Rabbim sana da ve isteyen herkese de nasip etsin canım.
Soğan kürü yapmıyo musun?
Amin kuzum.yapmiyorum suan.bugun inofolik saseye basladim combi iciodum buna gectim bigun.birde glukofen kullaniyorum.macunu mubarek aldim ins vesile olur cnm.adetimi getirip baslicam yemeye
Nasip canım neyin vesile olacağını bilemeyiz.
Rabbim nasip etsin yeter ki.
İnşallah hayırlı haberler verirsin bize.
Aynen öyle sınavım diyip teselli bulmaya çalışıyorum inşallah başarılı çıkarız... İyi yapmışsın gardını alarak.. Bundan sonra bende de öyle çenem tutulu kalacak... En iyisi o... Maalesef erkekler duygularını gizliyor ve daha çok yıpratıyorlar kendilerini...Ebush_354 Canım imtihan dünyasındayız. Hepimiz bir şekilde sınanarak geçiriyoruz ömrümüzü, yoksa kulluğumuzun ne manası kalırdı? Rabbim en hayırlı zamanda nasip edicek inan ki.. Bir vakti var her şeyin.. Yukarıda da yazdım seni anlamayan insanlara çok açmıycaksın kendini, o zaman daha rahat hissediyosun.. Kapalı kutu koymuştu benim adımı, eşimin akrabaları.. Kolay kolay oturup kendimi anlatmam insanlara.. Bir duvarım hep vardır, oda şu yaşıma kadar yaşadığım şeylerle alakalı. Kadınlar inanki erkeklerden daha dirayetli, bebeğimizi kaybettik. Eşimin çok yıprandığını gördüm, ben ağlıyodum o ağlayamıyordu! Bu daha kötüydü, ağlamalı insan, acısını yaşamalı..
Mor Seven tatildesin sanırım canım sesin soluğun çıkmıyo inşallah çok güzel bi ttail geçiyosundur kocacığınla
Ayyy çok üzüldüm haticem ya...hayırlısı olsun gülüm... Rabbim inşallah yeniden yüzünü güldürsün canım benim..Kızlar maalesef sonuç aynı kimyasal gebelik gibi şimdilik inşallah hayırlısı olsun çok da sevinmesem iyiymiş hayal kırıklığı büyük oluyor çok üzüldüm
Ebush_354
Canım benim ben de aylarca beklerdim adetim gelsin diye. 2 ay gelmediği olurdu düşün.. Doğumdan sonra adet düzensizliği sorunum yok. Pko bulgusu kalmadı yani ben de. Rabbim inşallah sana da yaşatıcak. Sabır.. Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelirmiş. Seni bilmem ama ben hayatımda olan hiçbir şeye kolaylıkla sahip olmadım.. Hani derler ya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim bu hale. Aynen öyleydi yaşadıklarım. İlk evlendiğimde 1 sene korunmak zorunda kaldım, maddi sıkıntılardan dolayı bebek fikrini erteledik. Kendi evimiz, ama bazı teknik eksiklikler vardı.. Şöyle diyim evimde doğalgaz yoktu. Petek filan hak getire. Elektirikli şofpen kullanıyoduk düşün, kışın ufo yakıyoduk.. Sonra Rabbim yardım etti evimizi yaptırdık, herşeyiyle tam şimdi. Petek doğal gaz vs. Önceden de bebeği olmayanlara kesinlikle önyargılı davranmadım.. Hiç kınamadım.. Hep anlayışla karşılardım.. Ama yine zorluklar yaşadım bu konuda, hala da yaşıyorum. Bir eltim var kıskançlıkta rekora gidiyor. Sürekli nispet derler ya ondan yapıyor. @derandiren bahsetti eltisinden de aklıma geldi =))
Aman yapsın cennete gidecek. Yok canım bende pek uzak sayilmam 10 dakika mesafedeler. Evlendiğimden beri mesafeliyim zaten dedikodularından ötürü arayamıyor bile beni. Konuşmayada niyetim yokta kaynanamda o üzülmesin diye bir tas çorba yapıp bile çağırmadı. Allah muhtaç etmesin ama hamile kalınca nasıl kıskandiğini gördüm görümcelerim gebelik almiş bana gidip gizlice yirtmiş sonra inkar etmiş eltim:))) oha dedim bende üzülürdüm bi hamile haberi aldiğimda ama bu kadar manyaklaşmadım şükür. Rabbim kötü niyetli insanların gönlüne göre versin sen kendini üzme hamile kalıncada söyleme sakın
İyi akşamlar arkadaşlar birşeyler paylaşmak istiyorum ama ne kadar yardımcı olabilirsem tabi :) bu tamamıyla benim düşüncem
