Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ameliyatı cok iyi gecsin, tez vakitte sağlığına kavussun annecigin Leyla abla. Anne diyince akan sular duruyor. Dua edeceğim. .

Amin inşallah ablacim♥
Allah razı olsun canım. Amin inşallah gülüm...
İnşallah ameliyati sorunsuz gecer canim iyi ellerde en fazla 10 gunde ayaklaniliyor annem de oldu..stres yapmasin sıkıntı etmesin rabbim acil şifalar versin inşallah
Inşallah iyi geçer hayırlısıyla canım ya.. Ondan çok ben stres yapıyorum.. Inşallah hemen iyileşir. Sizede geçmiş olsun canım...

Allah razı olsun canım. Amin inşallah gülüm...

Inşallah iyi geçer hayırlısıyla canım ya.. Ondan çok ben stres yapıyorum.. Inşallah hemen iyileşir. Sizede geçmiş olsun canım...
Sagol canim bizimkisi cok sene gecti hatirlamiyorum dr baya iyiydi o yuzden sorun yasamadik elhamdülillah..ama ne kadar da olsa basi sonu ameliyat tabiki kolay degil stres yapmamak elde degil olumlu düşün canim her şey güzel olacak insallah iyi geceler

Evet canim cok sukur.... sana da nasip olsun inşallah..
Bi de nerden aklina geldi böyle bir soru sormak oncesinde ben buraya hic kendi fotomu koymadim :))
Özlem benden cok yasayacak :) Ben foto eklediginde soracaktim unuttum gitti sen 4-5aylikken karninin resmini atmistin sari saclarin vardi orda açıktın bende açık resim bekliyordum sanirim özleminde ordan dikkatini cekmis :))

hiç gülesim yoktu kız güldürdün beni hakikaten öyleymiş artık hamilelik sürecini birlikte yaşarız inşallah canikom

Haha hep gül laleciğimm,
inan bazı acılara gülmek kar ediyor.
yarın görümceme gideceğim.
hafif bel ağrım var
akşam üzeri ütü seansım vardı
bitmek bilmeyen
ondan mı ağrıdı acaba*

Kızlar yarın annem bel fıtığından ameliyat olacak... Hepinizin dualarını bekliyorum... Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun canlarım..

Canım benim, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Bu ayın 25'in de annem ameliyat olacak guatrdan..
Rabbim şifa versin annelerimize.
sağlık en önemli şey
kaybedince anlıyo insan..

LeYLa_21 rabbim kolay gecitlerden gecirsin canim anneni .. Sifa versin..
Amin canım sağolasın kuzum..
Canım benim, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Bu ayın 25'in de annem ameliyat olacak guatrdan..
Rabbim şifa versin annelerimize.
sağlık en önemli şey
kaybedince anlıyo insan..
Amin canım sağolasın kuzum.. Benim annemde daha önce guart dan ameliyat olmuştu zeynepcim... Inşallah senin annende sağlığına kavuşur gülüm...

Amin canım sağolasın kuzum..

Amin canım sağolasın kuzum.. Benim annemde daha önce guart dan ameliyat olmuştu zeynepcim... Inşallah senin annende sağlığına kavuşur gülüm...

Sesinde kısıklık kalmadı di mi canım?
Annemin en korktuğu sesim giderse diyo..
Ben de üzülüyorum..

)=

Özlem benden cok yasayacak :) Ben foto eklediginde soracaktim unuttum gitti sen 4-5aylikken karninin resmini atmistin sari saclarin vardi orda açıktın bende açık resim bekliyordum sanirim özleminde ordan dikkatini cekmis :))
Kiz yok o zaman kaafam görünmüyordu ki Allah Allah ben mi yanlis hatirliyorum bilemedim.. ama yok ya sadece karnim vardi 3 aylikken attim yawrum 5 aylik gibi duruyorum die :)) neysem sonuc olarak dogumdan sonra kapandim hep istedigim biseydi üniversiteydi falan kapanamadim o zamanlar üni de de yasakti başörtüsü neyse dedim evlendikten sonra kapanayim o zmm da çalışıyordum ve patron öyle birşey istemediğini söyledi namaz kilmama bile izin vermiyordu dogumdan sonra isten cikinca elime firsat gecti ramazanda mubarek ay vesile oldu şükür rabbimin izniyle yıllardır istedigim şeyi yaptim darisi isteyen ve seytanin bacagini kiramayan herkese olsun:)

İlk başlarda biraz olmuştu ama zamanla hiç kalmadı eskisi gibi oldu canım..hiç korkmasın annene söyle..inşallah oda hemen atlatır...

İnşallah canım benim.. İzi kalıyo mu peki boğazda?
bu arada günaydın canım, sen nasılın mide bulantıların var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…