Yok kıs okudum :)
ayyy ne güzel yaa öyle güzel isim olsun canımı yesin koyarımBenim de eşimin dedesinin adı, koymak istesem seve seve koyar herhalde :)
Valla canım hiç dedem olmadı, rahmetli olmuşlar ben doğmadan önce o yüzden hiç bilmiyorum sevgisini.ayyy ne güzel yaa öyle güzel isim olsun canımı yesin koyarımTabi sevdiğim kişiyse ama dedeler sevilir zaten anane babanne kaynana olsa bilemiyom daa
Kayinpederin ismini koyacagima eşimin ismini koyarim daha iyi babasinin ismi sonuctaValla canım hiç dedem olmadı, rahmetli olmuşlar ben doğmadan önce o yüzden hiç bilmiyorum sevgisini.
Olsaydı çok güzel olurdu tabi, Allah rahmet eylesin.
Eşim kayınpeder adını koyalım istiyor kesin bir şekilde karşı çıkıyorum ben de :)
Ben de iyi çok şükür canım nolsun.
Hiç düşünme valla, Allah nasip etmiştir inşallah.
Dikkat et kendine bebişim :)
İnşallah tutar enyam :)
Ömer Demir de olabilir bak :)
Biz daha karar veremedik hala baba ismi istiyo birileri.
Canım gebelik hesaplama yap, son adet tarihini girceksin, başka bir yerden.
Çıkan tarihi gün ay ve yıl olarak kişisel bilgilerde hamilelik takvimi diye bir bölüm var,
oraya ekliyceksin. =)
Kızlar iyi haftalar herkese inşallah herkes iyidir.. Ben ctesi psikoloğa gittim ve çocuk için çalışmaya devam etme kararı aldım. Psikolojik açıdan gayet sağlıklısın gerçekten istediğinde olacaktır dedi. Benimde içime bir umut doğdu. Bu aydan çok umutluyum tüm niyet ve isteğimi yöne çevirdim inofolic içmeye başladım. Eşime bazı içecek dopingi yapıyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum ve bebeğimi çağırıyorum bakalım bana gelecek miHe bir de totem yaptım ilk olarak inşallah tutar bakalım
Allah mutluluğunu daim etsin insallah canım. Totemin de hayırlı olsun...Kızlar iyi haftalar herkese inşallah herkes iyidir.. Ben ctesi psikoloğa gittim ve çocuk için çalışmaya devam etme kararı aldım. Psikolojik açıdan gayet sağlıklısın gerçekten istediğinde olacaktır dedi. Benimde içime bir umut doğdu. Bu aydan çok umutluyum tüm niyet ve isteğimi yöne çevirdim inofolic içmeye başladım. Eşime bazı içecek dopingi yapıyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum ve bebeğimi çağırıyorum bakalım bana gelecek miHe bir de totem yaptım ilk olarak inşallah tutar bakalım
Rabbim inşallah sanada nasip etsin özlemcim...four dahlia canım sana bir sey sormak istiyorum. Dogumdan sonra mı kapandin? Ben de düşünüyorum Allah nasip ederse..
Sen eşinle pazarlık yap babanın değil dedenin adını koyalım diyeValla canım hiç dedem olmadı, rahmetli olmuşlar ben doğmadan önce o yüzden hiç bilmiyorum sevgisini.
Olsaydı çok güzel olurdu tabi, Allah rahmet eylesin.
Eşim kayınpeder adını koyalım istiyor kesin bir şekilde karşı çıkıyorum ben de :)
Aminnn canım inşallah gelir bakalım.. ben süt muz ceviz keçiboynuzu pekmezi ve tahini blender dan geçiriyorum canım onu içiyo hem çocuk için takviye hemde yoğun çalışyo pek iştahlı da değil onun için takviye yapıyorum ama çok faydalı sperm anlamında tavsiye ederimKuzum düsünmeden de olmuyo ki ama bana sorsan kafaya takmiyo modundayim insallah iç psikolojim de oyledir
Kuzum yaa cok heveslendim bende ama yapsam sanki iyice heveslenirmisim gibi geldi suan
Insallah senin boyle devam eder kaldirmazsin bu takvimi kuzucum..
Evet anlatmistin kuzum gercekten cok guzel bi isim bu arada.. Rabbim nasip eder insallah kuzum..
Insallah hayirlisiyla bu ay gelir bebisin totemin tutar senin de insallah canim.. ne gibi icecekler yapiyosuu
Ben de su havuc suyu isine mi girissem diye dusunuyorum bu ara kari koca icsek felan
Aminnnn canım Allah razı olsunAllah mutluluğunu daim etsin insallah canım. Totemin de hayırlı olsun...
Şimdiden çok geçmiş olsun ablacım. Kolayca atlatır şifa bulur inşallahKızlar yarın annem bel fıtığından ameliyat olacak... Hepinizin dualarını bekliyorum... Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun canlarım..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...Sen eşinle pazarlık yap babanın değil dedenin adını koyalım diyedede sevgisini ben yaşadım çok şükür çook güzel duyguydu.. Allah mekanlarını cennet etsin inşallah
Aminnn canım inşallah gelir bakalım.. ben süt muz ceviz keçiboynuzu pekmezi ve tahini blender dan geçiriyorum canım onu içiyo hem çocuk için takviye hemde yoğun çalışyo pek iştahlı da değil onun için takviye yapıyorum ama çok faydalı sperm anlamında tavsiye ederim
Aminnnn canım Allah razı olsun
Şimdiden çok geçmiş olsun ablacım. Kolayca atlatır şifa bulur inşallah
Ameliyatı cok iyi gecsin, tez vakitte sağlığına kavussun annecigin Leyla abla. Anne diyince akan sular duruyor. Dua edeceğim. .Kızlar yarın annem bel fıtığından ameliyat olacak... Hepinizin dualarını bekliyorum... Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun canlarım..
Amin inşallah ablacim♥Rabbim inşallah sanada nasip etsin özlemcim...
Evet canim cok sukur.... sana da nasip olsun inşallah..four dahlia canım sana bir sey sormak istiyorum. Dogumdan sonra mı kapandin? Ben de düşünüyorum Allah nasip ederse..
İnşallah ameliyati sorunsuz gecer canim iyi ellerde en fazla 10 gunde ayaklaniliyor annem de oldu..stres yapmasin sıkıntı etmesin rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar yarın annem bel fıtığından ameliyat olacak... Hepinizin dualarını bekliyorum... Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?