Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Telde gorusturmezler heralde cnm . Bende aynen dusunmeyom dıyorum ama malesefff aklimdan çıkmıyor hic. Ilac kullaninca daha cok stres oluyorum cnm yaa ama rahat olmaya caliscam. Ank gidersekte bebegi kv de yapcaz esim gelsinde bi konusuyum adam beni rahatlatmaya calismaktan bikti

Kizlar yemegimde yok cnm hic bisey yapmak istemiyor

Uzak değilse önümüzde ki gğnlerde gitsen bir koşu? :)

Kız kv'nin evinde nasıl rahat ediyorsun :)

Uzak değilse önümüzde ki gğnlerde gitsen bir koşu? :)

Kız kv'nin evinde nasıl rahat ediyorsun :)
Rahat edemiyorum ama napim calisma gunleri belli . Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem

Rahat edemiyorum ama napim calisma gunleri belli . Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem
Napıcan günler belli yapçak bişi yok valla bikere bizde hafta sonuna dwnk geldi kayınvalidem yazlığa çağırdı gelemeyiz yumurtlama günlerim üzgünüm dedim:)

Yapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))
Görümcen niye surat asıyor? Size mi özeniyor

Askinda yarin firsat bulursam gittsemmiki ; (
Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.

Bugun yemesek nolur
Ben duramam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…