Hayırlısı olsun gülüm.Selam Ebrum. Sağolasın canım. Bebis bir kac gündür yoruldu ondan uyuyordur annesi. Sen gönlünü ferah tut. Bir sey olmaz
Ben bayadir bu yontemi kullanıyorum. Ilk gebeligimde de bu sekilde hamile kaldım. Inşallah o kadar beklemeye gerek kalmaz canım. Guzel haberi alırsın. Hsg yi ne zamana düşünüyorsun?
Maşallah Allah nazarlardan saklasın meleğini kuzum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştık, allahtan hayırlısı bakalım yarın ne çıkacak.
Amin inşallah gülüm. Tamam etiketlerim senide.Hiçbirşey çıkmayacak Allah'ın izniyle. Sonucu bildirirken beni de etiketle olur mu?
İnşallah kuzum hayırlısı olsun... Sen nasılsın?E-brulim canım uyuyordur bebişin. İnanıyorum yarın inş daha iyi duyacaksınızdır.
Ebush_354 canım hakkında hayırlısı olsun. Pko olsun olmasın her hamilelik bir mucize canım onun için olsan da olmasan inanıyorum mucizen seni bulacak canın
@deeploneliness canım yazamadım çok misafir vardı. Geçmiş olsun kuzum. Allah dermansız dert vermesin. Ben de bi kere cipsten zehirlenmiştim. İnş zamanı gelince bebişlerimizi bizi bulacak
Anladım canım olsun hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bu sefer çook güzel bi tatil geçirirsiniz.. bende regl oldum bu arada.. babanda çok tatlıymış yaa ne yapsın adam faydası olur diye dinliyo öyle konuları demek Allah sağlıklı uzun ömür versin..Evet canım olmazsan bi baktır inş bi şey yoktur. 3 yıllık evliyiz canım. Ancak kısmet oldu. İlk yıl uçak biletimizi firma iptal etti başka tarih verdi 2. Yıl annem vefat etmişti geçen yıl eşim çalışmak zorundaydı gıcık olmuştum kendisine kendim gitmiştim ancak bu yıl rayına oturdu bazı şeyler çok şükür.
İnşallah canım inş iyi insanlara denk gelirler. Görünen köy kılavuz istemiyor canım her yerimde küçük emrah gibi sivilce çıkmaya başladı. Regl olacm zaten kullandığım ilaçta kisti düşürmek için ben eylülü bekliyorum nasip sonra olmazsa aralıkta denerim ekim kasım istemem. Dinlenirim.
Çiğköfte partisi güzeldi. Cicilerimi giydim. Sağol canım. İnş Rabbim bereketi bol kazançlar versin hepimize.
Sen de durumlar nasıl şu aralar?
Canım ben yumurtladıktan sonra gerek duymadım ona devam etmeye daha uygun fiyatlı folic asitle devam ediyodum. Benim içtiğim tozdu ve günde 4 şase içiyodum 1 kutu bana 1 hafta gidiyodu 2 kutu içiyodum 1 ayda 2 hafta yani.. inşallah faydası olur sana da yaa tabi sonu benim gibi olmasın kucağına almak nasip olsun inşallah..insallah canim benim insallah hayirlisi Rabbimden..
Artik hangi aya Mevlam nasip edecek bilemiyorum ama dedigin gibi ibsallah hayirlisiyla olur kuzum..
Amin canim benim insallah evet inofolic kullaniyorum hatta kutusu bitince direk alip 2. Kutudan devam etsemmi diye dusunuyorum..
Bu arada sonuc ne olacak Rabbim bilir ama bu sefer cok umut doldu icin ilk kez.. bakalum Rabbimden hayirlisi..
Canım yaaa çok sevindim kan testi yaptın mı baktım göremedim sayfalarda. İnşallah seninledir bebişin..kizlar bu arada idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi var yapar yapmaz cikti
Selam kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim şükür her şey yolunda, ctg de kalp atışları olması gerektiği gibi çıkmadı, doktor uyuyorsa sorun yok ama uyanıksa iyi değil dedi... yarın tekrar gideceğim. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.
@yamukprenses hoşgeldin ablam gözlerimiz yollarda kaldıÖzlettin kendini
@hsevda gözün aydın gülüm inşallah kan sonucun da olması gerektiği gibi çıkar. Allahım hayırlısını nasip etsin.
@Al_pi @Saadetim33 kızlar nerelerdesiniz, merak ettim sizleri?
@deeploneliness geçmiş olsun kuzum
Çarşamba günleri doktorlar erken kapanıyor o yüzden yetişmedi gülüm. Tatlı yiyince bebişler kıpır kıpır oluyor, yarın yiyip gideyim en iyisi :)Canım uyuyodur bebişin bencede bişey olmaz ama yarına kadar durmak yerine tatlı filan yeseydin orda birdaha baksaydı. Ben dr da sıra beklerken bi hamile vardı dr uyuyo galiba hiç kalp atışı alamadım tatlı ye gel demişti ordan biliyom
Iyiyim canım simdi. O zaman bes gun kadar istahsizdim sonra normale dondumHayırlısı olsun gülüm.
