- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım Zeynep' e dediğim gibi unutmuştur kızlar beni diyorum fazla sık yazamıyorum ama ben sizin haberlerinizi takip ediyorumKızlaar iyi olduğunuza sevindim arada ses verin evet iyi olduğunuzu bilelim :)
@SaTu ST kuzumm Rabbim sağlık versin evlatlarına sana bağışlasın yerim onları ben yaa ♡♡♡♡♡
Ebrum sen nasılsın canım geçmişte bir ara sanki kızın olacağını duydum doğru mu hatırlıyorum nasıl gidiyor hamilelik iyisinizdir inşaGünaydin kizlar
Canım çok silik gorunuyor ama benimki daha koyu çıkmıştı.. istersen test yaptırabilirsin..
Adetine kaç gün var
Canim anne adayi ve bebegiGünaydın anne ve kızı
Sükür gülüm iyiyim sen nasilsin? Eskisi gibi gelmiyorsun artik, insallah her sey yolundadir? Özledik kiz seni :)Ebrum sen nasılsın canım geçmişte bir ara sanki kızın olacağını duydum doğru mu hatırlıyorum nasıl gidiyor hamilelik iyisinizdir inşallah
Özlenmişim artık daha sık yazmaya çalışacağım canımmCanim anne adayi ve bebegi
Sükür gülüm iyiyim sen nasilsin? Eskisi gibi gelmiyorsun artik, insallah her sey yolundadir? Özledik kiz seni :)
Dogru hatirliyorsun gülüm nasipse kizimiz olacak... Rabbim sizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah ♥
Hani hamile kalmadan önce insan hamile kalmak ne zormus diye düsünüyor ya hamile olmak kalmaktanda daha zormus, hatta eminim ki büyütmesi daha da zor olacak - Allah herkesin yardimcisi olsun, hayatimizda ki zorluk dereceleri sürekli artiyor, Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin.
Canım anlamı çok güzelmiş gözlerim doldu vallahi.. 7000 tane ne kadar sürede okunacak canımKizlar sirada ki duamiz 7000 adet "Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai" (Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat)
Bence herkes 7000 tane duaya katilan herkesin adina niyetlenerek okunsun. Siz ne dersiniz?
Seni aramizda daha sık görmek bizi mutlu eder kuzucum :) ♥Özlenmişim artık daha sık yazmaya çalışacağım canımmAllah sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin yavruna inşallah.. Kız çocuklarını çok severim Allah herkese hayırlı bir kız evlat versin diye dua ederim hep. 1. de olmaz 2. de olur ama olsun yani hamilelik süreci konusunda haklısın sanırım canım aslında hamile kalmak kolay çünkü sen bir şey yapmıyorsun aslında Allah ol diyor oluyor ama sonraları daha zor ve çocuğu olanlar hep der ki çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor ama Allah tüm isteyenlere naşip etsin Bende bayramdan sonra ki adetimden sonra hsg çektirmeye karar verdim Ebruşum bir aksilik olmazsa
Son dualarimizda hic süre belirlemedik gülüm herkes ne kadar sürede okursa.Canım anlamı çok güzelmiş gözlerim doldu vallahi.. 7000 tane ne kadar sürede okunacak canım
Aminn canım Allah büyük belli olmaz bakalım ne var nasibimizdeSeni aramizda daha sık görmek bizi mutlu eder kuzucum :) ♥
Amin insallah Allah razi olsun, Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin...
Suan icin sana zor gelene ilerde o da neymis hic bir zorlugu yokmus diyorsun, hayatimizda ki zorluk dereceleri hep artiyor... Tabi Rabbim herkese versin, kimsenin kollarini bos birakmasin ne kadar zor olsada bir o kadar güzeldir.
Ay hadi hayirli haberler alirsin insallah gülüm, bir de bir bakmissin hsg sonrasi kücük bir kiz cocugu sana göbüsünün icinden el salliyor :)
Son dualarimizda hic süre belirlemedik gülüm herkes ne kadar sürede okursa.
