Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlısı olsun gülüm.
Sen nasılsın? Zehirlendiğini okudum üzüldüm

E-brulim canım uyuyordur bebişin. İnanıyorum yarın inş daha iyi duyacaksınızdır.
Ebush_354 canım hakkında hayırlısı olsun. Pko olsun olmasın her hamilelik bir mucize canım onun için olsan da olmasan inanıyorum mucizen seni bulacak canın
@deeploneliness canım yazamadım çok misafir vardı. Geçmiş olsun kuzum. Allah dermansız dert vermesin. Ben de bi kere cipsten zehirlenmiştim. İnş zamanı gelince bebişlerimizi bizi bulacak

Hiçbirşey çıkmayacak Allah'ın izniyle. Sonucu bildirirken beni de etiketle olur mu?
Amin inşallah gülüm. Tamam etiketlerim senide.
İnşallah kuzum hayırlısı olsun... Sen nasılsın?

Anladım canım olsun hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bu sefer çook güzel bi tatil geçirirsiniz.. bende regl oldum bu arada.. babanda çok tatlıymış yaa ne yapsın adam faydası olur diye dinliyo öyle konuları demek Allah sağlıklı uzun ömür versin..

Canım ben yumurtladıktan sonra gerek duymadım ona devam etmeye daha uygun fiyatlı folic asitle devam ediyodum. Benim içtiğim tozdu ve günde 4 şase içiyodum 1 kutu bana 1 hafta gidiyodu 2 kutu içiyodum 1 ayda 2 hafta yani.. inşallah faydası olur sana da yaa tabi sonu benim gibi olmasın kucağına almak nasip olsun inşallah..

kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
Canım yaaa çok sevindim kan testi yaptın mı baktım göremedim sayfalarda. İnşallah seninledir bebişin..

Canım uyuyodur bebişin bencede bişey olmaz ama yarına kadar durmak yerine tatlı filan yeseydin orda birdaha baksaydı. Ben dr da sıra beklerken bi hamile vardı dr uyuyo galiba hiç kalp atışı alamadım tatlı ye gel demişti ordan biliyom

Çarşamba günleri doktorlar erken kapanıyor o yüzden yetişmedi gülüm. Tatlı yiyince bebişler kıpır kıpır oluyor, yarın yiyip gideyim en iyisi :)

Hayırlısı olsun gülüm.
Sen nasılsın? Zehirlendiğini okudum üzüldüm
Iyiyim canım simdi. O zaman bes gun kadar istahsizdim sonra normale dondum tek kötü tarafı tatilin sonlarina dogru olmasi ...

Inşallah canim. Sağlıklı olsunlar. Bekleriz. .Oncekinde de böyleydi. Hep bir sey çıkıyordu. Esimle uzaktik tayin çıkmadı filan yumurtlama günleri yüzde 70 boşa gitmiştir. Sasirmiyorum artik. Zamani henüz gelmemiştir napalim

Amin kuzum amiin canim arkadasim saglikla sihhatle al yavrunu kucagina insallah..

Kuzum sen hangi marka aliyodun ki.. bundan yumurtladiktan sonra da icmeye devam etsem zararlimi olur ki acaba evet pahali da bayaa

@deeploneliness canim benim cok cok gecmis olsun simdi okudum ben de zehirlenmissin Allah bidaha yasatmasin..

Kızlar dilo00 dan haberi olan var mi cok zaman oldu sesi cikmiyo.. :/

umutLatahzen canım benim insaAllah o yumos var yaa senin kucağına bebis olarak gelir ...
Catlatma iğnesi falan verecek mi doktorun

Amin canim benim amiiin insallah 11.günde bakikdi 14mm dedi cuma gunu tekrar gel mutlaka bakalim dedi..
Bakalim ne olcak kuzum hayirlisi Rabbimden.. igne yapip yapmayacagini hic biseyi soylemedi henuz kuzum..
Senin nasi ilerledi klomenden sonra hic konusamadik olusmus yumurta varmiydi kac mm olduklarini felan soylemismiydi doktorun ? Ve suan ne durumdasin..

Canım ben şuan beklemediyim daha adetime var gelişmiş iki yuumurtam vardı.. hiç bisey soylemediler baska ultrasonda bakarken 1.97 olctugunu gordum eğer yanlış değilse..
Çok cahil bir asistan doktora denk geldim.. bana bu bilgileri veren sekreter yalnız.. iki yumurtan var 12sine kadar birlikte ol diye

E-brulim canım sen stres yapma, kesin uyuyordur bebişin. Yarın rahatlarsın tekrar gidince. Zaten hareketlerini hissediyorsun bi değişiklik görürsen hemen git. Kaç haftalık oldunuz?

@deeploneliness özlemcim geçmiş olsun gıda zehirlenmesi mi yaşadınız?

@hsevda Hatice test yaptırmadın mı? Güzel haberlerini bekliyorum dört gözle.

umutLatahzen inofolic alıyodum canım pembe kutu toz olanından. Birde inofolic combi çıkmış tablet ben ondan almadım. Zararı olmaz tabi yumurtladıktan sonra ama bana pahalı geliyodu gerek yok diye almadım. Sen al istersen

Amin inşallah Ebru'm sağolasın
Her aklıma geldiğinde sizler için dua ediyorum, Rabbim sizlerede tattırsın inşallah.
Amin kuzum Allah razı olsun çok... Dualarımız kabul olsun
Ben bayadir bu yontemi kullanıyorum. Ilk gebeligimde de bu sekilde hamile kaldım. Inşallah o kadar beklemeye gerek kalmaz canım. Guzel haberi alırsın. Hsg yi ne zamana düşünüyorsun?

İnşallah canım bakalım aslında doktorum negatifi gördüğümüzde hemen istedi ama ben istanbulda olamayacağımdan bir ay sonrayı düşündüm şimdi ne zaman adet olursam hemen çektireceğim. Malum o kısım biraz muallak

Ebush_354 canım hakkında hayırlısı olsun. Pko olsun olmasın her hamilelik bir mucize canım onun için olsan da olmasan inanıyorum mucizen seni bulacak canın
Doğru söylüyorsun canım hepsi birer mucize umarım en kısa sürede hayırlısıyla bizleri bulur mucizelerimiz...

Ebush_354 canım benim benim daha adetime 11 gün var bakalım beklemediyim bilmiyorum ama içim olmicak yine diyor..
Hayırlısı üzülmicem dedim kocama
Kalbini ferah tut canım sen elinden geleni yaptın gerisi Allahın işi kısmette varsa olur canım sakın üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…