- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Aminnn canım herkes için musmutlu güzel huzurlu bigün olsun.. Bi kitap okudum Ebru'cum Allah de ötesini bırak 2 bayıldım kitaba bakış açım değişti sanki hayata.. bir daha okuycam niyetin neyse hayat onu çıkarır karşına diyo bizde güzel niyetle başladık inşallah güzel gelir devamıGünaydın kuzumm, güzel bir gün olsun inşallah..
Günaydın şekercim, aynen ya bakayım dedim foruma gelmiş mi,
hala girmemiş, neden acaba ? ? ?Saye-
Bende tel den giriyorum bir sorun yok canım çoklu alıntı yapabiliyorum bir daha kapatıp aç hesabını istersenGünaydın Kızlar benim telefonumdan mı kaynaklı bilmiyorum mesajlarınızı çoklu alıntı yapıyorum aşağıda mesajları alıntıla diye bir bölüm vardı ordan hepsini alıntı yapıp cevap yazıyordum. O buton yok şu an hepinizin mesajlarını kendi cevap bölümde ayrı ayrı cevaplamam lazım. Sizinde böyle mi acaba ?
Kk mesaj attım sorunla ilgili hata verdi mesaj ulaşmadı.
Hayırlı olsun kuzum...benim sonuçtan hiç şüphem olmamıştı...Rabbim sağlıkla kucaklamanı da nasip etsin kuzum...hemen hamiş takvimi koy bence...çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm....hayirlöi sabahlar kizlar sizi merakta biraktim hakkinizi helal edin öyle bi nöbet gecirdim ki aferdersiniz cise bile hastaneden hastaneye gittim haber vermeye firsat olmadi canlar... kan testi verdim sonuc 46 ciktidoktorumlada görüstüm 12. güne göre gyet iyi buldu cumartesi bide burda yapalim ona görede muayene günü veririm dedi adam benden cok sevindi ben hala saskinim yahu TaeYang E-brulim LeYLa_21 @vesselam_ _Verda_ umutLatahzen u-mutlu lale @yamukprenses @Al_pi @deeploneliness @derandiren @Ebush_354
Ayyy canım benim yaaa çok sevindim gerçekten.. dr da öyle dediyse çok çok iyi maşallah Allah nazardan korusun tamamına erdirsin inşallah... dikkat et kendine fazla yorulma.. ayy ikiz mi acaba yaahayirlöi sabahlar kizlar sizi merakta biraktim hakkinizi helal edin öyle bi nöbet gecirdim ki aferdersiniz cise bile hastaneden hastaneye gittim haber vermeye firsat olmadi canlar... kan testi verdim sonuc 46 ciktidoktorumlada görüstüm 12. güne göre gyet iyi buldu cumartesi bide burda yapalim ona görede muayene günü veririm dedi adam benden cok sevindi ben hala saskinim yahu TaeYang E-brulim LeYLa_21 @vesselam_ _Verda_ umutLatahzen u-mutlu lale @yamukprenses @Al_pi @deeploneliness @derandiren @Ebush_354
AminnnnnHayırlı olsun kuzum...benim sonuçtan hiç şüphem olmamıştı...Rabbim sağlıkla kucaklamanı da nasip etsin kuzum...hemen hamiş takvimi koy bence...çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm....darısı diğer kızlarımızın başına inşallah canımcım....
sagol ablacim insallah degerim yükselir daha mutu olurumayyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun canım benim...biliyordum valla içime doğmuştu ama umut vermemek için yazmadım ablacım...sana çok dua etmiştim haticem....Rabbim dualarımızı kabul etti ...sağlıkla kucakla inşallah canım benim...
verdim canim verdimHemen gidip kan veriyorsun Hatice :)
Bence olumlu sonuç
Valla sabah sabah çok Mutlu oldum hehehe :)
Hadi kan ver de kesin olarak sevinelim gelmiş zamanı :)
sagol zeynepcim dua edin benim icin degerim gerektigi gibi yükselsinSaye- Canım inşallah hamilesindir, dualarım seninle.
Kan ver bence, 12. günü kanda belli olur zannımca.
Umutla senden haber bekliyoruz hemşire =))
sagol canim insallah daha iyi olurTebrik ederim topiğimizin en yeni anne adayı.. Kan testi ile kesinleşsin inş.
sagol ebrucum insallah cumartesi tam sevinebilirimSaye- canım çok sevindimm hadi bakalım inşallahh hemen kan testi ver de kesinleşsin ben çok umutluydum senden heveslendirmemek için sesimi çıkarmadım pek.. Çok mutlu oldumm
sagol canimCanım çok sevindim maşallah. Kanda da çıkar artık. Yaşasın bu ayda boş geçmedi bir hamiş oldu.
insallah canim sagolasin
yaptirdim canimCanim benim cok cok sagoool iyiki varsin Rabbim kabul etsin dualarini insallah.. sen nasilsin iyimisin bu arada..
kuzuum cok sevindim yaaa insallah kan testi yaptirmissindir da bebis vardir gercekten :)
amin ebrulim sagol canimSaye- gözün aydın gülüm inşallah kan sonucun da olması gerektiği gibi çıkar. Allahım hayırlısını nasip etsin.
