İnşallah senin kontrolünde de her şey yolunda çıkar ablacım, sen içini ferah tut güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.amin canım sağolasın...siz iyi olunda biz her daim dua ederiz canımcım...bende haftaya gidecem..kalp atışlarının sayısını netleştircez..duanızı eksik etmeyin kuzum...
Amin Allah razı olsun deranımE-brulim gözünaydın canım. Rabbim prensesini sana bağışlasınUyuduğunu tahmin etmiştim zaten :)
İsmi Elif olacak inşallah canım, son anda bir değişiklik olmazsa ki sanmıyorum :) sizin isim belli mi?
Daha hamile kalmadan öyle eşimle konuşurken Elif demiştik öylede kaldı. Kuzenim de kızının adını eylül koyacaktı ama bebiş bir kaç gün geç gelince ekimde doğdu :)E-brulim ismini bende soracaktım. Benim ablam eylül ayında doğmuş adıda Eylül :)) ablamın adı olmasa ben koycaktım
Amin cümlemize ablacım, inşallah sende güzel haberlerle gelirsin.Rahat ol demiştim bak..çok şükür...bende oh çektim valla...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin cümlemize inşallah canım...inşallah benimde içim haftaya rahatlanır...
Allah razı olsun canım cümlemize inşallahÇok şükür ebrulim çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Saye- canım çok güzel bir haber bu:)) İnşaAllah sen de sorunsuz bir hamişlikten sonra sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inşaAllah:))
İyi olmana sevindim gülüm. Allah razı olsun, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Geçen resmini gördüm hamilelik çok yakışmış maşallahE-brulim şükür kuzum iyiyim sen nasılsın Ebrumm arada bakıyorum böyle ne var ne yok canım az kaldı hayırlısıyla doğumuna saglicakla kucağına alırsın inşallah gülüm
Maşallah canım adıyla büyüsün kuzu.İnşallah senin kontrolünde de her şey yolunda çıkar ablacım, sen içini ferah tut güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.
Amin Allah razı olsun deranım
İsmi Elif olacak inşallah canım, son anda bir değişiklik olmazsa ki sanmıyorum :) sizin isim belli mi?
Daha hamile kalmadan öyle eşimle konuşurken Elif demiştik öylede kaldı. Kuzenim de kızının adını eylül koyacaktı ama bebiş bir kaç gün geç gelince ekimde doğdu :)
Amin cümlemize ablacım, inşallah sende güzel haberlerle gelirsin.
Allah razı olsun canım cümlemize inşallah
Adıyla sağlıkla büyüsün canımİnşallah senin kontrolünde de her şey yolunda çıkar ablacım, sen içini ferah tut güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.
Daha hamile kalmadan öyle eşimle konuşurken Elif demiştik öylede kaldı. Kuzenim de kızının adını eylül koyacaktı ama bebiş bir kaç gün geç gelince ekimde doğdu :)
amin gülüm..Allah razı olsun ebrucum...benim doktor çok pinpirikli...şimdi internetten okudum..en rahat 10 ve 12.ci haftada duyulur ve izlenebilir kalp atışları diyor..annenin stres yapmaması lazım diyor....bende ufak olduğunu düşünüyor henüz...gittiğimde 7 hafta 5 günlük demişti....ekranda kalp atışını gösterdi...birde çişe sıkışık gel dedi..gittim adam acil ameliyata girmiş o durumda tam 1 saat doktor bekledim...mahvoldum...içeri girdim muayene etmeye başladı...karnıma bastıra bastıra nerdeyse altıma kaçıracaktım..kendini sıkma diyor doktor..gelde sıkma bıraksam altıma edecem be adam...diyemiyorum da doktora utandım.ilk doğum benim normal doğumdu o yüzden uterusun biraz geride dedi...her gidişimde zorla buluyor adam keseyi...gülmekten ölürsün valla ebrucum....İnşallah senin kontrolünde de her şey yolunda çıkar ablacım, sen içini ferah tut güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.
