aminn canim inslalah darisi sizlere her daim duamdasinizOhhhh rahatladın, maşallah darısı diğer sonuçlarına olsun cnm... Doya doya sevin hemdedarısı bizlerin başına olsun...
zeynebim bende öyle anlamsiz gülümsüyorum Allah razi olsun sevincimide üzüntümüde beraber paylastik burdaErkek doğdu bide sanki ikiz de olabilir!
aman şaka bir yana sağlıklı olsun da
Saye- inan çok sevindim
ekrana bakarak gülümsüyorum düşün!!
aminn canim inslalah darisi sizlere her daim duamdasiniz
zeynebim bende öyle anlamsiz gülümsüyorum Allah razi olsun sevincimide üzüntümüde beraber paylastik burdacanim ikiz olabilir mi acaba annemde sabah aradi rüyamda gördüm hamilesin bence diye ikiz bile olabilir diye
kizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
Inşallah ikizlerin olur.... Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah haticem... Rabbim sendende razı olsun gülüm....aminn canim inslalah darisi sizlere her daim duamdasiniz
zeynebim bende öyle anlamsiz gülümsüyorum Allah razi olsun sevincimide üzüntümüde beraber paylastik burdacanim ikiz olabilir mi acaba annemde sabah aradi rüyamda gördüm hamilesin bence diye ikiz bile olabilir diye
İlk defa duydum canım doğrudur bir bakınayım ben de olmadı görünebilirim ona da yardımın nerden geleceği belli olmaz canım çıkın çıkın gelin eğer öyle bir düşünceniz varsa.. Hep istanbulda mı çare aranıyor belki de izmirdedir.Çok sıcaktı canım ya bugün serinledi , hafif yağmur yağdı da öyle serinledi.
İzmir'de Namık Demir varmış Kent Hastanesinde, prof.muş.
Çok iyi bir doktor diyolardı, size yakınsa bir görün istersen canım..
hatta istanbul'dan bir arkadaşım bile gitsek mi izmire filan diyodu
doktoru o kadar methetmişler yani..
=))
evet canim hayirli saglikli olsunda gerisi bos dedigin gibi. hatirlamiyorum canim bel agrisi hic olmadi galiba ama kasik agrisi oldu cokcaCanım olabilir neden olmasın, Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin gerisi boş.
Keseye bakmaya gittiğinde belli olur ikiz olup olmadığı..
Şiddetli bel ağrısı yaşadın mı?
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah dualarim sizinleAyyyy canım yaaa harika bir haber bu gerçekten mükemmel yaaa nasıl sevindim anlatamam sanki çok yakın tanıdığımın hamile haberini almış kadar sevindimRabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını ve zamanında kucağına almanı nasip etsin. Çok şükür bugüne dr ne diyo değere canım çoğul gebelik hakkında
amin ablacim inslalah hayirlisi olur zaman ne gösterecek bakalimInşallah ikizlerin olur.... Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah haticem... Rabbim sendende razı olsun gülüm....
amin ebrumm sagolasin insllah hayirla sonuclanmak nasip olurSaye- oh ohhh bugün bayramlardan bir tanesiiiiii çok çok çok sevindim canım gözün aydınn çok güzel katlanmış değerin ikiz olabilir gerçekten de sağlık sıhhatle kucağına aldığın günler de gelsin canım inşallah
sagolasin canim cok tesekkürler amin insalalh sonu hayir olurSaye- ohhh beee güne güzel başlayabiliriz.. cok sevindim çok hemde.. insaAllah bundan sonraki surectede Rabbim yanında olur.. duamdasin....
Gözünüz aydın canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. 9 ay sonrada yavrucuğun kollarında olur Allah'ın izniylekizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
Allah razi olsun canim insallah darisi isteyen dileyen tüm arkadaslarimiza insallah..Saye- canım çok ama çok sevindim ya Allahim sıkıntısız hamilelik nasip etsin kucağına alcagin günleri göstersin Mevlam darısı inşallah diğer bekleyenlere olsun INSALLAHHH
aminn canim insllah kucagimiza aldigimiz günleride görürüz Allah hepinizden razi olsunGözünüz aydın canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. 9 ay sonrada yavrucuğun kollarında olur Allah'ın izniyleÇok mutluyum çooook :)
Gözünaydın canımmkizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
aminn canim insallahGözünaydın canımm
Rabbim kalp atışlarını duymayı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım dualarına içtenlikle yürekten AMİN diyorum..
Nasılsın bakalım?
hamd olsun ıyıyım canım . vakt gecmıyo ewde temzlık yapcm bnde bugun aksma kadr
İyiyiz canım sen nasılsın, evet gebelik çıktı.
Kanda artmasını bekliyoruz, aşılama yapmıştı.
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah..
Bebiş nsl alıştınız mı birbirinize?
Sagol bebegim her zaman duamdasiniz evet saglicakla buyurler insallah..bak ne dicem bunda cok ugrastin 3. Yu de rabbim kendiliginden verir belki ummadigin anda olur mu olur tatlim rabbim hepimizin gonlune göre versinMaşallah çok tatlılar ya...Allah sana kolaylıklar versin canım... Güzel ama bir o kadarda zor... Biraz büyüseler rahatlarsın ama....bizlerede dua et canım... Kontrolde eşim doktora soruyor ikizmi diye.. Doktor da tek bir tane bebek var dedi...bende hocam 10 tanede olsa eşim doymuyor dedim. Adam gülüyor... Eşim çok seviyor çocukları...
operim yerim tatlim çok sagol.. nasilsin cnm senle gorusemedik uzun zamandır..Allah sağlıcakla büyütsün canım maşallah çok güzeller , öp hepsini yerime
Amiiiin hepimizinkini canim benim..Oy onları yaratana kurban, Rabbim nazardan saklasın.
Ayy çok tatlısın yaa Allah nasıl yardım ediyo dimi o gücü veriyo Rabbim yaa.. Allah sağlıkla hayırla uzun ömürler nasip etsin sizlere fotoya da bayıldım en güzel iş senin bir o kadar da yorucudur tabi ama fotoyı görünce sabah sabah gülümseme geldi bana
O sevgileri olmasa dayanılmaz ki dünyaya bedeller işte her zorluğa katlanıyo insan evlatları için Rabbim anne babasından ayırmasın evlatları olmayan ve isteyen bizlere de nasip etsin inşallah o güzel duyguyu yaşamayıSizde cok tatlisiniz canim gulumsetebildiysem ne mutlu bana ...hepimiizn yawrusuna uzun saglikli ömür versin olmayana da versin inşallah
Cok zorrr gulduklernde geciyor cnm o zorluk şükür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?