Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Annemin alt komşusunun da 15 sene sonra ikizleri oldu 1 oğlan 1 kız :)
Daha 20 günlüklermiş :)

Oooy oy yerim ben onlari yaaa masallah subhanallah gunaydin sana da kuzucum bu arada :)

Aynen oylee kimseler gitmesin oyle dagilirsak kim kalacakki burda..
Gunaydin sana da kuzum bu arada sen de ozlettin neler yaptin dugunler dernekler gittin geldin sanirim demi..

TaeYang Hafta sonu mu pazartesi değil mi bugün canısı =))
günaydın kızlar. .

Gubaydin kuzucum :)

hayirli günler kizlar ben nöbetten ciktim köye gitcem nasilsiniz

Sana da hayirli gunler canimcim nasilsin hoc kontrole gittin mi sonradan degerin guzelce artmistir insallah keseyi ne zaman gorceksiin :)

bide haftasonu kocaeline gitcem gezmeler beni bekler

Napcan kız Kocaeli'de

Günaydın şekercim nasılsın :)

Napcan kız Kocaeli'de

Günaydın şekercim nasılsın :)

iyim kuzucum ayni iste sen nasilsiiin :)
Ha bide bekleme modumu actim bekliyorum bakalim
Gun saymiyorum guyyaa.. :)
Rabbim hayirlisini nasip etsin bakalim insallah umutlarimizi bosa cikarmaz Mevlam..

Sana da hayirli gunler canimcim nasilsin hoc kontrole gittin mi sonradan degerin guzelce artmistir insallah keseyi ne zaman gorceksiin :)
yok canim kan vermedim tekrar belki persembe veririm doktorumla görüstük 15 gün sonra gitcem muayeneye agustos sonu yani
Napcan kız Kocaeli'de
arkadasimin dügünü var esimde gitmesen olmaz mi diyor korkuyor olmaz dedim bende

yok canim kan vermedim tekrar belki persembe veririm doktorumla görüstük 15 gün sonra gitcem muayeneye agustos sonu yani

arkadasimin dügünü var esimde gitmesen olmaz mi diyor korkuyor olmaz dedim bende

Hiii anladim canim dikkat et dugunlerde derneklerde cok hoplayip ziplamaa

TaeYang Totem yaptım yine, bakalım bu ay tutacak mı
isme karar verdiniz mi canım?
eşim rüyasında yaşlı bir dede görmüş
oğlun olacak, "Ömer Halis" koy adını demiş..
Bizimkide çok etkilenmiş, koyalım olursa dedi
neden olmasın dedim...

=))

Saye- Şimdiden iyi eğlenceler canım benim kaç saatlik yol?
dikkat et, yaz gribi salgın.. aman bulaşmasın..
herkese sarılıp öpme!

Kız kaçak ben buralardayım da sen yoksun :) yok gülo ben sizi bırakman yani hiç niyetim yok sadece şu aralar biraz yoğun olduğu için pek yazamıyorum ama girip okuyorum devamlı.
bide haftasonu kocaeline gitcem gezmeler beni bekler
İyi eğlenceler taze anniş :)

Hiii anladim canim dikkat et dugunlerde derneklerde cok hoplayip ziplamaa
yok yok cok oynamam zaten topukluyla aram yok
Saye- Şimdiden iyi eğlenceler canım benim kaç saatlik yol?
dikkat et, yaz gribi salgın.. aman bulaşmasın..
herkese sarılıp öpme!
tesekkürler canim hizli trenle üc bucuk saat sürüyormus cok uzak degil. cam kapi acik yatmaktan faranjit oldum bile zeynepcim
tesekkürler canim.. esimin kaprisini yenebilirsem gidip eglenecegim

umutLatahzen E-brulim eve alışma sürecindeyim kalabaliktan yalnizliga çok zor alışacagım eve
Dügünümüzü yaptik yedik ictik gezdik 10gün su gibi gecti geldik yine kürkçü dükkanına
Ebrum iyi olda sen yogun ol önemli degil az kaldi artik kızına kavusmaya :)
Saye- kız çoook sıcak kocaeli gitme bosver son gunde donduk yagmurluydu hava simdi nasıl bilmem :)

Cok guzel bi isim kuzum sen anlatmistin yine sankim ruyayi hatirliyodum ama unutmustum senin soyledigini :)

Uuuu dikkat et kuzum hasta olma valla ilac da icemezsin kolla kendini

Sevdiklerinle birlikte olunca zaten zaman su gibi geciyo ki.. Benim de ailem geldi burdalar ama gittikleri zaman yine kotu olcam biliyorum... :/

alpimm biletleri aldim gidiyoruz bakalim ya nasip sana yazarim hava nasil oralarda diye
Uuuu dikkat et kuzum hasta olma valla ilac da icemezsin kolla kendini
evet canim ilac alamam artik elimden geldigince dikat edecegim

iyim kuzucum ayni iste sen nasilsiiin :)
Ha bide bekleme modumu actim bekliyorum bakalim
Gun saymiyorum guyyaa.. :)
Rabbim hayirlisini nasip etsin bakalim insallah umutlarimizi bosa cikarmaz Mevlam..

Ben de iyi çok şükür canım nolsun.
Hiç düşünme valla, Allah nasip etmiştir inşallah.

Dikkat et kendine bebişim :)

İnşallah tutar enyam :)
Ömer Demir de olabilir bak :)
Biz daha karar veremedik hala baba ismi istiyo birileri.

Nasi yapcam kuşuuuum

Canım gebelik hesaplama yap, son adet tarihini girceksin, başka bir yerden.
Çıkan tarihi gün ay ve yıl olarak kişisel bilgilerde hamilelik takvimi diye bir bölüm var,
oraya ekliyceksin. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…