bende iyiyim canim benim evimde üst kat ama esiyor camlar falan hep acik sükür evden disari cikasim gelmiyor hic...canımcım iyiyim sen nasılsın,
sıcaklar mahvetti benim ev en üst kat..
o kadar sıcak oluyo ki anlatamam..
Ben de öptüm canım. .
hadi hayirlisi olsun insallah kan sonucunda pozitif cikar canimIgneyle beraber 14.gun böyle silik cikti varmidir sizce....
deran hayirli olsun canim Allah kucagina almayi da nasip etsin insallahTünaydın kızlar
Sabah doktora gittim kalp atişini gösterdi şükürler olsun.
Kan testi yaptırdı vitamin değerleri tiroid falan mpv diye bir değerim yüksek çıkmışcanım sıkkın biraz
gözün aydin canim bak bebis sana umut olmus sen kistin icin gitmisken kalp atislariyla ben burdayim demis. insallah hersey daha güzel olur kucagina aldigin günleride görürüz insalalh..Senden de Allah razı olsun kuzum
Bugün kontrollerim vardı ve benim doktorumun cenazesi varmış araştırma görevlisi baktı bana. Dediğine göre kistimde büyüme yok ama kanama durumu devam ediyor. Bir miktar da kan toplanmış. Tehlikesi yok dedi.
Tüm bunların haricinde ilk defa bebeğimin kalp atışlarını dinledimBaşta kendi kalp atışlarım sandım (Allahım neden bu kadar aptiyim ) doktor bebeğin kalp atışları deyince ufak bir şok yaşadım hemen de bitti zaten tadını çıkaramadım. Bu da böyle bir anım oldu
Rabbim hepinize nasib etsin bu duyguyu
semacim hosgeldin nasilsin.. pinke cok selam söyle defnesini öpüyoruz yaramaz kiz.. normal dogum mu yapti pink. sen ne düsünüyorsun dogum sekliyle ilgili doktorun ne diyorMerhaba kızlar nasılsınız ? Ben izne çıktım işlerimi toplarladım hayırlısıyla doğumu bekliyorum. Kübra geçen hafta doğum yaptı. Çok şükür sağlıkla geldi defnesi:) şuan biraz sarılık problemi olduğu için hastanede kalıyor kübrada yanında. Sizler nasılsınız?
Bende 2-3 gündür acayip uyuyorum içim geciyor resmen... Oruçtandır heralde...selam kizlar nasilsiniz nöbetten ciktim uyudum durdum ...
Sağol canım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsinbende iyiyim canim benim evimde üst kat ama esiyor camlar falan hep acik sükür evden disari cikasim gelmiyor hic...
hadi hayirlisi olsun insallah kan sonucunda pozitif cikar canim
deran hayirli olsun canim Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah
gözün aydin canim bak bebis sana umut olmus sen kistin icin gitmisken kalp atislariyla ben burdayim demis. insallah hersey daha güzel olur kucagina aldigin günleride görürüz insalalh..
semacim hosgeldin nasilsin.. pinke cok selam söyle defnesini öpüyoruz yaramaz kiz.. normal dogum mu yapti pink. sen ne düsünüyorsun dogum sekliyle ilgili doktorun ne diyor
Tünaydın canım :)selam kizlar nasilsiniz nöbetten ciktim uyudum durdum ...
Hayrolsun canım güzel rüya görmüş tez zamanda gerçekleşir umarım:)Hayır olsun inşallah bugün eşimin kuzeni rüyasında beni görmüş kucağımda bembeyaz gzl bir kız çocuğu varmış... Kendisinin maşallah cok gzl bir kızı var... İşin tuhaf yanı bu kız başka şehirde öle sık görüşmem aradı anlattı... Cok etkilendim duygusallaştım.. Nasıl dua ediyor Rabbim sanada nasip edecek inşallah diye... Ayyyy bazen durduk yere Bi tuhaf oluyorum, neyse öle paylaşmak istedim...
Hayırlara vesile olsun canım inşallah rüyadaki gibi güzel bi kızçen olur.Hayır olsun inşallah bugün eşimin kuzeni rüyasında beni görmüş kucağımda bembeyaz gzl bir kız çocuğu varmış... Kendisinin maşallah cok gzl bir kızı var... İşin tuhaf yanı bu kız başka şehirde öle sık görüşmem aradı anlattı... Cok etkilendim duygusallaştım.. Nasıl dua ediyor Rabbim sanada nasip edecek inşallah diye... Ayyyy bazen durduk yere Bi tuhaf oluyorum, neyse öle paylaşmak istedim...
Ne denir bilmiyorum gerçekten çok çok üzüldümOğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Off canım benim Allah çok çok sabırlar versin sana ve eşine.Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Başın sağolsun canım ne denir bilemiyorum... Rabbim size dayanma gücü versin... Çok çok üzüldüm tabi ki senin acının üzüntünün yanında bir hiçOğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
dayanma gücü veriyor rabbim canim yoksa cok zor gercekten..Bende 2-3 gündür acayip uyuyorum içim geciyor resmen... Oruçtandır heralde...
Sen bide çalışıyorsun, Allah yardımcın olsun cnm
insallah rüyalardaki gibi güzel bi izin olur canim ...Hayır olsun inşallah bugün eşimin kuzeni rüyasında beni görmüş kucağımda bembeyaz gzl bir kız çocuğu varmış... Kendisinin maşallah cok gzl bir kızı var... İşin tuhaf yanı bu kız başka şehirde öle sık görüşmem aradı anlattı... Cok etkilendim duygusallaştım.. Nasıl dua ediyor Rabbim sanada nasip edecek inşallah diye... Ayyyy bazen durduk yere Bi tuhaf oluyorum, neyse öle paylaşmak istedim...
amin canim insallahSağol canım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
kolay gelsin canim... ramazanda son iki nöbet kaldi persembe cumartesi sonra bayramin ikinci günü nöbet var bende cok yoruldum artik....Tünaydın canım :)
Ben de nöbetteyim bugün.
Yoruldum ya.
Nasıl gidiyor :)
üzerinden 14 gün gecmis canim ilacin etkisi olamaz bu ve gayet belirgin cizgi cikmis bence hamilesin insallah kan sonucunda güzel cikar.. ne zaman kan vereceksin14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?