derandiren P pinkpin Yaa ne güzel şeyler duyuyorum kızlar bebislerin kalp atışlarını duymuşsunuzdur Elhamdülillah..
Çok sevindim.. Rabbim sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İNŞALLAH.
Rabbim bizlerede nasip etsin inaaAllah ..
Günaydın ebruşum hayırlı günler sana daGünaydıııııın :)
Eki Görüntüle 1853095
Mübarek ramazan ayının da sonuna yaklaşıyoruz, Rabbim tutulan oruçları kabul etsin
Nasilsin kuzum?Günaydın ebruşum hayırlı günler sana da
yapıldı canım geçen yıl ilk düşükten sonra birşey çıkmadı.. iyi incelenilmesi gerek eşimin de benim de perşembe kontrolüm var bakayım doktor başka tahlil test birşey isteyecek mi.. ama hiç rahim filmi sperm testi falan istemeye gerek duymadı bu defa ben isteyeceğim yapmasınıKızlar nasılsınız?
dilo00 canım eşine ve sana yapıldı mı kromozom testi?
Kromozom kırığı ya da translokasyonu filan olmasın?
Nasilsin kuzum?
Bebisinin piti piti atan minicik kalbini duymussun, gözün aydin
Allah iyilik versin canim. Kendini iyi hissetmen cok önemli gülüm, kendini iyi hissettigin sürece sorun yasamazsin bebisin de hep huzurlu mutlu olur insallah ♥Çok şükür ebrum iyiyim, artık hareketlerimi kısıtladım az hareket az ağrı benim için. Biraz hareketli olduğum için zor oluyor ama olsun, kistim kaybolsun bebiş zarar görmesin ben razıyım
Sen nasılsın canım? Hersey yolundadır inşaAllah?
Allah iyilik versin canim. Kendini iyi hissetmen cok önemli gülüm, kendini iyi hissettigin sürece sorun yasamazsin bebisin de hep huzurlu mutlu olur insallah ♥
Kistinde Allahin izniyle gidecek canim, ben inaniyorum... Bebegin Rabbimin izniyle sag salim gelecek dünyaya :)
Hamd olsun her sey yolunda, bugün doktor kontrolüm var insallah orda da bir sey cikmaz bakalim hayirlisi...
Belki doktor biraz kiloma kizabilir :/
Amin ecmain... Insanin tek derdi Rabbimin emanetine zarar vermemek oluyor yoksa alinan kilolar hep fasa fiso, hepsi geldigi gibi gider...İnşaAllah kuzum Allah razı olsun. Allah'ın izniyle kontrollerin de tertemiz çıkacak. Kilo da verilir canım benim olmayacak şey değil. Biz herzaman iyi düşünelim, her zaman tevekkül edelim Rabbim muhakkak karşılığını verir.
Kontrolden sonra buraya yaz canım merak ederim.
Öğleden sonra benim evv yanıyor güneş bir geliyor masaAllah durulmuyor salonda
Hemen hemen tüm gün vantilatör açık..
Bayram yakın çok şükür Rabbime yine kullarını düşündü yardım etti son hafta... :-(
Yok canım neden unutalım, sen yaz yeter ki..
Yok şu an bir tedavi görmüyorum,
6 ay oldu bebeğimi kaybedeli,
ramazan bitsin bir görüncem bakalım..
Gerekli testleri yaptırdım hep..
Senin nsl gidiyo canım benim?
Biliyorum canım yaşadığın olayı Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı evlat versin kollarına almak nasip olsun bir ömür ayrılmayın inşallahHerşeyin bir sebebi olmuyo bazen bazı şeyler nasibini bekliyor bir kere oldu mu tekrar olacak inşallah.. Bende hsg ye karar verdim canım bayramdan sonra regl olucam bittikten sonra çektireceğim. Bir arkadaşımda benm gibi kimyasal yaşamıştı hsg çektirdi rahimde yapısal bozukluk varmış onu düzelticek dr şimdi. Bunu duyunca bende baktırmak istedim. Bakalım neler bekliyor bizi
Günaydın enyam
İstanbul yanıyor canım ya iyiyim de ramazan zor geçiyor baya.
Rabbim çalışanların yardımcısı olsun..
Biz evde iftar vaktini bekliyoruz..
Ooo maşallah, ilk gebelikte geç hissedilirmiş öyle diyolar.
İsme karar verebildiniz mi,
Canım sperm testi kesin yaptırın spermlerde anomali filan olabilir o Zaman.yapıldı canım geçen yıl ilk düşükten sonra birşey çıkmadı.. iyi incelenilmesi gerek eşimin de benim de perşembe kontrolüm var bakayım doktor başka tahlil test birşey isteyecek mi.. ama hiç rahim filmi sperm testi falan istemeye gerek duymadı bu defa ben isteyeceğim yapmasını
Bence bizim öyle programlar izlememiz lazım ben yaramaz çocuk görünce ya vazgeçsek mi diyorumAynen canım hsg'den sonra gebe kalan çok..
Tıkalı tüp filan varsa açılır..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,
ben de süper dadı'ya bakıyorum şimdi.
Yaramaz çocuklara =)
Canım günaydın çok teşekkür ederim amin..Günaydin herkese..
derandiren gözün aydin canim P pinkpin seninde gözün aydin Rabbim gebeliginiz boyunca saglik versin size bebeginize saglikla dogsun insallah..
Günaydin herkese..
derandiren gözün aydin canim P pinkpin seninde gözün aydin Rabbim gebeliginiz boyunca saglik versin size bebeginize saglikla dogsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?