Aşılama düşünen arkadaşlarım icin söyleyeceğim seyler var. Ben iki dusukten sonra aşılama yaptırmak istedim e Zaman geçiyor 32 yasına geldim, doktorum hiç bir şekilde önermedi bana dediği aşılamayla normal iliski arasında hiç bir fark yok tutma ihtimali %20 lerde eğer durumun müsaitse direk tüp bebek yaptır dedi. Tabi ozamanlar bana cok mantıklı gelmemişti hemen istiyorum ya. Sonrasında aşılama yaptık başka bir doktorda tabi ki de tutmadı. Sonradan öğrendiğimiz gittiğimiz hastanede aşılamayla çoğu kişinin çocuğu olmamış oradaki başka bir doktor esime söylemiş. Gel gelelim o kadar bekleme stres gerginlik üzüntü onca sene boşa gitti. İnanın şimdiki aklım olsa o zamana kadar harcadığım parayla zaten tüp bebek yaptırırdım. Ha bu tutacak mı bilmiyorum belki bu da tutmayacak amanen azından bunu da denedim olmadı artık allahım Takdir-i deyip bırakacağım gerçekten zor bir süreç...
Kocişimle gezmelerdeyim canım. Regl oldum suya giremedim pek ama yarın gireceğim inş. Kocişim kitap okuyor ben de dinleniyorum.
Sen nasılsın özledim sizi.
Hsevda kimyasal çıkmış okudum şimdi. Bilemedim ne diyeceğimi.
Allahım inş hepimizin yüzüne bakar.
Sen ne yapıyorsun canım. Öpüyorum seni
merhaba canım 31 yasındayım ıkınci asılamm asılamayı kendım ıstedı tüp bebege gececegız artık durum müsait olunca nasip artık.. senin de tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler verirsin inşallahSaye-
Merhaba Canim bende yeni katıldım aranıza öncelikle gecmis olsun.inan cok üzüldüm bende aynı seyleri yaşadığım icin anlıyorum seni...
Nerede yaptırdın aşılamayı birde kac yasındasın
zeynebim ne diyelim hayırlısı olsun canım üzüldüm tabii ama elimden ne gelir olmayanı olduracak yalnız yaradan inşallah bizimde zamanımız yakındır..Saye-
Canım üzme kendini,
olsun bir zamanı vardır
bakarsın önümüzdeki ay
hiçbir şeye gerek kalmadan
kendisi gelir..
Ah bizim bebeklerimiz
çok nazlı çok..
Rabbimin vardır bir bildiği..
Yanındayım canım her zaman
duamdasın bil..
doktorumla görüştüm canım çok üzüldü ama elinden gelen bi şey yok adetten sonra tekrar görüşelim bi program yapalım dedik hayırlısı bakalım canım...Saye- canım öyle düşünme Allah'tan ümit kesilmez doktorunla görüştün mü canım bu yola baş koydun sabırla her yolu deniyorsun Allah'ta kat kat mükafatını versin inşallah tez vakit hayirlisiyla
evet canım dayanamdım gene tutamadım kendimi birdaha garantici olacağım yoksa açıklama yapmak çok zor inanki..Ama bak bende öyle senin gibi diyordum kimseye demicem diye söyledim hemen. İnsan sevincini tutamıyor içinde bunlar normal şeyler.
Birgün bu sevincin tamamına erecek inşallah canım dualarım sizinle. Hayırlısı olsun herşeyin..
ebrucum buda geçecek inşallah canım neler gördük Allah beterinden korusun geçen sene bu zamanlar yapılan kemoterapi ilacının etkisinen çıkmaya çalışıyordum buna da şükür.. canım onlar acıma ortak olur ama benim tekrar tekrar açıklama yapmam çok zor maalesef ..Saye- canım inan çok üzüldüm ... Sana ne desem yangının sönmeyecek biliyorum. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer ama... Zamanı var demek ki canım Rabbim bilir en güzelini.... Sevinmekte çok haklısın olmaz mı hiç.. Sen başkalarını düşünme eğer yakın arkadaşlarınsa acına ortak olurlar seni yormazlar zaten...
akşam gittiğim vakada da ben aynı şeylei hissettim alpim rabbim hayırlısını versin zamanı gelince nasılsa olacak elimden geleni yapıyorum artık gerisi yaradana kalmış verende o alanda bize beklemek düşüyor canımŞimdi denizde bogulan askerin eşini gösterdi kadin hamile ..Cocugunun sevincini dogumunu tek basina yasayacakBir kez daha Allah'im bize hayirlisini ver cok istiyoruz yalnis dua ediyoruz belki sen bize hayirlisini ver dedim..
