Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kuzumm, güzel bir gün olsun inşallah..

Günaydın şekercim, aynen ya bakayım dedim foruma gelmiş mi,
hala girmemiş, neden acaba ? ? ? Saye-
Aminnn canım herkes için musmutlu güzel huzurlu bigün olsun.. Bi kitap okudum Ebru'cum Allah de ötesini bırak 2 bayıldım kitaba bakış açım değişti sanki hayata.. bir daha okuycam niyetin neyse hayat onu çıkarır karşına diyo bizde güzel niyetle başladık inşallah güzel gelir devamı
Bende tel den giriyorum bir sorun yok canım çoklu alıntı yapabiliyorum bir daha kapatıp aç hesabını istersen

Hayırlı olsun kuzum...benim sonuçtan hiç şüphem olmamıştı...Rabbim sağlıkla kucaklamanı da nasip etsin kuzum...hemen hamiş takvimi koy bence...çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm.... darısı diğer kızlarımızın başına inşallah canımcım....

Ayyy canım benim yaaa çok sevindim gerçekten.. dr da öyle dediyse çok çok iyi maşallah Allah nazardan korusun tamamına erdirsin inşallah... dikkat et kendine fazla yorulma.. ayy ikiz mi acaba yaa

sagol ablacim insallah degerim yükselir daha mutu olurum
Hemen gidip kan veriyorsun Hatice :)
Bence olumlu sonuç
Valla sabah sabah çok Mutlu oldum hehehe :)
Hadi kan ver de kesin olarak sevinelim gelmiş zamanı :)
verdim canim verdim
Saye- Canım inşallah hamilesindir, dualarım seninle.
Kan ver bence, 12. günü kanda belli olur zannımca.
Umutla senden haber bekliyoruz hemşire =))
sagol zeynepcim dua edin benim icin degerim gerektigi gibi yükselsin

Tebrik ederim topiğimizin en yeni anne adayı.. Kan testi ile kesinleşsin inş.
sagol canim insallah daha iyi olur
Saye- canım çok sevindimm hadi bakalım inşallahh hemen kan testi ver de kesinleşsin ben çok umutluydum senden heveslendirmemek için sesimi çıkarmadım pek.. Çok mutlu oldumm
sagol ebrucum insallah cumartesi tam sevinebilirim
Canım çok sevindim maşallah. Kanda da çıkar artık. Yaşasın bu ayda boş geçmedi bir hamiş oldu.
sagol canim
Saye- canım heyecanlandım yazdığını görünce. İnşallah hamilesindir
insallah canim sagolasin
Canim benim cok cok sagoool iyiki varsin Rabbim kabul etsin dualarini insallah.. sen nasilsin iyimisin bu arada..

kuzuum cok sevindim yaaa insallah kan testi yaptirmissindir da bebis vardir gercekten :)
yaptirdim canim
Saye- gözün aydın gülüm inşallah kan sonucun da olması gerektiği gibi çıkar. Allahım hayırlısını nasip etsin.
amin ebrulim sagol canim
canim insallah bu gün hayirli haberlerini bekliyorum prenses uyuyordur kesin
Canım yaaa çok sevindim kan testi yaptın mı baktım göremedim sayfalarda. İnşallah seninledir bebişin..
yaptim canim
Saye- canım hadi bir kan testi yaptır yüzümüz gülsün insaAllah Tatlim ...

Merakla bekliyoruz...
sagol canim inslalah hepbirlikte yüzümüz güler

tesekkür ederim ablacim insallah cumartesi netlessin hayirlisiyla darisi isteyen bekleyen bütün arkadaslarima tanidigim tanimadigim herkese insallah... icim bi garip
Ayyy canım benim yaaa çok sevindim gerçekten.. dr da öyle dediyse çok çok iyi maşallah Allah nazardan korusun tamamına erdirsin inşallah... dikkat et kendine fazla yorulma.. ayy ikiz mi acaba yaa
sagol canim Allah insallah sizlerinde güzel haberlerini görmeyi nasip etsin canim en kisa zamanda hayirli saglikli sekilde... hepimiz icin duam.. insallah ikiz olsa ne sevinirim ben yaaa

esime hala söylemedim kizlar cumartesiyi bekleyim diyorum ama mümkün mü ki yaaa

Oy canım benim..
Ben olsam dayanamazdım..
Kat kat artıcak inşallah,
çok sevindim inan ki...

=)))

Ben de okudum o kitabı canım bana da çok iyi geldi.
Herkese tavsiye ederim..
Rabbim hayırlısını versin öncelikle,
nasipten ötesi yok ki. . .

bizi meraktan öldürmeye çalışıyor galiba.... bence kesin hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş,.

Hamiş canım nöbeti vardı ya girememiş,
çok sevindim yahu darısı başıma inşallah!!

Canım benim yaaa canım benim ne güzel
Yalandan da olsa 2 gün yasamistim o mutlulugu ve simdi kim bebis haberi verse icinin nasil pır pır ettigini nasil sukurler ettigini cook iyi hissedebiliyorum Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yasamayi nasip etsin hayirlisiyla insallah..
Cok sevindim senin adina kuzum insallah cunartesi de kat kat artmis olur degerin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallaaaah

esime hala söylemedim kizlar cumartesiyi bekleyim diyorum ama mümkün mü ki yaaa
Değerin katlanarak artsın ablacım inşallah...eşine hemen söyle canım...ben sana garanti veriyorum ...

canim benim sagol insallah Allah en kisa zamanda sizlerinde hayirli haberlerini duymayi nasip eder zeynebim

aminnn insallah
Amin kuzum amin..
Son adet tarihin ne zaman
o tarih geçtikten sonra
daha net çıkar kanda..

canim cook tesekkürler dualarina amin dioyrum ... bende daha önce bu mutlulugu cok kisa yasadim o yüzden korkuyorum insallah bu sefer 9 ay devam eder sizlerede hayirlisisyla nasip eder rabbim
Değerin katlanarak artsın ablacım inşallah...eşine hemen söyle canım...ben sana garanti veriyorum ...
insallah ablacim aminn.. söylerim yaa dayanamam isten gelsin de bi aksam düsünecegim bi seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…