Hahayt ne mutlu bana o zaman rabbim hep guldursunn cnm:)))
Kucuk olduklari zaman salonda kuvet ve file ile yaptiriyordum simdi ele avuca geliyorlar sukur goturuyorum banyoya aciyorum suyu oturtup kopukleyip sonra kaldırıyorum tek kolumun uzerinde durulayip çıkartıyorum toplam 10 dkmi aliyor bi bebek :)) annem gordu hayret etti helal walla ben bile yapamam boyle dedi...eşim de zaten tek bebek olsa cebinde tasiyacakmissin diyor :)))
Havalarda etkiliyor tabi. Benim şansıma ilk 3 ayım tam yaz aylarına denk geldi ki ben normalde bile sıcaktan nefret ederim:)
Hamile kalcan inşallah yine yancak miden belkide daha farklı geçecek kimbilir:)
Aynen oyle canim rabbim yardim ediyor her türlü rabbim kimseye tasiyamayacagi yük vermez senin de sinavin bitsin al bi bebis kucağına tecrubelerimi paylasirim kiz sonucta hızlandırılmış annelik okuyom şu an :)))Maşallah canım benim yaa..
İnsana anne olunca geliyo o haller dimiyy
Beceremem filan dediğin şeyleri birer birer yapıyosun.
Amin inşallah canım birlikte gülelim.
=)
Aynen oyle canim rabbim yardim ediyor her türlü rabbim kimseye tasiyamayacagi yük vermez senin de sinavin bitsin al bi bebis kucağına tecrubelerimi paylasirim kiz sonucta hızlandırılmış annelik okuyom şu an :)))
İyi geceler kızlar..
Saye- canım eşin ne güzel demiş öyle inşallah yarınki güzel haber daha da taçlandıracak sevincinizi...
Ne güzel canım eşimde çok şikayetçiydi sıcaktan.. Düşün izmir bile daha iyi diyordu... Serinlemişsinizdir azıcık.. Ben hala izmirdeyim de sıcağızz.. İnşallah canım yarın güzel haber gelecekİyi geceler canım istanbul çok serin şu an..
Uyuyamadım ben de.
İnşallah yarın hatice güzel haberler getirecek bize.
Ne güzel canım eşimde çok şikayetçiydi sıcaktan.. Düşün izmir bile daha iyi diyordu... Serinlemişsinizdir azıcık.. Ben hala izmirdeyim de sıcağızz.. İnşallah canım yarın güzel haber gelecek
Aminn cnm amiiin inşallahAynen dördüz annesi olarak bizlere çok nasihatın olacak..
Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah arkadaşım.
Oda yaptınız mı beşikleri yatakları vs sığdı mı?
bir tane değil ki her şeyden 4 tane =))
bu arada uykun varsa tutmıyım,
çenem düştü benim de bu gece..
İnşallah canım o günlerde gelecek.Aynen canım kışın doğum olcak dimi?
Evet her gebelik kendine özgü oluyomuş,
nasip kim bilir..
Hayırlısıyla gelsin de bir bakalım nasıl geçicek,
birlikte burada dertleşe dertleşe geçireceğiz.
