Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar b-hcg 646 cıktı, doktoruma gittim , deger guzel dedi, daha cok yeniymis,

cok mutluyum su an cookkk

sizler icin de dua ediyorum, allahim hepinizr yasatsin insallah :)
Canımmmmm
gözlerim yerinden fırlıycaktı....
ayy çok sevindimmmm..
bak Rabbim nasip etti işte..
yeter ki sabretmeyi bilelim...

Haklısın canım, bir daha ki gidişimde konuşacağım bakalım... Sen nasılsın? Kanaman yok değil mi?
Yok cnm 3 ay dinlenicem evde..
Çok şükür iyiyiz bebeğimle teyzesi,
minnta ya çok sevindimmmm ya..
Darısı sizlere inş..

DESIGNER27 cnm sıra sende keşke bir test patlatsan da sevindirsen bizi.

Sanırım herkes tek tek hamile kalacak bir ben kalacağım arkanızdan bakalalan
Öyle deme gülüm sende elinden geleni yapıyorsun, takdir Allah'ın... Sabır, olacak inşallah vakti gelince. Bende dün bütün gün ağladım, ağlamak bir işe yaramıyor ama en azından böyle rahatlıyoruz. Bir daha ki süzülen göz yaşların mutluluktan olsun inşallah.

Karalar bağladım regl yaklaştı dpo11 deyim ateş yerlerde hamilelik adına en ufak bir belirti yok.en büyük regl belirtisi migren geçen gün tuttu.sinirlerim çok bozuk bir kıza bir kocaya bağırıp dürüyorum belliki östrojen tavan yaptı morelim çok bozuk ağlamak istiyorum.artık bıktım usandım ve çok yoruldum hsg çektirmek istemiyorum çok korkuyorum.iyice darmaduman oldum.hamile kalmak için nerdeyse denemediğim hiçbir Yöntem kalmadı artık nasıl hareket etmeliyim hiçbir fikrim yok .rabbim ne olur ol de

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta... Benim ağzım pek laf yapmaz, yanımda olsaydın teselli edemesemde dua ediyorum, allahım sana sabır versin bebeğine kavuşana kadar. Daha fazla bekletmesin. Senin imanın çok güçlü arkadaşım, umudunu kaybetme.

kızlar b-hcg 646 cıktı, doktoruma gittim , deger guzel dedi, daha cok yeniymis,

cok mutluyum su an cookkk

sizler icin de dua ediyorum, allahim hepinizr yasatsin insallah :)
Günaydin kızlar minnta canim cok sevindim Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin topigimiz uğurlu geldi

Cnm lütfen güçlü olmaya çalış seni çok iyi anlıyorum ama elimizden hiç bişi gelmiyorki inş tüplerde ufak bi tıkanıklık vardır ve hsgde açılır hemen arkasından bebiş gelir inş...

Sen de inşallah hamile kalacaksın egerki hsg vb. diger tedavi yöntemleri seni bu kadar yıpratacaksa o zaman biraz ara ver canım cogu kisi ara verdiginde hamile kalıyor sinir stres maalesef ki bi isteğmizin en buyuk engeli tez zamanda gelsin bebisin ins. bence biraz rahatla canım olur mu hayat devam ediyor

Maşallah, değerin her gün artsın, meleğin sağ salim gelsin annesi

amin cnm cok saol insallah

kuaföre gidicem birazdan :) aksama yemek yapıyorum , tabakların üzerine pece koyup pecetenin altınada baba oluyorsun yazıp yanınada ultrason gorüntüsünü koyucam.

allahım naisp etti cok sukur , allahım sizlerede bu duyguyu yasatsın kızlar , ben gecen topicde olamadım bu topicte nasip oldu , sizlerde sakın umudunuzu kesmeyin bana dedikleriniz gibi, cok yanımda oldunuz su 2 ayda allah razı olsun hepsinizden

Canımmmmm
gözlerim yerinden fırlıycaktı....
ayy çok sevindimmmm..
bak Rabbim nasip etti işte..
yeter ki sabretmeyi bilelim...

cnm arkadasım bende senin için aynı duyguları yasamıstım gecen ay ,
cok saol cnm benim

:) tesekkür ederim cnm benim , darısı seninde basına insallah cnm benim tez zamanda saglıkla

Yok cnm 3 ay dinlenicem evde..
Çok şükür iyiyiz bebeğimle teyzesi,

cnm dinlen bol bol , kendine iyi bak, dualarımız seninle bebişle :)
minnta ya çok sevindimmmm ya..
Darısı sizlere inş..

DESIGNER27 cnm sıra sende keşke bir test patlatsan da sevindirsen bizi.

Sanırım herkes tek tek hamile kalacak bir ben kalacağım arkanızdan bakalalan

oyle deme cnm lütfen , sen degilmiydin bana o güzel cümleleri kurup umut veren, kendini üzme ne olur, bak bana PKOS olmama ragmen hiç olmaycakmış gibi gelirken meger yavrum içime yerleşmeye calısıomus ,
seninde olacak rabbimden duanı eksik etmessin zaten sen , hiç umudunu yitirme cnm allah tez zmanda saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu

bende senin gibi cok aylar gecirdim cnm 8 ay olmustu artık hic umduum kalmamıstı pkos da vardı bende zaten ,
geliceksede gelsin üzülme lütfen gelmesi bile iyi bişey oyle düşün

Günaydin kızlar minnta canim cok sevindim Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin topigimiz uğurlu geldi

evet cnm E-brulim in topiği bana ugur getirdi benim topikte _Verda_ a ugur getirmişti darısı sizlerin basına cnm insallah

hayırlı olsun güzel anne allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…