Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben izne çıktım işlerimi toplarladım hayırlısıyla doğumu bekliyorum. Kübra geçen hafta doğum yaptı. Çok şükür sağlıkla geldi defnesi:) şuan biraz sarılık problemi olduğu için hastanede kalıyor kübrada yanında. Sizler nasılsınız?

Hoş geldin canım ben iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim.. İzne de çıkmışsın rahat rahat kızını beklersin sende Kübra'dan haberim var ama sarılık olduğunu bilmiyodum bikaç gündür görüşmedik inşallah çabuk atlatır zaten çoğu bebekte oluyor.. Seninki de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.. Siz ne karar verdiniz isim için

Selamun Aleyküm kızlar. İnşallah ben yokken hamiş olmayanlardan en az biri hamiş kalmıştır.
Gittim geldim. Kafam trilyon oldu geldim. Kayınvaldemin karşı komşusuda öğretmen bebişi olmuyordu 2 yıl. PKO lu. Komşu şehirdeki bir doktora gitmiş eşiyle bunlara hem normal hemde bitkisel tedavi vermiş ilk ayında hamile kaldı MAŞALLAH. Kayınvaldemle görümceme ben HSG çektirecem aşılama yapacam dedim. Tuttturdular burayada gidelim bak hamile kalmış. Benim aklımda hep rahim filmi aşılama var. Bu sefer olmazsa diyecekler bak gelseydin belki olurdu. Aman dünde taziyede kadınlar senin niye bebeğin yok diyip durdular hiçmi olmuyor dediler. 1 tane oldu kaybettim diyince rahatladılar ama genede bir ebe buldular. Artık bu kadınları takmıyorum ama of resmen kayınvaldemin yanında bunaldım. Çok hırçınlaştım Komşusuda git diyor. Ben de zaman kaybı gibi görüyorum. Arkadaşım başka yorum yapıyor. Gidince olmazsa diyecekler bak en iyi doktorda bile hamile kalamadı. Sadece ben ve benim gibi olanlara Allah yardım etsin.Bir kere bile hamilelik yaşayamayanların kalplerini kıranlar varya Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Çok hırçınlaştım. Kendi hareketlerime kendim şaşar oldum. Kaynanama bile bi çıkışım var
Siz ne diyorsunuz kızlar. HSG mi çektirmeliyim yoksa bu doktorda bir ayda olsa şansımı denemeli miyim. Asıl doktorum 6 ay daha bekleyip çekiyorum ama sen ısrar ediyorsan çekelim demişti. Ufff
Şişirdim gene kafanızı.

Günaydın canım git gez kafa dağıt bakalım iyiyiz şükürler olsun Allaha emanet ol :)
Gittim gezdim geldim.Hoşbulduk :) Kafam bir milyon oldu ama kayınvaldem başka bir şehirdeki doktora gitmemi istiyor

Hayırlı yolculuklar canım güle güle git..çok mu kalacaksin

geldim bile canım. Dün çok yoğundu.Uzak bir akrabamızın taziyesi vardı. Ben hala okula gidiyorum seminer var. İftara davetliydim ancak sizlere kavuştum.

Ayy canım sendende haber aldık çok şükür çok iyi olmuş izne cikman rahat rahat Bebisi bekleyebilirsin...
Kübra'nin Defnesi demek.. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inaaAllah..

Hoşgeldin canım
Senin yerinde olsam doktoruma gider tedavi olurdum önce hsg ve aşılamadan başlamalısın. Her fırsat bulduğumda yaziyorum belki faydası olur diye yine yazayim ben hsg filmi çektirdiğim 2. Ay hamile kaldım. Ki çoğu insana faydası oluyormuş,
Ayrıca konuşulanlarada kulaklarını tıka bebeğin yokmu diyenlere kısmet de geçiştir,insanları engelliyemiyoruz maalesef

DESIGNER27 ohhhh çoğu gitti azı kaldı cnm Rabbim sağlıkla kucagınA almayı nasip etsin inşallahhhhh... Sezeryan mı normal dogum mu düşünüyorsun cnm ? Prenses sorunsuz sıkıntısız gelsin
Mor Seven hoşgeldin tatlım, aman klasik kayınvalide işte... Rabbim ol demiş o bayan hamile kalmış, ama dediğin gibi artık hep söylenir dururlar gitmedi diye... Eşinle karar ver derim... Hsg çok basit ama önemli bir işlem için rahatlıyor en azından...