SENİN DOĞUM NE ZAMAN GİZEMCİM...EPEYDİR SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYORDU..İNŞALAH HERŞEY YOLUNDADIR TATLIM...İSMİ NE OLACAK BEBİŞİN...SENİNKİDE KIZMIYDI CANIM?E-brulim amin kuzum inşallah. Sagolasin canım benim ama artık zorlanıyorum ayaklarım ellerim şişti nasıl geçecek bilmiyorum kuzum Allah her hamileye yardım etsin ve isteyene de nasip etsin kuzum benim ❤
Oh ohhh gözün aydın canımmm çok sevindim inan değerler güzel güzel katlanacak inşallahh hayırlısıyla kucağına alırsınnn inşallah kuzummhayirlöi sabahlar kizlar sizi merakta biraktim hakkinizi helal edin öyle bi nöbet gecirdim ki aferdersiniz cise bile hastaneden hastaneye gittim haber vermeye firsat olmadi canlar... kan testi verdim sonuc 46 ciktidoktorumlada görüstüm 12. güne göre gyet iyi buldu cumartesi bide burda yapalim ona görede muayene günü veririm dedi adam benden cok sevindi ben hala saskinim yahu TaeYang E-brulim LeYLa_21 @vesselam_ @Enyalios @umutLatahzen @Ters Lale @yamukprenses @Al_pi @deeploneliness derandiren Ebush_354
Amin inşallah canım. Yiğit ismini çok beğeniyorum eğer kuzeninle fazla görüşmüyorsan olabilir ama sürekli aynı ortamda bulununca karışıklık oluyor. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun.Maşallah canım adıyla büyüsün kuzu.
Benim daha belli değil belki yiğit olabilir diye düşünüyorum ama kuzenimin de adı yiğit kararsız kaldım. Her ne kadar yılda bir bile görmüyorum ama bilemedim.
Allah yardımcın olsun kuzum, havalarda sıcak olunca iyice şişiyordur her yerin. Bol su içmek önlüyormuş birde işte ayaklarını havaya dikeceksin olabildiğince.E-brulim amin kuzum inşallah. Sagolasin canım benim ama artık zorlanıyorum ayaklarım ellerim şişti nasıl geçecek bilmiyorum kuzum Allah her hamileye yardım etsin ve isteyene de nasip etsin kuzum benim ❤
Amin cümlemizin evladı inşallah... Sen isime karar verdin mi canım?Adıyla sağlıkla büyüsün canım
En güzelini yapmışsın abla, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Hakkımızda her daim hayırlısını versin. Senin stres yapmaman da iyi, bebiş etkilenmesin.amin gülüm..Allah razı olsun ebrucum...benim doktor çok pinpirikli...şimdi internetten okudum..en rahat 10 ve 12.ci haftada duyulur ve izlenebilir kalp atışları diyor..annenin stres yapmaması lazım diyor....bende ufak olduğunu düşünüyor henüz...gittiğimde 7 hafta 5 günlük demişti....ekranda kalp atışını gösterdi...birde çişe sıkışık gel dedi..gittim adam acil ameliyata girmiş o durumda tam 1 saat doktor bekledim...mahvoldum...içeri girdim muayene etmeye başladı...karnıma bastıra bastıra nerdeyse altıma kaçıracaktım..kendini sıkma diyor doktor..gelde sıkma bıraksam altıma edecem be adam...diyemiyorum da doktora utandım.ilk doğum benim normal doğumdu o yüzden uterusun biraz geride dedi...her gidişimde zorla buluyor adam keseyi...gülmekten ölürsün valla ebrucum....sonucun bende iyi çıkacağına inanıyorum Allahın izniyle rahatım...kendimi ve yavrumu Rabbime teslim ettim...en güzeli Rabbim bilir...herkesin kuzusunu bağışlasın kimseye acı yaşatmasın Yüce Rabbim...AMİNNNNNNNNNNNNNNNN....
Yok canım hiç görüşmüyoruz nerdeyse, hani öyle küslük filan yok da samimi filan değiliz yani. Bayramda bile görmüyorum yani :)Amin inşallah canım. Yiğit ismini çok beğeniyorum eğer kuzeninle fazla görüşmüyorsan olabilir ama sürekli aynı ortamda bulununca karışıklık oluyor. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun.
Bu arada bulantıların geçti mi gülüm senin?
Allah yardımcın olsun kuzum, havalarda sıcak olunca iyice şişiyordur her yerin. Bol su içmek önlüyormuş birde işte ayaklarını havaya dikeceksin olabildiğince.
Amin cümlemizin evladı inşallah... Sen isime karar verdin mi canım?
En güzelini yapmışsın abla, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Hakkımızda her daim hayırlısını versin. Senin stres yapmaman da iyi, bebiş etkilenmesin.
Gördün mü annesi uyumuş iyiymiş. Demek ki sen bu büyüsün yataklardan kaldıramazsın annesi. İnş her şey yolunda gider.Hepimiz aynı sorunları yaşadığımız için birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz. Bizi bir araya getiren kötü günler, eee biz kötü gün dostu olabildikten sonra nasıl iyi gün dostu olmayalım. Hamd olsun Rabbim bizi böyle güzel insanlarla karşılaştırdı.
