Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ohhhh rahatladın, maşallah darısı diğer sonuçlarına olsun cnm... Doya doya sevin hemde darısı bizlerin başına olsun...
aminn canim inslalah darisi sizlere her daim duamdasiniz
Erkek doğdu bide sanki ikiz de olabilir!
aman şaka bir yana sağlıklı olsun da
Saye- inan çok sevindim
ekrana bakarak gülümsüyorum düşün!!

zeynebim bende öyle anlamsiz gülümsüyorum Allah razi olsun sevincimide üzüntümüde beraber paylastik burda canim ikiz olabilir mi acaba annemde sabah aradi rüyamda gördüm hamilesin bence diye ikiz bile olabilir diye

Canım olabilir neden olmasın, Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin gerisi boş.
Keseye bakmaya gittiğinde belli olur ikiz olup olmadığı..
Şiddetli bel ağrısı yaşadın mı?

kizlarrr sonuc 194,4 geldi simdi sevineyim mi artik

Ayyyy canım yaaa harika bir haber bu gerçekten mükemmel yaaa nasıl sevindim anlatamam sanki çok yakın tanıdığımın hamile haberini almış kadar sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını ve zamanında kucağına almanı nasip etsin. Çok şükür bugüne dr ne diyo değere canım çoğul gebelik hakkında

Inşallah ikizlerin olur.... Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah haticem... Rabbim sendende razı olsun gülüm....

İlk defa duydum canım doğrudur bir bakınayım ben de olmadı görünebilirim ona da yardımın nerden geleceği belli olmaz canım çıkın çıkın gelin eğer öyle bir düşünceniz varsa.. Hep istanbulda mı çare aranıyor belki de izmirdedir.

Canım olabilir neden olmasın, Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin gerisi boş.
Keseye bakmaya gittiğinde belli olur ikiz olup olmadığı..
Şiddetli bel ağrısı yaşadın mı?

evet canim hayirli saglikli olsunda gerisi bos dedigin gibi. hatirlamiyorum canim bel agrisi hic olmadi galiba ama kasik agrisi oldu cokca
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah dualarim sizinle canim doktorumla henüz görüsmedim sekreterini aradim doktor bey islemden cikinca arayacak dedi bekliyorum
Inşallah ikizlerin olur.... Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah haticem... Rabbim sendende razı olsun gülüm....
amin ablacim inslalah hayirlisi olur zaman ne gösterecek bakalim
amin ebrumm sagolasin insllah hayirla sonuclanmak nasip olur
Saye- ohhh beee güne güzel başlayabiliriz.. cok sevindim çok hemde.. insaAllah bundan sonraki surectede Rabbim yanında olur.. duamdasin....
sagolasin canim cok tesekkürler amin insalalh sonu hayir olur

kizlarrr sonuc 194,4 geldi simdi sevineyim mi artik
Gözünüz aydın canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. 9 ay sonrada yavrucuğun kollarında olur Allah'ın izniyle Çok mutluyum çooook :)

Saye- canım çok ama çok sevindim ya Allahim sıkıntısız hamilelik nasip etsin kucağına alcagin günleri göstersin Mevlam darısı inşallah diğer bekleyenlere olsun INSALLAHHH
Allah razi olsun canim insallah darisi isteyen dileyen tüm arkadaslarimiza insallah..
Gözünüz aydın canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. 9 ay sonrada yavrucuğun kollarında olur Allah'ın izniyle Çok mutluyum çooook :)
aminn canim insllah kucagimiza aldigimiz günleride görürüz Allah hepinizden razi olsun

İyiyiz canım sen nasılsın, evet gebelik çıktı.
Kanda artmasını bekliyoruz, aşılama yapmıştı.
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah..
Bebiş nsl alıştınız mı birbirinize?

Alışmaya calisiyoruz cnm.çok şükür bugünümüze. Sen nasılsın. Bir süredir takip edemedim burayı.

Sagol bebegim her zaman duamdasiniz evet saglicakla buyurler insallah..bak ne dicem bunda cok ugrastin 3. Yu de rabbim kendiliginden verir belki ummadigin anda olur mu olur tatlim rabbim hepimizin gonlune göre versin

Allah sağlıcakla büyütsün canım maşallah çok güzeller , öp hepsini yerime
operim yerim tatlim çok sagol.. nasilsin cnm senle gorusemedik uzun zamandır..

Sizde cok tatlisiniz canim gulumsetebildiysem ne mutlu bana ...hepimiizn yawrusuna uzun saglikli ömür versin olmayana da versin inşallah
Cok zorrr gulduklernde geciyor cnm o zorluk şükür:))

Sizde cok tatlisiniz canim gulumsetebildiysem ne mutlu bana ...hepimiizn yawrusuna uzun saglikli ömür versin olmayana da versin inşallah
Cok zorrr gulduklernde geciyor cnm o zorluk şükür:))
O sevgileri olmasa dayanılmaz ki dünyaya bedeller işte her zorluğa katlanıyo insan evlatları için Rabbim anne babasından ayırmasın evlatları olmayan ve isteyen bizlere de nasip etsin inşallah o güzel duyguyu yaşamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…