Siraylada alirlar islemebütün topik hsg çekecek ANLAŞILAN bari hep beraber aynı yer gidelim indirim yaparlar belki toplu gidince
Ne güzel hayaller Valla.sanırım ben hsg ye tek Başıma gideceğim eşim Yanımda olmayabilirSiraylada alirlar islemebirbirimizi bekleriz
Telde gorusturmezler heralde cnm . Bende aynen dusunmeyom dıyorum ama malesefff aklimdan çıkmıyor hic. Ilac kullaninca daha cok stres oluyorum cnm yaa ama rahat olmaya caliscam. Ank gidersekte bebegi kv de yapcazŞifa olsun gülüm :)
Kıyamam ben sanadök içini rahatla, yarın yeni bir güne uyanırsak Allah'ın izniyle her şey pozitif gelişsin bizler için...
Doktora ulaşıp neden 18. gün diye sorma imkanın var mı canım? En azından onun cevabı seni rahatlatır.
Bencede öylesi daha mantıklı ama yapmıyor işte :/ Amaaaan hiç düşünmek istemiyorum aslında ama düşünmeden de olmuyor... Hayırlısı olsun canım, kaybedecek bir şeyin yok bence çektir :)
Ben gelirim cnm senle cantani tutarim su veririm sanaNe güzel hayaller Valla.sanırım ben hsg ye tek Başıma gideceğim eşim Yanımda olmayabilir
Cnm bazı yerlerde hsg öncesi antibiyotik kullanılması lazım felan dio sen duydunmu hiç ben kullanmamıştım ama bazıları kullanmışNe güzel hayaller Valla.sanırım ben hsg ye tek Başıma gideceğim eşim Yanımda olmayabilir
Ay cnm uzaktan desteğin bile yeterBen gelirim cnm senle cantani tutarim su veririm sanavalla ama samimiyim ayni yerde olsaydik gelirdim
Ben duydum cnm enfeksiyon kapmamak icin kullandiriyor bir cok yerCnm bazı yerlerde hsg öncesi antibiyotik kullanılması lazım felan dio sen duydunmu hiç ben kullanmamıştım ama bazıları kullanmış
Ay cnm uzaktan desteğin bile yeter
Yok cnm duymadım Dr da öyle birşey demedi bilmiyorumCnm bazı yerlerde hsg öncesi antibiyotik kullanılması lazım felan dio sen duydunmu hiç ben kullanmamıştım ama bazıları kullanmış
Hadi ya bana niye demediBen duydum cnm enfeksiyon kapmamak icin kullandiriyor bir cok yer
Uzak değilse önümüzde ki gğnlerde gitsen bir koşu? :)Telde gorusturmezler heralde cnm . Bende aynen dusunmeyom dıyorum ama malesefff aklimdan çıkmıyor hic. Ilac kullaninca daha cok stres oluyorum cnm yaa ama rahat olmaya caliscam. Ank gidersekte bebegi kv de yapcazesim gelsinde bi konusuyum adam beni rahatlatmaya calismaktan bikti
Aynı ben ama açım :)))Kizlar yemegimde yok cnm hic bisey yapmak istemiyor
Rahat edemiyorum ama napimUzak değilse önümüzde ki gğnlerde gitsen bir koşu? :)
Kız kv'nin evinde nasıl rahat ediyorsun :)
Askinda yarin firsat bulursam gittsemmiki ; (Rahat edemiyorum ama napimcalisma gunleri belli . Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem
Bugun yemesek nolurAynı ben ama açım :)))
Görümce bekar mı ? Evlen senide görürüm deRahat edemiyorum ama napimcalisma gunleri belli . Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem
Walla bende aynı seyı dusunuyordum esım erken geldi hast. Dönüşü yedik geldik eve allahım ne rahat yemek yapmamakBugun yemesek nolur
Napıcan günler belli yapçak bişi yok valla bikere bizde hafta sonuna dwnk geldi kayınvalidem yazlığa çağırdı gelemeyiz yumurtlama günlerim üzgünüm dedim:)Rahat edemiyorum ama napimcalisma gunleri belli . Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem
Yapacak bir şey yok, kv var diye çalışmalar durdurulmamalı :))))Rahat edemiyorum ama napimcalisma gunleri belli . Kiz gorumcem hep anliyo surat asiyo sabahlari . Bi tane kotu badim var altima onu seriyorum akiyo diye onuda goturcem
Bence git canım böyle diken üstünde olmaz, için rahatlar.Askinda yarin firsat bulursam gittsemmiki ; (
Ben duramam :)Bugun yemesek nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?