Allah razı olsun abla dua eden yürekleriniz dert görmesin inşallah
Gizemim nasılsın? Nerelerdesin?
Yok kuzum her şey yolunda çok şükür.
Allah razı olsun, dua ederken melekler sanada binlerce kez Amin desin gülüm.
Dün ctg de kalp atışları pek iyi çıkmadı canım o yüzden bugün tekrar gittim, hamd olsun her şey yolundaymış.
@pinkpinderandiren kızlar bir önceki mesajımda sizi etiketlemeyi unutmuşum, çok şükür bir sıkıntı yokmuş, uyuduğu için öyle çıkmış.
Çok şükür inşallah hepinizin güzel haberlerini almak nasip olacak.
Ne zaman çıkıyorsunuz yola kuzum?
Sağolasın gülüm
amin canim insallah o günleri görürüm ne heyecanlidir...Hakkında hayırlısı canım benim..
İnşallah kalp atışlarını duyacağın günlerde gelecek. .
insallah canim insallah kat kat artarAyy Canım benim çok çok sevindim :) artacak değerin inşallah ben inanıyorum
amin canim insalahSaye- çok sevindim. Rabbim bebişinle anne babasına beraber geçirecekleri sağlıklı mutlu günler nasip etsin canım.
ebrum cok sevindim rabbim saglikla dogurup kucagina alacagin günleride göstersin cok az kaladi...Kızlar uyuyan güzeli zorla da olsa uyandırdık :) her şey yolundaymış hamd olsun. Allah hepinizden razı olsun
Eve gidiyorum şimdi varınca geçmişe bakacağım.
ablacim insalah herse yolunda gidecek senin icin rahat zatenamin canım sağolasın...siz iyi olunda biz her daim dua ederiz canımcım...bende haftaya gidecem..kalp atışlarının sayısını netleştircez..duanızı eksik etmeyin kuzum...
Allah razi olsun canim amin insallahSaye- canım çok güzel bir haber bu:)) İnşaAllah sen de sorunsuz bir hamişlikten sonra sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Bu siteye üye oluş amacım gebelikti.Amin inşallah canım. Yiğit ismini çok beğeniyorum eğer kuzeninle fazla görüşmüyorsan olabilir ama sürekli aynı ortamda bulununca karışıklık oluyor. İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun.
Bu arada bulantıların geçti mi gülüm senin?
Allah yardımcın olsun kuzum, havalarda sıcak olunca iyice şişiyordur her yerin. Bol su içmek önlüyormuş birde işte ayaklarını havaya dikeceksin olabildiğince.
Amin cümlemizin evladı inşallah... Sen isime karar verdin mi canım?
En güzelini yapmışsın abla, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Hakkımızda her daim hayırlısını versin. Senin stres yapmaman da iyi, bebiş etkilenmesin.
Test yaptı derken hamilelik testi mi yaptı? Kanda yapmışsa çıkmamışsa negatiftir. Silik pembe derken ikinci çizgi mi silik çıktı?Lütfen biri bana bir cevap verebilir mi kafam gerçekten çok karışık 20 temmuzda adet oldum hiç değişmez 6 gün sürer bu defa 3 gün sürdü aradan 10 gün geçti ve kanamam geldi doktora gittim enfeksiyon dedi başka bir doktora daha gittim alttan bakamam kanaman var dedi test yapti ilaç verdi tekrar kanaman gelecek 10 gün sonra dedi tekrar gel dedi bu salı eşimin isteği üzerine test yaptım silik pembe çıktı doktorumu aradım test yapalım tekrar dedi test yaptı ve sonucum 1.2 çıktı hamile değilsin dedi ama benim hala şüphelerim var göğüslerim acıyor şişti kasığımda ve belimde ağrılar var adetime suan 6 gün var ilk gittiğim doktorum enfeksiyonun var sen bu ay asla hamile kalamazsın dedi negatif çıkmasına rağmen hala ya varsa diyorum bide ilaç kullanıyorum ihtimal varmidir sizce
Evet kanda gebelik testi sonucu 1.2 çıktı gebelik testinde silik pembe çıktı kullandığım ilaç primolut suan sadeceTest yaptı derken hamilelik testi mi yaptı? Kanda yapmışsa çıkmamışsa negatiftir. Silik pembe derken ikinci çizgi mi silik çıktı?
1.2 hamile olman imkansız. Belki kullandığın ilaçtan dolayı ikinci çizgi silik çıkmıştır. İstersen 2 gn sonra yine yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?