Saye- kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin canim sen kendini iyice streste sokma bunlari dusunup hayirlisi buymus böyle oldu de .. Rabbim nasip edecek insallah bir gun bizlerede..
olacağım canım geçecek inşallah ... sabrediyorum isyan etmiyorum çok şükür bu günümüze...
inşallah hayırlısı olsun ablacığım...Ayyy çok üzüldüm haticem ya...hayırlısı olsun gülüm... Rabbim inşallah yeniden yüzünü güldürsün canım benim..
evet canım hepimiz aynı yollardan geçtik sizinle konuşmak iyi geliyor ... hayal kırıklığı çok büyük oldu hiç beklemiyordum ne güzel yükseldi artık sorun olmaz dedim ama nasip değilmiş canım ... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBugün girememiştim siteye yoğundum,maşallah dedim ne gzl bir sürü paylaşım olmuş... Gzl gzl okuyordum ta kiSaye- mın paylaşımına kadar neler hissettiğini o hayal kırıklığını ve dediğin gibi sevdiklerine paylaşırken yaşadığın acıyı içimde hissettim...Rabbim yarın uyandığında içine umut, huzur, mutluluk versin... Sen hep iyi ol inşallah Rabbim gönlüne göre nasip edecek...
inşallah hayırlısı canım...umutLatahzen teşekkür ederim canım
Semra24 hoşgeldin inş bebişine kavuşursun canım
Saye- canım hakkında hayırlısı olsun. Üzüldüm. İnş Rabbim yüzünü güldürür bundan sonra.
sağol canım inşallah geçecek buda hayırlısı diyecez hep dediğimiz gibi...Kızlar memleketteyim ve çok yogunum buralarda..giremiyorum fazla bir haticeme bakım dedim ama üzüldümSaye-
Nasıl cümleler kullanacagimi bilemiyorum..
En büyük cümle Rabbim herşeyin hayırlısını bilir..
Ama güçlü bir insansin atlatacan bunuda insaAllah..duamizdasin arkadaşım..
iyi geceler canım .. benimle sevinip benimle üzüldün sen hepiniz Allah razı olsun bi iki güne geçecek gene eskiye dönecek ne yapalım nasip değilmiş... sadece şunu anladım artık pozitifi görsem bile normal insanlar gibi sevinemeyeceğim sonunun ne olacağını kestiremiyorum çünkü. inşallah isteyen herkesle beraber bana da nasip olur bir günIyi geceler canlarim...Saye- canim benim rabbim yardiimcin olsun cok seviniyordum cok sanki benmisim gibi ne diyecegimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki bu sinavi da atlatrsin insallah rabbim sevdigi kullanırsınız ne diyebilirim..
Etrafınızdaki acımasız insanlara aldirmayin dilin kemigi yok ki evladi olanlar yatip kalkip sukretmeli cenesini tutmali olmayanlara dua etmeli yoksa rabbim öyle bir tokat vurur ki onlara neye ugradigini sasirirlar kaybetme korkusu olan insan yadirgamaz kucumsemez boburlenmez kimseye rabbim evlat acisi vermesin evladiyla sinamasin.. ama onlar unutmasin ki veren de Allah alan da Allah...rabbim kendini bilmezlerde korusun sizleri.. fütursuzca konusanlar bilmiyorlar mi ki kalp kirmak ne kadar büyük günah...nasil sizlerin gozyaslarinizi akıtırlar öbür tarafta bunun hesabını vereceklerini hic dusunmuyorlar mi...benim 4 evladim var mahcubum rabbime sukurler olsun soylemek istemiyorum bile yalan soyleyemedigim icin 4uz demek zorunda kaliyorum o evladi olup size laf soyleyenler utanmali unutmasinlar ki Allah var kötü kalpli ki insanlar.. bizim acimizi sevincimizi bile yasamaniza engel oluyorlar rabbim insan kiligina girmis seytanlardan korusun hepimizi rabbime emanetsiniz gonlunuze gore olani hayırlı eyleyip versin sizee..bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?