evet canım çok şükür gebelik oluşuyor ama devamı gfelmiyor.. iğne kullanıyordum canım 0.6 clexane aspirinde kullanıyordum hatta kortizon da kullanıyordum hala buna rağmen düşük neden oluyor aklım ermiyorInşallah canım. . Pıhtılaşmanin derecesime göre ilac kulanmalisin. Gebe kalana kadar coraspin.. Sonrasinda da gerekirse igne. Belki dusuklerin sebebi bu olabilir. Ben de pihtilasmaya egilim var. O yuzden her ihtimale karsilik aspirin kullanacagim. Kayıplar üzücü oluyor ama söyle dusun hamile kalabiliyorsun..
Allah razi olsun canim dualarin icin en güzeli seni bulsun insallah. insalalh bu gün hayirli haberlerini bekliyoruz ...Amin kuzum rabbim şu mübarek günlerde hepimize hayırlı yazılar yazsın inşaAllah. Yarın buradan haber veririm son durumu.
Duacınım canım, herşey güzel olacak rabbimin izniyle
anladim canim ama 3 asilama sart degilmis doktorum bana ikinci asilamadan sonra tup bebek diyor... hakkimizda hayirlisi olsun insallah rabbim cok aratmasin...Saolasın kuzum benim senin de emeklerin karşılıksız kalmayacak inşallah hayırlısıyla canım..
Sskya hiç başvurmadık bile çünkü hiç bir kritere uymuyoruZ.. 3 aşılama 3 yıllık evlilik 30 yaş hiç biri uymuyor... Ben 27 nin içindeyim 2 yıl bitti bir de hiç aşılama yaptırmadık biz
canim masallah bebislere cok tatlidir onlar simdi bizim yerimize de öp sev onlaari....Alpi m canim boş kalınca o kadar çok yapacak şeyim var ki inan giremiyorum arada girip bildirim var mı die bakıyorum girip eskiden geriden gelip okurdum şimdi sadece bakıp çıkıyorum hamile kalanlar doğum yapanlar olmuş Tebrikler hepsine. .. pink gitmiş neden ki çok şey kaçıyorum ama aklimdasiniz canim Cücüklerim büyüdü 5er kilo oldular maşallah uykusuz ve dur duraksiz bir hayatım var canım sizde ne var ne yok
zeynepcim nasilsin canim dün giremedim bir daha mesajini yeni gördüm öpüyorum seniİyiyiz gülüm sen nasılsın..
O kadar çok sebep var ki kaliteli yumurta kaliteli sperm ve sonrasinda hatasiz bolunmeler gerekiyor. Bunlardan biri eksik olsun düşük oluyor maalesef. Sen de esin de vitamin takviyesi kullanabilirsiniz. Burda designer ve ebrulim vitamin kullandilar öyle sağlıklı gebelikleri oldu. Bir de bal tarçın çörek otunu deneyebilirsin..evet canım çok şükür gebelik oluşuyor ama devamı gfelmiyor.. iğne kullanıyordum canım 0.6 clexane aspirinde kullanıyordum hatta kortizon da kullanıyordum hala buna rağmen düşük neden oluyor aklım ermiyor
inofolic kullanmıştım geçen ay doktor vermişti bunun gibi vitamin miO kadar çok sebep var ki kaliteli yumurta kaliteli sperm ve sonrasinda hatasiz bolunmeler gerekiyor. Bunlardan biri eksik olsun düşük oluyor maalesef. Sen de esin de vitamin takviyesi kullanabilirsiniz. Burda designer ve ebrulim vitamin kullandilar öyle sağlıklı gebelikleri oldu. Bir de bal tarçın çörek otunu deneyebilirsin..
Multivitaminler.. A vitamini, C , B12, demir, kalsiyum vs. gnc mağazalarında bayanlar için de var bu vitaminlerden ya da bildiğin başka mağazalardan da alabilirsin. Aldım ben ama daha kullanmak nasip olmadı. Vücutta neyin eksik olduğunu bilemiyoruz maalesef.inofolic kullanmıştım geçen ay doktor vermişti bunun gibi vitamin mi
Doğrudur canım açıkcası bu kriterlerden birine bile uymasan karşılamıyo baktık ki biz kenarından geçmiyoruz pek üstüne düşmedik o yüzden.. Gerçi benim aşılamada da hiç gönlüm yoktuAllah razi olsun canim dualarin icin en güzeli seni bulsun insallah. insalalh bu gün hayirli haberlerini bekliyoruz ...
