- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
canim cook tesekkürler dualarina amin dioyrum ... bende daha önce bu mutlulugu cok kisa yasadim o yüzden korkuyorum insallah bu sefer 9 ay devam eder sizlerede hayirlisisyla nasip eder rabbim
insallah ablacim aminn.. söylerim yaa dayanamam isten gelsin de bi aksam düsünecegim bi seyler
Evet gülüm öğlen gideceğim inşallah.Canım 1.97 cok kucuk bi ölcü yanlis gormussundur.. de soylememesi de cok enteresan yani yaa adam gibi ilgilenseler gunaha girerler sanki.. ne zaman gitceksin doktora simdik sen..
Evet cok pahali ben de inofolic combi kullaniyorum suan ama bitmek uzere bakalim napcam karar veremedim henuz :/
Amin amiiin kuzum insallah.. sana da gunaydin bu arada bugun gitceksin dimi doktora tekrar..
Canim naptin ? Ses ver merak ettik senii insallah guzel seylerin heycanina kapilmissindir Rabbim hayirlisini nasip etsin :)Saye-
Allaaaahhhııııııııımmmmm bu ne güzel haber, değerin kat kat artsın inşallah haticem. Evin içinde sevinç turu atasım var :))) çok sevindimhayirlöi sabahlar kizlar sizi merakta biraktim hakkinizi helal edin öyle bi nöbet gecirdim ki aferdersiniz cise bile hastaneden hastaneye gittim haber vermeye firsat olmadi canlar... kan testi verdim sonuc 46 ciktidoktorumlada görüstüm 12. güne göre gyet iyi buldu cumartesi bide burda yapalim ona görede muayene günü veririm dedi adam benden cok sevindi ben hala saskinim yahu @TaeYang E-brulim LeYLa_21 @vesselam_ @Enyalios umutLatahzen u-mutlu lale @yamukprenses @Al_pi @deeploneliness @derandiren @Ebush_354
İnşallah güzelim liste hamişlerle dolup taşsın Allah'ın izniyle :)
Söyle canım yaa bu mutluluğu birlikte yaşayın çok güzel günlerin başlangıcındasınız inşallah daha gğzel günleriniz olcak Rabbim gönlüne göre vermiştir inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebişler seninleesime hala söylemedim kizlar cumartesiyi bekleyim diyorum ama mümkün mü ki yaaa
Aynenn öyle canım Rabbim haklarımızda hayırlı olanı versin.. Ne güzel bebiş haberiyle şenlendi topiğimizBen de okudum o kitabı canım bana da çok iyi geldi.
Herkese tavsiye ederim..
Rabbim hayırlısını versin öncelikle,
nasipten ötesi yok ki. . .
umutLatahzen ilacı için nasıl rahat edicekse öyle yap canım senin iyi hissetmen herşeyden önemli.. önce moralli ve umutlu olmak lazım biliyosun
Kızlar yaa ben doğal yolla olan hamileliklere çok seviniyorum ama tedavi, aşılama, tüp bebek gibi uğraşlar sonucunda hamile kalan arkadaşlara çok çok daha fazla seviniyorum emek verip umut edip boşa çıkmaması çok mutlu ediyo beni.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok duygulandım bak şimdimutluluk yaşları tabi bunlar
Sende iyiki varsın Ebru'm, kardeş gibi oldukE-brulim kuzuum insallah sende öglede boncugunun sesini guzelce duyarsin da icimiz tamamen rahatlar bugün :)
Ay iyki varsiniz yaaa hep de soylicem bunu..
Bazen isi gucu unutup daliyorum burda sizle konusmaya o derece iyiki varsiniz :)
Kıyamam, Rabbim hayırlısıyla sanada yaşatacak bitanem.Kızlar yaa ben doğal yolla olan hamileliklere çok seviniyorum ama tedavi, aşılama, tüp bebek gibi uğraşlar sonucunda hamile kalan arkadaşlara çok çok daha fazla seviniyorum emek verip umut edip boşa çıkmaması çok mutlu ediyo beni.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok duygulandım bak şimdimutluluk yaşları tabi bunlar
Dogru diyosun kuzum hep umutluyuz da moral kismi bazı bazı bozuluyo iste.. :)
Napalim Rabbim ne yazmışsa hayırlı yazar Mevlam en guzelini en hayirlisini yasamamizi nasip eylesin..
Aminnn inşallah canım benimEvet oyle ben de oyleyim.. cunku biseyler icin ugrasiyosun ve o hastane kapilarina attigin her bi adim umut oluyo, ictigin tek bi hap vuruldugun bi igne.. hepsi ayri ayri umut.. Rabbim bu hevesle ugrasan herkesi hayırlarla müjdelendirsin hepimizi insallah...
Sende iyiki varsın Ebru'm, kardeş gibi olduk
Kıyamam, Rabbim hayırlısıyla sanada yaşatacak bitanem.
Hayat inişli çıkışlı işte her günümüz birbirini tutmuyo işte.. inşallah hepimizin önünde güzel günler vardır
Güzel dualarına yürekten amin diyorum ve yorumlarına yürekten katılıyorum çok güzel özetlemişsin topiğin ruhunu bende aynen öyle düşünüyorum. Allah herkesden razı olsunEvet gercekten oyle ve bu cok guzel bi kardeslik..
Bakiyosun en yakin cevrende haset fesat insanlari goruyosun iyi niyetten dusunceden kopmus insanlarla gorusmek zorunda kaliyosun.. bide buraya bakiyosun hic tek kelime sesini duymadigin yuzunu gornedigin insanlarla dost olmus kardes olmussun.. ya buranin disinda bi mujdeli haber versen en yakinindaki boyle icten sevinmez.. buranin disinda birine derdini anlatsan burdaki gibi kimse icten dua etmez... ne bileyim cok iyisiniz tertemiz arkadasliklar var burda..
Tek tek hepinizden Allah razi olsun.. ne muradiniz varsa tek tek hepinize hepimize yasamayi nasip etsin Allah'ım...
Güzel dualarına yürekten amin diyorum ve yorumlarına yürekten katılıyorum çok güzel özetlemişsin topiğin ruhunu bende aynen öyle düşünüyorum. Allah herkesden razı olsun
aminn canim insallah:)Amin kuzum amin canim benim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla insallah
sagol canim aksam söyleyecegim artik insallahSaye- canım cok sevindim Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin insallah..Bence de esine soylemelisin
insallah güzel zamanlar görürürz canim hep birlikteSöyle canım yaa bu mutluluğu birlikte yaşayın çok güzel günlerin başlangıcındasınız inşallah daha gğzel günleriniz olcak Rabbim gönlüne göre vermiştir inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebişler seninle
canim benim hayirli vakitte insllah hepimize nasip olacakKızlar yaa ben doğal yolla olan hamileliklere çok seviniyorum ama tedavi, aşılama, tüp bebek gibi uğraşlar sonucunda hamile kalan arkadaşlara çok çok daha fazla seviniyorum emek verip umut edip boşa çıkmaması çok mutlu ediyo beni.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok duygulandım bak şimdimutluluk yaşları tabi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?