etsin. 3 ü içinde üzüldüm rabbim hayırı saglıklı nsip etsin cnm
kaldırdım boşverTakvimi neden kaldırdın
Bide derler ki bayanlar maçtan anlamaz[/QUO
Birazdan gitcem cnm ama test almicam ya cesaretim yok. Karnimda agriyor ama nazlandi hadii kan kan kanHadi kiz canlan biraz![]()
Ayyy cokk tatli yaaapink love bak bunu gecen yıl ınternette gorup yapmıstım tamamlamadım daha damat yelegı
Eki Görüntüle 1655831
yatıoz senden naber?Ssssttt beybisii nbr![]()
Ben foto yukleyemuyorum yahuu .cnm nasil yapiyosun sen teldenmi olmuyo acaba sana bisey gostercektim cok tatliydi hemde ama yukleyemedimAyyy cokk tatli yaaacok guzel olmus cnim eline saglik
. Ayaginida gördüm heheheh
![]()
Bende oturma ile yatma arasi bi pozisyon varya iste oyle tw izliyorumyatıoz senden naber?