Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canımcım iyiyim sen nasılsın,
sıcaklar mahvetti benim ev en üst kat..
o kadar sıcak oluyo ki anlatamam..
Ben de öptüm canım. .

bende iyiyim canim benim evimde üst kat ama esiyor camlar falan hep acik sükür evden disari cikasim gelmiyor hic...
Igneyle beraber 14.gun böyle silik cikti varmidir sizce....
hadi hayirlisi olsun insallah kan sonucunda pozitif cikar canim
Tünaydın kızlar
Sabah doktora gittim kalp atişini gösterdi şükürler olsun.
Kan testi yaptırdı vitamin değerleri tiroid falan mpv diye bir değerim yüksek çıkmış canım sıkkın biraz
deran hayirli olsun canim Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah
gözün aydin canim bak bebis sana umut olmus sen kistin icin gitmisken kalp atislariyla ben burdayim demis. insallah hersey daha güzel olur kucagina aldigin günleride görürüz insalalh..
semacim hosgeldin nasilsin.. pinke cok selam söyle defnesini öpüyoruz yaramaz kiz.. normal dogum mu yapti pink. sen ne düsünüyorsun dogum sekliyle ilgili doktorun ne diyor

Hayır olsun inşallah bugün eşimin kuzeni rüyasında beni görmüş kucağımda bembeyaz gzl bir kız çocuğu varmış... Kendisinin maşallah cok gzl bir kızı var... İşin tuhaf yanı bu kız başka şehirde öle sık görüşmem aradı anlattı... Cok etkilendim duygusallaştım.. Nasıl dua ediyor Rabbim sanada nasip edecek inşallah diye... Ayyyy bazen durduk yere Bi tuhaf oluyorum, neyse öle paylaşmak istedim...

Sağol canım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin

Hayrolsun canım güzel rüya görmüş tez zamanda gerçekleşir umarım:)
Hamile kalmadan önceki ay bir arkadaşım ayni şekilde hamile görmüştü beni,sık sıkta görüştüğüm biri değil

Hayırlara vesile olsun canım inşallah rüyadaki gibi güzel bi kızçen olur.
İçine doğmuştur belki :)

M M_atruska canım o kadar üzüldüm ki anlatamam o bir melek o Şefaatçin öbür dünyada insaAllah..böyle düşün
Üzülme dicem ama çok üzülüyorsun biliyorum...bu yüzden Rabbim sana,esine sabır versin insaAllah..

Bende 2-3 gündür acayip uyuyorum içim geciyor resmen... Oruçtandır heralde...
Sen bide çalışıyorsun, Allah yardımcın olsun cnm
dayanma gücü veriyor rabbim canim yoksa cok zor gercekten..
insallah rüyalardaki gibi güzel bi izin olur canim ...
Sağol canım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
amin canim insallah
Tünaydın canım :)
Ben de nöbetteyim bugün.
Yoruldum ya.
Nasıl gidiyor :)
kolay gelsin canim... ramazanda son iki nöbet kaldi persembe cumartesi sonra bayramin ikinci günü nöbet var bende cok yoruldum artik....

M M_atruska Ne denir nasil teselli edilir ne cümle kurulur bilmiyorum.. Başınız Sagolsun..
Biz burda hep güzel haberlerle başladık bir sürü arkadasimiz olmaz dedigimiz anda umudunu yitirdigi anda gebe kaldi.. Sende onlardan biriydin sonra Enyalios bebegini kaybetti gercekten cok cok üzüldük veson özlem gamze onlarda bizi önce sevindirdi sonra üzdü ..
Hatirlamadigim kisilerde vardir elbet ilk sen kavustun bebegine direndi oglun kac gundur bize umut oldu insallah teyzelerinin duasiyla yasayacak dedik ama olmadi Demekki hayirlisi buymus öbür dünyada melegin var artik seninde böyle düşün kendini teselli edecek bir çok sebebin var ..

İnşallah toparlanacaksin sende enya gibi özlem gibi veson gamze gibi ve Rabbim bizlerede insallah hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip edecek bir gün

14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii
üzerinden 14 gün gecmis canim ilacin etkisi olamaz bu ve gayet belirgin cizgi cikmis bence hamilesin insallah kan sonucunda güzel cikar.. ne zaman kan vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…