Aminn cnm amiiin inşallah
Yok kiz yatak odasına iki besik yaptirdik ikiserli yatsinlar die kucukken yattılar simdi o fotodaki gibi besiklerinde yatiyorlar Ama onlara sigmiyorlar artik yatak odasina gecirecegim tekrar salonda klima var die duruyorlar yatak odasi sicak oluyor malesef bakalim cok hareketliler orda yatmazlarsa yere yatak sererim artik
Estagfurullah cnm bosver beni sen
Benim uyku hep var mama yedirriyorum şu an 2 saate bi acikiyorlar :))) hepsi uyaniyor su an gece gunduz ayni bana öpüyorum tatlim
İnşallah canım o günlerde gelecek.
Evet hayırlısıyla kışın olacak doğum Rabbim göstersin o günleri
günaydin hayirli sabahlar kizlar ben kan verdim geldim bir bucuk saate cikar dediler dualarinizi eksik etmeyin
herkese hayrlı geceler kızlr...
rabbım su anda kımın ne sıkntısı darlıgı derdı varsa
sıfasını dermanını caresını versın... ferahlıga eriştirsin inşaallah...
aminn...
günaydın enyam.
canim hayirli yolculuklar dulariniz bana güc verdi insallah sira sizdeGünaydın kızlar
Ben ikindi vakti yola çıkıyorum. Ara ara girerim inş.
Saye- inşallah çok iyi artmıştır değerlerin. Bi halay çekmeyi unutma.
@Ters Lale sağol canım Allah razı olsun.sen de değerlisin her şeyin en güzelini hakediyorsun.
canim cook tgesekkürler güzel haber geldigünaydın kızlar herkese.
tatil günümde bile erkenciyim.
gece yine kramplarla uğraştım pff.
Saye- canım güzel haberini bekliyoruz.
zeynepcim Allah razi olsun sizde benim duamdasiniz her daim cok seviyorum siziGünaydın kuzum, duamdasın dünden beri
Allahım değeri güzel katlatsın, sağlıklı bebiş olsun diye
dualar ediyorum..
Rabbim kabul buyursun inşallah..
kizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
günaydın enyam.
osteocare diye kalsim magnezyum dvit içeren bi ilaç kullanıyorum aslında ama yetmedi herhalde magnezyum da alıcam ekstradan.
canim drum ben gittigimde tüp bebek transferine giriyordu asilamasi vardi sonra ancak ögleden sonra görüsürüm galiba..Ayy sevin tabi katlanmış değerin.
Doktorla ne zaman görüşüyosun canım?
Tebrikler anne adayısın.
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...
Uuuuuuuu süperrrrrrrrr... E gari sevinsen diyorum canımcım..... MasaAllah çok güzel... Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin haticem.... Darısı diğer kızlarımıza olsun.....kizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
canim drum ben gittigimde tüp bebek transferine giriyordu asilamasi vardi sonra ancak ögleden sonra görüsürüm galiba..
insallaqh hayirlisiyla kucagimiza almak da nasip olur
yihhuuuuukizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
Uuuuuuuu süperrrrrrrrr... E gari sevinsen diyorum canımcım..... MasaAllah çok güzel... Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin haticem.... Darısı diğer kızlarımıza olsun.....teyyyyy teyyyyy
insallah canim insallahOlacak canım olacak
hatta biliyo musun 2 kese bile olabilir değerin yüksek gibi.
yihhuuuuu
maşallah çok çok güzel artmış hehe :)
darısı keseye ve kalp atışına inşallah.
şimdi hiç yorma kendini.
nöbette filan kasma.
ve bence keseyi görür görmez al rapor.
salla ambulansı ya.
erkek mi doğdu içine enya :)
Ohhhh rahatladın, maşallah darısı diğer sonuçlarına olsun cnm... Doya doya sevin hemdekizlarrr sonuc 194,4 geldisimdi sevineyim mi artik
erkek mi doğdu içine enya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?