Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

evet canım çok şükür gebelik oluşuyor ama devamı gfelmiyor.. iğne kullanıyordum canım 0.6 clexane aspirinde kullanıyordum hatta kortizon da kullanıyordum hala buna rağmen düşük neden oluyor aklım ermiyor

Amin kuzum rabbim şu mübarek günlerde hepimize hayırlı yazılar yazsın inşaAllah. Yarın buradan haber veririm son durumu.

Duacınım canım, herşey güzel olacak rabbimin izniyle
Allah razi olsun canim dualarin icin en güzeli seni bulsun insallah. insalalh bu gün hayirli haberlerini bekliyoruz ...
anladim canim ama 3 asilama sart degilmis doktorum bana ikinci asilamadan sonra tup bebek diyor... hakkimizda hayirlisi olsun insallah rabbim cok aratmasin...
canim masallah bebislere cok tatlidir onlar simdi bizim yerimize de öp sev onlaari....

O kadar çok sebep var ki kaliteli yumurta kaliteli sperm ve sonrasinda hatasiz bolunmeler gerekiyor. Bunlardan biri eksik olsun düşük oluyor maalesef. Sen de esin de vitamin takviyesi kullanabilirsiniz. Burda designer ve ebrulim vitamin kullandilar öyle sağlıklı gebelikleri oldu. Bir de bal tarçın çörek otunu deneyebilirsin..

inofolic kullanmıştım geçen ay doktor vermişti bunun gibi vitamin mi

inofolic kullanmıştım geçen ay doktor vermişti bunun gibi vitamin mi
Multivitaminler.. A vitamini, C , B12, demir, kalsiyum vs. gnc mağazalarında bayanlar için de var bu vitaminlerden ya da bildiğin başka mağazalardan da alabilirsin. Aldım ben ama daha kullanmak nasip olmadı. Vücutta neyin eksik olduğunu bilemiyoruz maalesef.

Doğrudur canım açıkcası bu kriterlerden birine bile uymasan karşılamıyo baktık ki biz kenarından geçmiyoruz pek üstüne düşmedik o yüzden.. Gerçi benim aşılamada da hiç gönlüm yoktu

bende araştırıp sipariş vereyim canım teşekkür ederim.. iki yada üç ay ara vermeyi düşünüyorum sanki ara verirsem daha iyi olacak gibi hissediyorum

bende araştırıp sipariş vereyim canım teşekkür ederim.. iki yada üç ay ara vermeyi düşünüyorum sanki ara verirsem daha iyi olacak gibi hissediyorum
Aynen hem ruhen toparlanırsın hem de rahmin toparlanır.. Ben de kısmetse eylülde başlayacağım çalışmalara

Ben de iyiyim canım sizlerle başladık bu yola, arada uğrayın bir selam bırakın gidin yine olur mu =)
Amin inşallah gülüm, Rabbim bizimle..
Nasip edecek inşallah. .

teşekkür ederim canım çok şükür toparlanmaya çalışıyorum ama buradayım burada sizinle kendimi iyi hissediyorum

Toparlanırsın canım benim, içine kapanma bizimle paylaş her şeyini..
Yaz, yazdıkça daha rahatlarsın..
Öpüyorum seni . .

zeynepcim nasilsin canim dün giremedim bir daha mesajini yeni gördüm öpüyorum seni

canımcım iyiyim sen nasılsın,
sıcaklar mahvetti benim ev en üst kat..
o kadar sıcak oluyo ki anlatamam..
Ben de öptüm canım. .

teşekkür ederim canım gerçekten içine atınca çok kötü oluyor insan

9
Cnm iyiyim takip ediyorum hepinizi sıcaklar bunaltıyor insanı sen nasilsin cnm

İyiyim canım ben de, aynen sıcaklar çok bu sene yaa
ramazan zor geçiyo..
bebiş nsl?
öperim..

teşekkür ederim canım gerçekten içine atınca çok kötü oluyor insan

Aynen canım içine atma sakın..
gelip paylaş burada,
biz yanındayız

İyiyim canım ben de, aynen sıcaklar çok bu sene yaa
ramazan zor geçiyo..
bebiş nsl?
öperim..

Aynen canım içine atma sakın..
gelip paylaş burada,
biz yanındayız
Çok sukur iyi cnm bazen çok aşağı okuyor kareketleri asagida oluyor kasigimda çok baskı oluyor bebek çıkacak gibi oluyor korkuyorum erken dogum olur diye şimdilik iyi cnm herşey allah yardımcımız olsun oruclularin

Haklısın canım ben aslında ara sıra bakıyorum size kim ne durumda diye ama yazmıyorum pek giremiyorum unutmuşlardır kızlar beni herkesin arkadaşlığı derinleşmiştir diyorum ama böyle etiketlenince çok mutlu oluyorum gerçekten senin nasıl gidiyor herhangi bir tedavi filan uyguluyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…