anladim canim ama 3 asilama sart degilmis doktorum bana ikinci asilamadan sonra tup bebek diyor... hakkimizda hayirlisi olsun insallah rabbim cok aratmasin...
canim masallah bebislere cok tatlidir onlar simdi bizim yerimize de öp sev onlaari....
bende araştırıp sipariş vereyim canım teşekkür ederim.. iki yada üç ay ara vermeyi düşünüyorum sanki ara verirsem daha iyi olacak gibi hissediyorumMultivitaminler.. A vitamini, C , B12, demir, kalsiyum vs. gnc mağazalarında bayanlar için de var bu vitaminlerden ya da bildiğin başka mağazalardan da alabilirsin. Aldım ben ama daha kullanmak nasip olmadı. Vücutta neyin eksik olduğunu bilemiyoruz maalesef.
Aynen hem ruhen toparlanırsın hem de rahmin toparlanır.. Ben de kısmetse eylülde başlayacağım çalışmalarabende araştırıp sipariş vereyim canım teşekkür ederim.. iki yada üç ay ara vermeyi düşünüyorum sanki ara verirsem daha iyi olacak gibi hissediyorum
aynı zamanlar başlayacağız inşallah ilk denememizde sağlıklı bi gebeliğimiz olurAynen hem ruhen toparlanırsın hem de rahmin toparlanır.. Ben de kısmetse eylülde başlayacağım çalışmalara
Canımm buralardayım ben iyiyim Allah a şükür ramazan ve sıcakla boğuşuyoruz ne yapalım.. sen nasılsın iyisindir inşallah çok vefalı kızsın vallahi yaa Allah razı olsun senden unutmuyosun kimseyi Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
teşekkür ederim canım çok şükür toparlanmaya çalışıyorum ama buradayım burada sizinle kendimi iyi hissediyorum
zeynepcim nasilsin canim dün giremedim bir daha mesajini yeni gördüm öpüyorum seni
9@DESIGNER27
@parlakkartanesininaski
grpaysgl
@CuteMom
@altunn
u-mutlu lale
@Veson
dilo00
da gözükmüyor çoktandır, inşallah iyilerdir.. Sevgilerimizi gönderiyoruz. .
teşekkür ederim canım gerçekten içine atınca çok kötü oluyor insan
Ben de iyiyim canım sizlerle başladık bu yola, arada uğrayın bir selam bırakın gidin yine olur mu =)
Amin inşallah gülüm, Rabbim bizimle..
Nasip edecek inşallah. .
Toparlanırsın canım benim, içine kapanma bizimle paylaş her şeyini..
Yaz, yazdıkça daha rahatlarsın..
Öpüyorum seni . .
canımcım iyiyim sen nasılsın,
sıcaklar mahvetti benim ev en üst kat..
o kadar sıcak oluyo ki anlatamam..
Ben de öptüm canım. .
9
Cnm iyiyim takip ediyorum hepinizi sıcaklar bunaltıyor insanı sen nasilsin cnm
teşekkür ederim canım gerçekten içine atınca çok kötü oluyor insan
Çok sukur iyi cnm bazen çok aşağı okuyor kareketleri asagida oluyor kasigimda çok baskı oluyor bebek çıkacak gibi oluyor korkuyorum erken dogum olur diye şimdilik iyi cnm herşey allah yardımcımız olsun oruclularin
İyiyim canım ben de, aynen sıcaklar çok bu sene yaa
ramazan zor geçiyo..
bebiş nsl?
öperim..
Aynen canım içine atma sakın..
gelip paylaş burada,
biz yanındayız
Canım çok silik gorunuyor ama benimki daha koyu çıkmıştı.. istersen test yaptırabilirsin..Igneyle beraber 14.gun böyle silik cikti varmidir sizce....
Ben de iyiyim canım sizlerle başladık bu yola, arada uğrayın bir selam bırakın gidin yine olur mu =)
Amin inşallah gülüm, Rabbim bizimle..
Nasip edecek inşallah. .
Toparlanırsın canım benim, içine kapanma bizimle paylaş her şeyini..
Yaz, yazdıkça daha rahatlarsın..
Öpüyorum seni . .
canımcım iyiyim sen nasılsın,
sıcaklar mahvetti benim ev en üst kat..
o kadar sıcak oluyo ki anlatamam..
Ben de öptüm canım. .
Günaydın anne ve kızıGünaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?