Ohhh canim sen bence hamissinya bakalim hayırlısı olsunKızlar şuan hamile olsam çiğköfte yerdim:)
keşke cnm ya hamile olsam keşkeOhhh canim sen bence hamissinya bakalim hayırlısı olsunhamissen cogkofte ismarla kendine
Çiğ et yemek ve dokunmak yasakKızlar şuan hamile olsam çiğköfte yerdim:)
Evet cnm biliyore:) toksoplazma ya yakalanabiliriz allah korusun ama bu benim dediğim çifköfte bulgurdan:)Çiğ et yemek ve dokunmak yasak
İçinde Çiğ et yoksa sorun yok afiyet olsunEvet cnm biliyore:) toksoplazma ya yakalanabiliriz allah korusun ama bu benim dediğim çifköfte bulgurdan:)
Insallah o günlerde gelecek canimKei
keşke cnm ya hamile olsam keşkeaşersek kocaları beZdirsek:)
Ohhh süper valla bizede yappp:))))Insallah o günlerde gelecek canimbu arada ben kendim yapıyorum cigkofteyi sevgiliyken esime yapardim sabah erken kalkip herkes uyuyoken sessiz sessiz cigkofte yapardim götürürdum
Yaparim canim tabi seve seveOhhh süper valla bizede yappp:))))
Ay cnim yaaa sen nasil bi insansin hic yerinde durmazmi insan ha bire test yaptin sonunda cift cizgiyi gördünkızlar :) az once iki tane clearblue yaptim ve pozitif cikti, bugun 35. gunum yabi adet gunum aslinda gecen 3 adet gunu araligimi hesapladigimda hep 35. gun gelmis adetim
şu an cok heycanliyim
Hayirli olsun canimm yaaa cidden azmine hayran kaldimbi tanede 3 tl'liklerden yaptim oda pozitif cikti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?