İnşallah canımaynı zamanlar başlayacağız inşallah ilk denememizde sağlıklı bi gebeliğimiz olur
Aynen benim de gözlerim doldu. Süre kısıtlaması olmazsa katılırım bende :)Canım anlamı çok güzelmiş gözlerim doldu vallahi.. 7000 tane ne kadar sürede okunacak canım
Yokmuş canım Ebru söyledi sağolsun.. Tam yaramıza tuz basıyor dua inşallah merhemde olur.. Eskiden o kadar takmazdım ama zaman geçtikçe insan çok fazla takmaya başlıyor maalesefAynen benim de gözlerim doldu. Süre kısıtlaması olmazsa katılırım bende :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmaz değerlerin yüksek olmasıTünaydın kızlar
Sabah doktora gittim kalp atişini gösterdi şükürler olsun.
Kan testi yaptırdı vitamin değerleri tiroid falan mpv diye bir değerim yüksek çıkmışcanım sıkkın biraz
Sağol canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmaz değerlerin yüksek olması
Maalesef kötü tecrübe yaşayınca insan ondan sonra hep aksilik olacakmış diye düşünüyor. Bende 2 kimyasaldan sonra hamile kalsam korkudan çocuğu düşürücem diye korkuyorum. Sen içini ferah tutmaya çalış inşallah hiç bişey olmaz bebişine kollarına alırsın nur topu gibiSağol canım
Tüm hamilelerin inşallah.
Hamile kalmak isteyenlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Geçen seferki gebeliğimden dolayi pinpirikleniyorum
Cok sevindim canim, liste hazir olunca etiketlerim seni de :)Aminn canım Allah büyük belli olmaz bakalım ne var nasibimizde
Ben okumak isterim canım bu dua eğer kabul edilirse unutmazsan etiketlersen sevinirimSizin vesilenizle okuyordum dualar filan bırakınca insan ihmal ediyo böyle bir sorumluluk oluyo insanda
Süre olunca sanki zora sokmus gibi oluyor o yüzden süresiz okumak en iyisi. Sayiyi da bölüstürmedigimiz icin kimin önce kimin sonra bittiginin bir önemi yok.Aynen benim de gözlerim doldu. Süre kısıtlaması olmazsa katılırım bende :)
Gözün aydin canim, sag salim kucagina aldigin günleri de görürüz insallah.Tünaydın kızlar
Sabah doktora gittim kalp atişini gösterdi şükürler olsun.
Kan testi yaptırdı vitamin değerleri tiroid falan mpv diye bir değerim yüksek çıkmışcanım sıkkın biraz
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok sağol canım.Maalesef kötü tecrübe yaşayınca insan ondan sonra hep aksilik olacakmış diye düşünüyor. Bende 2 kimyasaldan sonra hamile kalsam korkudan çocuğu düşürücem diye korkuyorum. Sen içini ferah tutmaya çalış inşallah hiç bişey olmaz bebişine kollarına alırsın nur topu gibi
Allar razı olsun canım seninkinide inşallah.Cok sevindim canim, liste hazir olunca etiketlerim seni de :)
Süre olunca sanki zora sokmus gibi oluyor o yüzden süresiz okumak en iyisi. Sayiyi da bölüstürmedigimiz icin kimin önce kimin sonra bittiginin bir önemi yok.
Gözün aydin canim, sag salim kucagina aldigin günleri de görürüz insallah.
mpv nedir bilmiyorum ama doktorun sana ona göre bir sey verir herhalde?
Kuzum ben katılırim insaAllah adetliyken okunur mu bittikten sonra yetiştirmem gereken bir mukable bir hatim var.. hemen okuyamayabilirim Tatlim onun icinKizlar sirada ki duamiz 7000 adet "Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai" (Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat)
Bence herkes 7000 tane duaya katilan herkesin adina niyetlenerek okunsun. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?