Amin cümlemizden canim.Allar razı olsun canım seninkinide inşallah.
Hava çok sıcak az evel aradım akşama doğru yoğunluk azalır doktorla konuşursun dedi sekreteri.
Bakalım neymiş bu evhamlı hallerimden kurtulmam lazım
Kuzum bunlar tesbihat abdestsiz ve adetliyken okunabilir. Hatimini tamamla Allahin izniyle ondan sonra baslarsin yada azar azar okursun, kendini skintiya sokma.Kuzum ben katılırim insaAllah adetliyken okunur mu bittikten sonra yetiştirmem gereken bir mukable bir hatim var.. hemen okuyamayabilirim Tatlim onun icin
Tamam kuzum çok sağol bende varım İmsaAllahAmin cümlemizden canim.
Bakalim doktorun ne diyecek, haberdar et bizide sonra.
Kuzum bunlar tesbihat abdestsiz ve adetliyken okunabilir. Hatimini tamamla Allahin izniyle ondan sonra baslarsin yada azar azar okursun, kendini skintiya sokma.
Cok sükür sevindim canim, insallah her sey yolunda devam eder.Aradım doktoru önemsiz dedi o yüksek çıkan değer. Çok rahatladım ya şükür:)
Bayramdan sonraya çağırdı artık
Sağol canım Allah razı olsun tüm hamilelerin inşallah.Cok sükür sevindim canim, insallah her sey yolunda devam eder.
Deranim ayaklarin cok sisiyor mu sicaklardan?
Havalar sicakladigindan beri ödem olusuyor canim, olabildigince yukariya dogru uzatmaya calisiyorum. Merak ettim ondan sordum.Sağol canım Allah razı olsun tüm hamilelerin inşallah.
Yok ebrucum şişmiyor,çok yürüdüğümde şişiyordu öncedende şimdide öyle. Niyeki senin şişiyormu?
Sağol canım. Darısı başınıza en yakın zamanda.Doktor bana ile eşime kalbini gördünüzmü diyor eşim evet evet dedi bende tam gördüm eveeeet dedim gülmeye başlayınca göbeğim teprendiderandiren cok sevindim cnm kalp atışı beni çok etkileyen bir durum... İnşallah Rabbim sağlıkla kucagınA almayı nasip edecek...
Allahtan tr de değilsin canım ozaman:)Havalar sicakladigindan beri ödem olusuyor canim, olabildigince yukariya dogru uzatmaya calisiyorum. Merak ettim ondan sordum.
Cok fazla tuz tüketmiyorum aslinda ya neyse oluyor iste :)Allahtan tr de değilsin canım ozaman:)
Tuz alımıda ayakların şişmesini tetikliyormuş.
Soğuk suya tut sürekli iyi gelir canım geçmiş olsun
MaşallahSağol canım. Darısı başınıza en yakın zamanda.Doktor bana ile eşime kalbini gördünüzmü diyor eşim evet evet dedi bende tam gördüm eveeeet dedim gülmeye başlayınca göbeğim teprendi
Kayboldu yine:)))
Amin canım normaldir ayaklar bedenin ağırlaşmiş yükünü taşıyır:)Cok fazla tuz tüketmiyorum aslinda ya neyse oluyor iste :)
Bunada sükür, Rabbim beterinden korusun.
Amin canım amin...:)) ben güldüm sonra kayboldu dediğin gibi kaçti vallaMaşallahbebiş napsın utandı kaçtı, herkes ona bakıyor pür dikkat bide gülmüşler yavruma oyyyy bol bol karnını okşa bizim içinde dua et, çok özledim o duyguları... İnşallah en yakın zmnda hayırlısıyla hepimizin göbişi dolar sağlıklı bebişler ile
sağol canım .. amin inşallah hepimizin yüzü gülsün ..
Canım Zeynep' e dediğim gibi unutmuştur kızlar beni diyorum fazla sık yazamıyorum ama ben sizin haberlerinizi takip ediyorumdaha sık yazarım artık madem canlarım merak ediyor
Kizlar sirada ki duamiz 7000 adet "Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai" (Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat)
Bence herkes 7000 tane duaya katilan herkesin adina niyetlenerek okunsun. Siz ne dersiniz?
CanımsınAmiiin canım benim amin insallah..
Gel tabi canım benim kimse kimseyi unutmaz ku burdaa :) ♡♡
Canımsınburalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?