Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

"Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar.
Ama O sizin kalplerinize ve işlerinize bakar." "Hz. Muhammed s.a.v)"

Ebush_354

Canım benim ben de aylarca beklerdim adetim gelsin diye. 2 ay gelmediği olurdu düşün.. Doğumdan sonra adet düzensizliği sorunum yok. Pko bulgusu kalmadı yani ben de. Rabbim inşallah sana da yaşatıcak. Sabır.. Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelirmiş. Seni bilmem ama ben hayatımda olan hiçbir şeye kolaylıkla sahip olmadım.. Hani derler ya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim bu hale. Aynen öyleydi yaşadıklarım. İlk evlendiğimde 1 sene korunmak zorunda kaldım, maddi sıkıntılardan dolayı bebek fikrini erteledik. Kendi evimiz, ama bazı teknik eksiklikler vardı.. Şöyle diyim evimde doğalgaz yoktu. Petek filan hak getire. Elektirikli şofpen kullanıyoduk düşün, kışın ufo yakıyoduk.. Sonra Rabbim yardım etti evimizi yaptırdık, herşeyiyle tam şimdi. Petek doğal gaz vs. Önceden de bebeği olmayanlara kesinlikle önyargılı davranmadım.. Hiç kınamadım.. Hep anlayışla karşılardım.. Ama yine zorluklar yaşadım bu konuda, hala da yaşıyorum. Bir eltim var kıskançlıkta rekora gidiyor. Sürekli nispet derler ya ondan yapıyor. derandiren bahsetti eltisinden de aklıma geldi =))

Aman yapsın cennete gidecek. Yok canım bende pek uzak sayilmam 10 dakika mesafedeler. Evlendiğimden beri mesafeliyim zaten dedikodularından ötürü arayamıyor bile beni. Konuşmayada niyetim yokta kaynanamda o üzülmesin diye bir tas çorba yapıp bile çağırmadı. Allah muhtaç etmesin ama hamile kalınca nasıl kıskandiğini gördüm görümcelerim gebelik almiş bana gidip gizlice yirtmiş sonra inkar etmiş eltim:))) oha dedim bende üzülürdüm bi hamile haberi aldiğimda ama bu kadar manyaklaşmadım şükür. Rabbim kötü niyetli insanların gönlüne göre versin sen kendini üzme hamile kalıncada söyleme sakın

"Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir!
Sıkarsın avucunu, canın yanar
ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını."

Amin. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlerede bu sevinci yaşatsın tez zamanda

Bu sefer hemen söylemiycem canım senin ki de ayrı bir manyakmış =) Oda düşünüyo olmuyo mu?
Kaynanan da nasıl onu kayırmış ama ya insan biraz yardımcı olur, gerçi bir şey beklememek en güzeli..
Benim bir kaç aydan sonra haberleri kesin olucak gülüm, çünkü gebelikte hep yatıcam biliyosun
hatta bir operasyon da geçireceğim, kesin duyarlar!

Rabbim böyle insanları bildiği gibi yapsın..
Bir de benim kaynanamın yaptığı bir şeyi söyleyim, o zamanlar geçen sene böyle tedavideyim.
Doktor doktor geziyorum, sürekli bana eltimi söylüyo "onun çocuğu var!" diye, bir değil iki değil..
en sonunda söyledim, ne dedim iki de bir ima yapıyosun, ne yani, benim çocuğum yok, olmuyor...
sonra kesti daha da ima da bulunmadı. Bazen böyle olmak gerekiyo ama ben her zaman böyle
yüzlerine diyemiyorum, kırmak istemediğimden! Damarıma bastıklarında sesim çıkıyo orası ayrı..

İnşallah arkadaşım inşallah uğurlu gelir sana burası.
İsmin semra sanırım, memnun oldum.. Zeynep ben de. =)

Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz.

Victor Hugo

İşte böyleleri yüzünden çıldırmıştım son zamanlarda. İmalar sorular bıkmıştım.
Kaynanamların ineği hamile diye bile benle dalga geçiyordu o bile hamile
Diye saçma salak şeyler.
Evet eltim istiyor ikinciyi ama olmuyor kaynanasının götürmediği doktor hacı hoca kalmadı. Ama yok böyle bir kıskançlık eminim hasedinden uyuyamıyordur. İşte oyüzden böylelerini
Ne evime alıyorum nede muhattab oluyorum. Tavsiye ederim oh misss

Ay allahım! İnek mi kıyaslıyo.. Yok artık..
En güzelini yapıyosun canım benim..
Ben hamile kalınca uzun süre annemde kalıcam,
o ilgilenicek benimle, hep yatacağım için.
O yüzden eltimi ve kv'yi pek sık göremiycem..

=))

Bazen çok yoruluyorum olumlu düşünmeye çalışmaktan inan takatim kalmıyor benim ilaç kullanmasam 1 yıl gelmez adetim ki öyle de oldu geçmişte... Bebeği geçtim ama bu da beni çok yoruyor sinir stres hali sürekli... Aynen öyle canım madden pek olmasa da hayatım boyunca hep manen sıkıntılarım oldu... Şu anda şu satırları yazabiliyor olmam bile mucize çok zor zamanlardan geçtim... Hep işlerim zor oldu... Beklemek sabretmek zorunda kaldım... Başkasına şanslısın bak ne güzel oldu dediğimde bile kınandım ay öyle deme diye... Halbuki onlardaki şansların 10 da 1 i anca olmuştur belki de... Hayatta neyden korktuysam hep başıma o geldi... Bu da öyle... Sadece diyebildiğim varsır bir sebebi... Şimdilerde eltim yok henüz ama benimle bir evlenen akrabalardan sürekli karşılaştırıldıklarımız var o boyutlarda çok sıkıntı maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…