canim insallah bu gün hayirli haberlerini bekliyorum prenses uyuyordur kesinSelam kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim şükür her şey yolunda, ctg de kalp atışları olması gerektiği gibi çıkmadı, doktor uyuyorsa sorun yok ama uyanıksa iyi değil dedi... yarın tekrar gideceğim. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.
yaptim canimCanım yaaa çok sevindim kan testi yaptın mı baktım göremedim sayfalarda. İnşallah seninledir bebişin..
sagol canim inslalah hepbirlikte yüzümüz güler
tesekkür ederim ablacimHayırlı olsun kuzum...benim sonuçtan hiç şüphem olmamıştı...Rabbim sağlıkla kucaklamanı da nasip etsin kuzum...hemen hamiş takvimi koy bence...çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm....darısı diğer kızlarımızın başına inşallah canımcım....
sagol canim Allah insallah sizlerinde güzel haberlerini görmeyi nasip etsin canim en kisa zamanda hayirli saglikli sekilde... hepimiz icin duam.. insallah ikiz olsa ne sevinirim ben yaaaAyyy canım benim yaaa çok sevindim gerçekten.. dr da öyle dediyse çok çok iyi maşallah Allah nazardan korusun tamamına erdirsin inşallah... dikkat et kendine fazla yorulma.. ayy ikiz mi acaba yaa
esime hala söylemedim kizlar cumartesiyi bekleyim diyorum ama mümkün mü ki yaaa
Aminnn canım herkes için musmutlu güzel huzurlu bigün olsun.. Bi kitap okudum Ebru'cum Allah de ötesini bırak 2 bayıldım kitaba bakış açım değişti sanki hayata.. bir daha okuycam niyetin neyse hayat onu çıkarır karşına diyo bizde güzel niyetle başladık inşallah güzel gelir devamı
bizi meraktan öldürmeye çalışıyor galiba....bence kesin hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş,.
hayirlöi sabahlar kizlar sizi merakta biraktim hakkinizi helal edin öyle bi nöbet gecirdim ki aferdersiniz cise bile hastaneden hastaneye gittim haber vermeye firsat olmadi canlar... kan testi verdim sonuc 46 ciktidoktorumlada görüstüm 12. güne göre gyet iyi buldu cumartesi bide burda yapalim ona görede muayene günü veririm dedi adam benden cok sevindi ben hala saskinim yahu TaeYang E-brulim LeYLa_21 @vesselam_ _Verda_ umutLatahzen u-mutlu lale @yamukprenses @Al_pi @deeploneliness @derandiren @Ebush_354
tesekkür ederim ablaciminsallah cumartesi netlessin hayirlisiyla darisi isteyen bekleyen bütün arkadaslarima tanidigim tanimadigim herkese insallah... icim bi garip
sagol canim Allah insallah sizlerinde güzel haberlerini görmeyi nasip etsin canim en kisa zamanda hayirli saglikli sekilde... hepimiz icin duam.. insallah ikiz olsa ne sevinirim ben yaaa
Değerin katlanarak artsın ablacım inşallah...eşine hemen söyle canım...ben sana garanti veriyorum ...esime hala söylemedim kizlar cumartesiyi bekleyim diyorum ama mümkün mü ki yaaa
canim benim sagol insallah Allah en kisa zamanda sizlerinde hayirli haberlerini duymayi nasip eder zeynebimOy canım benim..
Ben olsam dayanamazdım..
Kat kat artıcak inşallah,
çok sevindim inan ki...
=)))
aminnn insallahHamiş canım nöbeti vardı ya girememiş,
çok sevindim yahu darısı başıma inşallah!!
Amin kuzum amin..canim benim sagol insallah Allah en kisa zamanda sizlerinde hayirli haberlerini duymayi nasip eder zeynebim
aminnn insallah
canim cook tesekkürler dualarina amin dioyrum ... bende daha önce bu mutlulugu cok kisa yasadim o yüzden korkuyorum insallah bu sefer 9 ay devam eder sizlerede hayirlisisyla nasip eder rabbimCanım benim yaaa canım benim ne güzel
Yalandan da olsa 2 gün yasamistim o mutlulugu ve simdi kim bebis haberi varsa icinin nasil pır pır ettigini nasil sukurler ettigini cook iyi hossedebiliyorum Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yasamayi nasip etsin hayirlisiyla insallah..
Cok sevindim senin adina kuzum insallah cunartesi de kat kat artmis olur degerin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallaaaah
insallah ablacim aminn.. söylerim yaa dayanamam isten gelsin de bi aksam düsünecegim bi seylerDeğerin katlanarak artsın ablacım inşallah...eşine hemen söyle canım...ben sana garanti veriyorum ...
canim adetim 16 temmuzdu beklenen takvime göre 13 temmuz ama pco olunca iste düzen problemim var cumartesi netlesir insallah zeynepcimAmin kuzum amin..
Son adet tarihin ne zaman
o tarih geçtikten sonra
daha net çıkar kanda..
sagol canimm insallahSaye- Hatice valla çok sevindim canım :)
Değerin kat kat artsın inşallah, sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?