Mor Seven hoş geldin canım öyle kadınlar beni mahvediyor zaten..
Bu arada Keşke hiç söylemeseydin hsg,asilama yapacağıni.. "bu ay kalsın bikac aya giderim anne,suan hazır değilim falan desydin"
Sonra sen asilamami falan yaptirirdin en azından kafan rahat olurdu..o baskı,o stresi yaşamak kafanda deli sorularla deli olmak çok fena...
Ben düşünmüyorum aşılama yaptırirsm eger kimseye soylemicem..
Deneme konusunda sürekli söyleyecekler sana bu ay dene derim kurtulamazsin..

Gitmesen daha iyiymiş sanki canım yaaa..

Ben de bugün bi doktora gittim güzelce gorustum bu diane 35 i kullanmicam.. hormonlarin gayet guzel dedi.. yumurtaliklarim yavas calisiyomus.. doktor izine cıkıyo geldigi zaman reglimin 3. Günü gidicem ve klomene başlıcaz dedi. Allah izin verirse bu doktorla devam edicem artık bakalım neler olucak :) temmuzun 15inden sonra heran baslicak tedavim.. insallah guzel sonuclanacak bu kış her sey daha guzel olacak Rabbimin izniyle :)

Evet ben de hsgden sonra çok hamile kalanı duydum. 1 ay kayıp olacak diye endişe ediyorum. Boşuna oraya gidip gelmek var . Ama işte aşılama tutmazsa diyecekler gelseydin. Çünkü öğretmenim ancak yaz tatilinde istediğim gibi baika şehire gidebilirim adet olduğum günler Bu arada ne mutlu sana . Maşallah. Allahım nazardan saklasın.Düşünüyorum hastalığım yeni bitti karar vermem gerek. Çok Teşekkür ederim canım cevabın için. Sağol canım Allah razı olsun.

Hoşbulduk canım. Evet Rabbim ol deyince olmuş. Aşılama tutmazsa gelmedin diyecekler gelseydin tutardı diyecekler filan. Ben de kürtaj olduğumdan yapışıklık olabilir dedi doktor. Asıl doktorum aslında 2 çatlatma iğnesi daha yapıp öyle HSG çekip aşılama yapmak istiyor ama ben beklemekten çok yoruldum. Böyle aylar boşu boşuna gidiyor gibi Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Allah razı olsun.Eşim gidelim dedi .

Evet o kadınlar benimde canımı sıkıyor. Ebe bile buldular bana :) Canım ben aşılama yapacağım demeden öncede kayınvaldem istiyordu gitmemi. Oraya gidince görümcem de hamile ikisi sıkıştırdı beni. Sonra hamile olan komşularını çağırdık o da ben HSG çektirmedim korktum ama ben benim rahmimde yapışıklık olmadığını hissediyordum filan dedi. Nasıl yani dedim. Çünkü yapışık olanlarda adet kanaması sıkıntılıymış dedi. İnanın ben bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Ama daha önce hiçbebeği olmadığından kürtaj filan olmadı tabi kendisi. Bayağı bir sıkıştırdılar beni. Eşime söyledim tamam dedi. Ben de aşılama olduğum ay aşılama değil sadece çatlatma iğnesi yaptırdım filan diyeceğim. of çok sıkıntılı süreçler. Cevanın için çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun sizlerden.

Allah yardımcımız olsun cümlemizin. En kötüsü psikojik baskı. Bizi bize bıraksalar böyle mi olurduk

vesselam_ a katılıyorum ben istemiyorum artık dedim kayınvalidemlere öyle durdular anca. Her ay sorup duruyorlardı,hsg çektirdiğimide bilmiyorlar söylemiyordum iyikide söylememişim

Allah var yukarda kayınvaldem bana direk hiçbir zaman niye çocuğun olmuyor demedi. Ama istedi bazen arada söylerdi. Bi bebişiniz olsun gelip sevelim. Çok sıkmadı beni. Eşim deniyoruz olmuyor diye söylemiş. Benim moralim bozuluyor filan diyince dahil oldu kendi . Bana kızım yanlış anlarsın diye demiyorum seni üzmekte istemiyorum ama karşı komşum böyle böyle dedi. Oraya gidince de çok sıkıştırdılar beni özellikle görümcem. Alttan girdiler üstten çıktılar.
Mecburduk gitmeye eşimin babası rahatsızdı onlara yardım etmesi gerekiyordu.
Bi gidipte kurtulayım diyorum.
Umutlatahzen inşallah güzel sonuçlanacak tedavimiz canım. Gerçekte her şey Allahın ol demesine bağlı. İnşallah burda sen de bende bekleyenlerin hepsi hamiş hamiş konuşacağız. Kusmalarımızı anlatırız belki biraz iğrenç ama

