Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allar razı olsun canım seninkinide inşallah.
Hava çok sıcak az evel aradım akşama doğru yoğunluk azalır doktorla konuşursun dedi sekreteri.
Bakalım neymiş bu evhamlı hallerimden kurtulmam lazım
Amin cümlemizden canim.
Bakalim doktorun ne diyecek, haberdar et bizide sonra.
Kuzum ben katılırim insaAllah adetliyken okunur mu bittikten sonra yetiştirmem gereken bir mukable bir hatim var.. hemen okuyamayabilirim Tatlim onun icin
Kuzum bunlar tesbihat abdestsiz ve adetliyken okunabilir. Hatimini tamamla Allahin izniyle ondan sonra baslarsin yada azar azar okursun, kendini skintiya sokma.

Amin cümlemizden canim.
Bakalim doktorun ne diyecek, haberdar et bizide sonra.

Kuzum bunlar tesbihat abdestsiz ve adetliyken okunabilir. Hatimini tamamla Allahin izniyle ondan sonra baslarsin yada azar azar okursun, kendini skintiya sokma.
Tamam kuzum çok sağol bende varım İmsaAllah

Aradım doktoru önemsiz dedi o yüksek çıkan değer. Çok rahatladım ya şükür:)
Bayramdan sonraya çağırdı artık

Sağol canım Allah razı olsun tüm hamilelerin inşallah.
Yok ebrucum şişmiyor,çok yürüdüğümde şişiyordu öncedende şimdide öyle. Niyeki senin şişiyormu?
Havalar sicakladigindan beri ödem olusuyor canim, olabildigince yukariya dogru uzatmaya calisiyorum. Merak ettim ondan sordum.

derandiren cok sevindim cnm kalp atışı beni çok etkileyen bir durum... İnşallah Rabbim sağlıkla kucagınA almayı nasip edecek...
Sağol canım. Darısı başınıza en yakın zamanda.Doktor bana ile eşime kalbini gördünüzmü diyor eşim evet evet dedi bende tam gördüm eveeeet dedim gülmeye başlayınca göbeğim teprendi
Kayboldu yine:)))

Allahtan tr de değilsin canım ozaman:)
Tuz alımıda ayakların şişmesini tetikliyormuş.
Soğuk suya tut sürekli iyi gelir canım geçmiş olsun
Cok fazla tuz tüketmiyorum aslinda ya neyse oluyor iste :)
Bunada sükür, Rabbim beterinden korusun.

Maşallah bebiş napsın utandı kaçtı, herkes ona bakıyor pür dikkat bide gülmüşler yavruma oyyyy bol bol karnını okşa bizim içinde dua et, çok özledim o duyguları... İnşallah en yakın zmnda hayırlısıyla hepimizin göbişi dolar sağlıklı bebişler ile

Amin canım amin...:)) ben güldüm sonra kayboldu dediğin gibi kaçti valla
Ediyorum canım inan herzaman dua ediyorum. Sizlerden güzel haberler gelecek biliyorum Allah büyükKaç gündür yemek yiyemiyorum rahatsızım ama yinede şükür ediyorum bu halime bile.

sağol canım .. amin inşallah hepimizin yüzü gülsün ..

Amiiin canım benim amin insallah..

Canım Zeynep' e dediğim gibi unutmuştur kızlar beni diyorum fazla sık yazamıyorum ama ben sizin haberlerinizi takip ediyorum daha sık yazarım artık madem canlarım merak ediyor

Gel tabi canım benim kimse kimseyi unutmaz ku burdaa :) ♡♡

Güzel olur gülüm evett.. beni de yazarsın listeyi yaparken ben de varım :) ♡

E-brulim canım benim bile her yerim ödem topluyor sizinki çok normal bence bol bol su iç kuzum:)

derandiren canım gözün aydın kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim inşallah her şey böyle güzel gider ama doktoruna kızdım madem önemli değil niye yapıyorsunuz şu tahlilleri panik oluyoruz sonra böyle :) her neyse şaka bir yana maşallah cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…