Rabbim bir ömür ayırmasın haticem... Ne mutlu.. Bende testi eşimin eline verdiğimde kendimi tutamadım acayip ağlamıştım.sen kendini iyi tutmuşsun canım... Gözyaşlarımız hep sevinçten olsun, Rabbim kimseyi kuzusundan ayırmasın inşallah... Bekleyen dostlarımıza hamişlik, tüm hamişlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah... Aminnnnnnnkizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedimtesti eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz
Maşallah çok tatlılar ya...Allah sana kolaylıklar versin canım... Güzel ama bir o kadarda zor... Biraz büyüseler rahatlarsın ama....bizlerede dua et canım... Kontrolde eşim doktora soruyor ikizmi diye.. Doktor da tek bir tane bebek var dedi...bende hocam 10 tanede olsa eşim doymuyor dedim. Adam gülüyor... Eşim çok seviyor çocukları...Aminn cnm amiiin inşallah
Yok kiz yatak odasına iki besik yaptirdik ikiserli yatsinlar die kucukken yattılar simdi o fotodaki gibi besiklerinde yatiyorlar Ama onlara sigmiyorlar artik yatak odasina gecirecegim tekrar salonda klima var die duruyorlar yatak odasi sicak oluyor malesef bakalim cok hareketliler orda yatmazlarsa yere yatak sererim artik
Estagfurullah cnm bosver beni sen
Benim uyku hep var mama yedirriyorum şu an 2 saate bi acikiyorlar :))) hepsi uyaniyor su an gece gunduz ayni bana öpüyorum tatlim
Allah sağlıcakla büyütsün canım maşallah çok güzeller , öp hepsini yerimeAminn cnm amiiin inşallah
Yok kiz yatak odasına iki besik yaptirdik ikiserli yatsinlar die kucukken yattılar simdi o fotodaki gibi besiklerinde yatiyorlar Ama onlara sigmiyorlar artik yatak odasina gecirecegim tekrar salonda klima var die duruyorlar yatak odasi sicak oluyor malesef bakalim cok hareketliler orda yatmazlarsa yere yatak sererim artik
Benim uyku hep var mama yedirriyorum şu an 2 saate bi acikiyorlar :))) hepsi uyaniyor su an gece gunduz ayni bana öpüyorum tatlim
Hahayt ne mutlu bana o zaman rabbim hep guldursunn cnm:)))
Kucuk olduklari zaman salonda kuvet ve file ile yaptiriyordum simdi ele avuca geliyorlar sukur goturuyorum banyoya aciyorum suyu oturtup kopukleyip sonra kaldırıyorum tek kolumun uzerinde durulayip çıkartıyorum toplam 10 dkmi aliyor bi bebek :)) annem gordu hayret etti helal walla ben bile yapamam boyle dedi...eşim de zaten tek bebek olsa cebinde tasiyacakmissin diyor :)))
Hatice'm maşallah size, eşinin o sözü beni ağlattı. Rabbim ümitlerinizi çabalarınızı boşa çıkartmasın, inşallah her şey çok güzel olacak ve mutlu yuvanız 3 belkide 4 kişi devam edecek :)kizlar esime dün söyledim is cikisi bulasalim dedim tamam dedi.. bi gözlemeci teyze va oraya götürür müsün dedim tabii ikiletmedi orda bulustuk ... masada otururken siparisleri verdik konu acildi midem kötü falan dedim oda daha erken test yapmaya ama acaba var mi ki dedi. bende testi cikardim bak bakalim var mi dedimtesti eline aldi i kac kere bakmak zorunda kaldi saskinliktan simdi yani bebek mi var diye gözleri acildi sonra akli basina geldi sarildi cok sevindi testi aldi gömlegin cebine koydu ver sarip cantama koyayim dedim hayir onun yeri kalbimin üstü artik dedi insallah ümitleri bosa cikmaz
Oy onları yaratana kurban, Rabbim nazardan saklasın.Aminn cnm amiiin inşallah
insallah canim hersey yolunda gider de güzel haberler veririmİyi geceler kızlar..
Saye- canım eşin ne güzel demiş öyle inşallah yarınki güzel haber daha da taçlandıracak sevincinizi...
amin ablacim insallah .. ben su an hala olayin farkinda degilim bugün sonuc bi ciksin deliler gibi sebinecegim galiba...Rabbim bir ömür ayırmasın haticem... Ne mutlu.. Bende testi eşimin eline verdiğimde kendimi tutamadım acayip ağlamıştım.sen kendini iyi tutmuşsun canım... Gözyaşlarımız hep sevinçten olsun, Rabbim kimseyi kuzusundan ayırmasın inşallah... Bekleyen dostlarımıza hamişlik, tüm hamişlere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah... Aminnnnnnn
aminn ebrucum esim duygularini cok güzel ifade eder ama ben öyle degilim biraz cekingenim neden bilmiyorum. Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyuHatice'm maşallah size, eşinin o sözü beni ağlattı. Rabbim ümitlerinizi çabalarınızı boşa çıkartmasın, inşallah her şey çok güzel olacak ve mutlu yuvanız 3 belkide 4 kişi devam edecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?