Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amiiin kuzum Cenab-ı Allah sana da nasib etsin inşaAllah

yamukprenses imi ben de çok merak ediyorum ama üstüne de gitmek istemiyorum. Yamuğum sen kendini toparlayınca bi ses ver olur mu? Bak burada çok merak edenin var kuzum benim..

Kızlar nasılsınız?

dilo00 canım eşine ve sana yapıldı mı kromozom testi?
Kromozom kırığı ya da translokasyonu filan olmasın?
yapıldı canım geçen yıl ilk düşükten sonra birşey çıkmadı.. iyi incelenilmesi gerek eşimin de benim de perşembe kontrolüm var bakayım doktor başka tahlil test birşey isteyecek mi.. ama hiç rahim filmi sperm testi falan istemeye gerek duymadı bu defa ben isteyeceğim yapmasını

Nasilsin kuzum?
Bebisinin piti piti atan minicik kalbini duymussun, gözün aydin

Çok şükür ebrum iyiyim, artık hareketlerimi kısıtladım az hareket az ağrı benim için. Biraz hareketli olduğum için zor oluyor ama olsun, kistim kaybolsun bebiş zarar görmesin ben razıyım

Sen nasılsın canım? Hersey yolundadır inşaAllah?

Allah iyilik versin canim. Kendini iyi hissetmen cok önemli gülüm, kendini iyi hissettigin sürece sorun yasamazsin bebisin de hep huzurlu mutlu olur insallah ♥
Kistinde Allahin izniyle gidecek canim, ben inaniyorum... Bebegin Rabbimin izniyle sag salim gelecek dünyaya :)
Hamd olsun her sey yolunda, bugün doktor kontrolüm var insallah orda da bir sey cikmaz bakalim hayirlisi...
Belki doktor biraz kiloma kizabilir :/

İnşaAllah kuzum Allah razı olsun. Allah'ın izniyle kontrollerin de tertemiz çıkacak. Kilo da verilir canım benim olmayacak şey değil. Biz herzaman iyi düşünelim, her zaman tevekkül edelim Rabbim muhakkak karşılığını verir.

Kontrolden sonra buraya yaz canım merak ederim.

Amin ecmain... Insanin tek derdi Rabbimin emanetine zarar vermemek oluyor yoksa alinan kilolar hep fasa fiso, hepsi geldigi gibi gider...

Tamam canim aksam doktor cikisi yazarim insallah ♥

Aynen canım benim evimden her köşeden güneş görüyor.
Evet bayram yakın, çok şükür Rabbim'e..

Yok canım neden unutalım, sen yaz yeter ki..
Yok şu an bir tedavi görmüyorum,
6 ay oldu bebeğimi kaybedeli,
ramazan bitsin bir görüncem bakalım..
Gerekli testleri yaptırdım hep..
Senin nsl gidiyo canım benim?

Biliyorum canım yaşadığın olayı Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı evlat versin kollarına almak nasip olsun bir ömür ayrılmayın inşallah Herşeyin bir sebebi olmuyo bazen bazı şeyler nasibini bekliyor bir kere oldu mu tekrar olacak inşallah.. Bende hsg ye karar verdim canım bayramdan sonra regl olucam bittikten sonra çektireceğim. Bir arkadaşımda benm gibi kimyasal yaşamıştı hsg çektirdi rahimde yapısal bozukluk varmış onu düzelticek dr şimdi. Bunu duyunca bende baktırmak istedim. Bakalım neler bekliyor bizi

Aynen canım hsg'den sonra gebe kalan çok..
Tıkalı tüp filan varsa açılır..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,
ben de süper dadı'ya bakıyorum şimdi.
Yaramaz çocuklara =)

Günaydın kızlar nasılsınız :)

Günaydın enyam
Nöbetteyim bugün.
Bizim burası da klimalı da allahtan burdayken sıcaktan etkilenmiyorum :)
Hareketleri çok net değil de bazen pıt pıt nabız gibi oluyor fazla değil ama :)
İsim bulamadım ya. Erkeğe bulmak zor

Canım sperm testi kesin yaptırın spermlerde anomali filan olabilir o Zaman.
Rahim filmi de çektirirsin gebe kalabiliyorsun ama tüplerin açıktır herhalde.

Aynen canım hsg'den sonra gebe kalan çok..
Tıkalı tüp filan varsa açılır..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,
ben de süper dadı'ya bakıyorum şimdi.
Yaramaz çocuklara =)
Bence bizim öyle programlar izlememiz lazım ben yaramaz çocuk görünce ya vazgeçsek mi diyorum Anne baba olmak çok zor çocuk yetiştirmek özgüvenlerini kırmadan terbiye verebilmek, hayata hazırlamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…