Mor Seven bırakın şu kocakarı işlerini diyesim geliyor bak yalan yok benim ablam iki dusuk yasadi,9aylik karnından bebeği öldü.
Sonra bidaha hamile kaldi hocalara falan gitti yeğenim geldi dünyaya.. çok sükür Elhamdülillah.. ama işte Rabbim izin verdi oldu.istemese olmaz ki.ablam sende git diyor.. dedim artık bana bu konuları açmayın..
Şimdi kaynanangilin ordakine gittin tutmadı sen ağzını açıp bisey diyemezsinde..
Ah ahh bende arada böyle durumlar yaşıyorum memlekete gidesim gelmiyor yaa çevremiz zaten doktorumuz oluyor

Hosgeldin canim, hadi darisi sana insallah. Defneye de gecmis olsun insallah cabuk atlatir.
Aleyküm selam canim hosgeldin, bu kadinlardan biz biktik onlar bir türlü bizimle ugrasmaktan bikmadilar. Belki kötü niyet yoktur ama düsünmeden hareket ediyorlar, zerre kadar senin canini acitabilecekleri akillarina gelmiyor.
Allah sabir versin, elinden geldigince takmamaya calis.

olsun biraz da iğrençlesiriz mutlu olalım daaaa...

Kuzum anlayabiliyorum seni hayatın gerceklerinden de kacamiyosun iste mecbur birileri bisey soyluyo.. insallah guzel sonuclanicak bizim de hikayemiiz :) ♡♡♡

Canım bende gittim geçen prolaktinim biraz yüksektu soran olmaz dedi birde smear testim kalmıştı oda temmuzda çıkacak temmuz adetimle tedaviye baslicam bu kez insaAllah aynı zaman sanırım prosedür gereği ilk klomen tedavisi uç ay sonra aşılama olacak.. bakalım Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin

Canım benim desene temmuz klomen ayımız olcak bizim için :) insallah guzel haberlerimizi de birlikte veririz.. bu zaman diliminde artik kafamizdan atiyoruuuuz..
Relaks takılıyoruz kızlar azcuk bi nadasa bırakalım kendimizi

Rabbim istiyor hacı hoca onlarda bahane oluyor. Kaynama yakın şehirde olanda kadın doğumcu. Yöntemlerimi farklı neyse artık. Evet çevre bizden iyi biliyor. Hepsi tıp fakültesi mezunu biz bilmiyoruz kız.Onlara böyle dil çıkartacam bundan sonra. Sen de çıkart hep biz mi üzülecez azcık onlarda şaşırsın .

Hoşbulduk canım. Bıkmazlar onlar şimdi kesin benim hakkımda konuşmuşlardı. Ama inanki eskisi gibi takmıyorum. Sadece bunlara edep ve adabı nasıl öğreteceğim bilmiyorum. Yaşlarıda benden büyük. Ne denir bilmiyorum işte. Hemcinsimiz bazen daha düşman bize.Sağol canım cümlemize sabır versin.
olsun biraz da iğrençlesiriz mutlu olalım daaaa...

Kuzum anlayabiliyorum seni hayatın gerceklerinden de kacamiyosun iste mecbur birileri bisey soyluyo.. insallah guzel sonuclanicak bizim de hikayemiiz :) ♡♡♡
İnanki hamile kalınca yazacam burdan kustum diye. Çünkü ben diğer hamileliğimde de hiç kusmadım Olsunda iğrenç miğrenç anlatırık artık canım
Öyle kaçmamakta lazım işte ama bazen yoruluyorsun. Issız bir yere gideyim kendimle kalayım kimseden laf duymayayım diyorsun. Allah yardımcımız olsun inş.
Olmadı burdan bebekleri beşik kertmesi yaparız .
Bak oğluşum olursa kızınızı alırız. Evlenince tüm tatilleri bizden olur

Cnm henüz tam olarak emme refleksi oluşmadığı için hala kuvezde. Emmesini bekliyor doktorlar.
Stres yapma canım sen. Sağlıkla çıkacak inşallah. Yavaş yavaş emmesi de gelişir zaten zamanla.
Onun dışında maşallah iyi anladığım kadarıyla.
İdil'in yanına isim buldunuz mu kızçene?

Semacım nasılsın bayadır yoksun.
Sıra sende artık, sen de sağlıkla kucağına al inci sare'yi inşallah.
Güzel haberlerini paylaş bizimle.
Pinke de çok sevindim demek Defne oldu bebişinin adı, Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin. Sarılığı atlatır zaten sıkıntı olmaz.
Geri gelsin o da artık :)

Kerttik gitti kuzum bi kızımız olmasi lazim bizi de tatile götürcekseniz olar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…