Sen nasılsın? Zehirlendiğini okudum üzüldüm
Inşallah canim. Sağlıklı olsunlar. Bekleriz. .Oncekinde de böyleydi. Hep bir sey çıkıyordu. Esimle uzaktik tayin çıkmadı filan yumurtlama günleri yüzde 70 boşa gitmiştir. Sasirmiyorum artik. Zamani henüz gelmemiştir napalimE-brulim canım uyuyordur bebişin. İnanıyorum yarın inş daha iyi duyacaksınızdır.
Ebush_354 canım hakkında hayırlısı olsun. Pko olsun olmasın her hamilelik bir mucize canım onun için olsan da olmasan inanıyorum mucizen seni bulacak canın
@deeploneliness canım yazamadım çok misafir vardı. Geçmiş olsun kuzum. Allah dermansız dert vermesin. Ben de bi kere cipsten zehirlenmiştim. İnş zamanı gelince bebişlerimizi bizi bulacak
Amin inşallah Ebru'm sağolasın
Her aklıma geldiğinde sizler için dua ediyorum, Rabbim sizlerede tattırsın inşallah.
İnşallah deranım sağol, yarın öğlen gideceğim sonrasında haberdar ederim sizleri :*
Allah razı olsun adaşım öyledir inşallah, Rabbim hayırlısıyla vaktinde doğmayı nasip etsin.
Maşallah Allah nazarlardan saklasın meleğini kuzum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştık, allahtan hayırlısı bakalım yarın ne çıkacak.
Anladım canım olsun hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bu sefer çook güzel bi tatil geçirirsiniz.. bende regl oldum bu arada.. babanda çok tatlıymış yaa ne yapsın adam faydası olur diye dinliyo öyle konuları demek Allah sağlıklı uzun ömür versin..
Canım ben yumurtladıktan sonra gerek duymadım ona devam etmeye daha uygun fiyatlı folic asitle devam ediyodum. Benim içtiğim tozdu ve günde 4 şase içiyodum 1 kutu bana 1 hafta gidiyodu 2 kutu içiyodum 1 ayda 2 hafta yani.. inşallah faydası olur sana da yaa tabi sonu benim gibi olmasın kucağına almak nasip olsun inşallah..
Canım yaaa çok sevindim kan testi yaptın mı baktım göremedim sayfalarda. İnşallah seninledir bebişin..
Canım uyuyodur bebişin bencede bişey olmaz ama yarına kadar durmak yerine tatlı filan yeseydin orda birdaha baksaydı. Ben dr da sıra beklerken bi hamile vardı dr uyuyo galiba hiç kalp atışı alamadım tatlı ye gel demişti ordan biliyom
umutLatahzen canım benim insaAllah o yumos var yaa senin kucağına bebis olarak gelir ...
Catlatma iğnesi falan verecek mi doktorun
Canım ben şuan beklemediyim daha adetime var gelişmiş iki yuumurtam vardı.. hiç bisey soylemediler baska ultrasonda bakarken 1.97 olctugunu gordum eğer yanlış değilse..Amin canim benim amiiin insallah 11.günde bakikdi 14mm dedi cuma gunu tekrar gel mutlaka bakalim dedi..
Bakalim ne olcak kuzum hayirlisi Rabbimden.. igne yapip yapmayacagini hic biseyi soylemedi henuz kuzum..
Senin nasi ilerledi klomenden sonra hic konusamadik olusmus yumurta varmiydi kac mm olduklarini felan soylemismiydi doktorun ? Ve suan ne durumdasin..
Aynen öyleymiş canım bebişi hareketlendir öyle gitÇarşamba günleri doktorlar erken kapanıyor o yüzden yetişmedi gülüm. Tatlı yiyince bebişler kıpır kıpır oluyor, yarın yiyip gideyim en iyisi :)
Amin kuzum Allah razı olsun çok... Dualarımız kabul olsunAmin inşallah Ebru'm sağolasın
Her aklıma geldiğinde sizler için dua ediyorum, Rabbim sizlerede tattırsın inşallah.
Ben bayadir bu yontemi kullanıyorum. Ilk gebeligimde de bu sekilde hamile kaldım. Inşallah o kadar beklemeye gerek kalmaz canım. Guzel haberi alırsın. Hsg yi ne zamana düşünüyorsun?
Doğru söylüyorsun canım hepsi birer mucize umarım en kısa sürede hayırlısıyla bizleri bulur mucizelerimiz...Ebush_354 canım hakkında hayırlısı olsun. Pko olsun olmasın her hamilelik bir mucize canım onun için olsan da olmasan inanıyorum mucizen seni bulacak canın
Kalbini ferah tut canım sen elinden geleni yaptın gerisi Allahın işi kısmette varsa olur canım sakın üzülmeEbush_354 canım benim benim daha adetime 11 gün var bakalım beklemediyim bilmiyorum ama içim olmicak yine diyor..
Hayırlısı üzülmicem dedim kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?