- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
umutLatahzen
Aynen öyle Canim para olmayınca ne yazık ki hiç birşey olmuyor esimle senelerdir biriktirdiğimiz paramızı verdik doktora da söyledik zaten olmaz da birdaha bizim icin zor diye sasırdı baktı yüzümüzekalan embriyo olursa donduramayiz dedik allahtan kalmadı çünkü her ne kadar küçük olsalarda onlar benim bebeklerim hiç birini sonlandırmak istemiyordum ama yapacak birşeyimiz de yoktu sıfırı tükettik çünkü
Hayırlı sabahlar canım nasılsın?hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar
Allah sabır versin Leylacım çok üzüldümherkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...
Allah rahmet eylesin çok Zor abla... Allah size sabır versinherkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...
Amin Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin. Yazık gerçekten şu insanlara.herkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...
Allah sabır versin Leylacım çok üzüldüm
Mekanı cennettir inşallah, ailesine ve size bol bol sabırlar diliyorum
Allah rahmet eylesin çok Zor abla... Allah size sabır versin
LeYLa_21 canım başınız sağolsun.. Artik diken üstünde yasiyoruz nerde nasil bomba patlayacak diye.. Rabbim ülkemizi korusun o pisliklere firsat vermesin insallah..
Günaydın herkese Hayirli Cumalariniz olsun inşallah..
Amin Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin. Yazık gerçekten şu insanlara.
Böyle haberler yüzünden tv izlemiyorum bir süredir çok fazla etkileniyorum
amin kizlar Allah razı olsun...gerçekten çok zor bir durum...çocuk daha 3 aylık evliydi..insan neye yanacağını bilemiyor...Rabbim mekanını cennet eylesin...
evet canım ya amin ALLAH razı olsun gizemcim...Hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzden geçen tüm dualarimizi kabul etsin inşallah.
LeYLa_21 abla başınız sağolsun ne zaman başımıza ne gelecek hiç bilmiyoruz o yüzden Allahim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin
iyiym canim nöbetten ciktim aksam üstü yolculuk var iste hazirlik yapiyorum sen nasilsinHayırlı sabahlar canım nasılsın?
herkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...[/QUOTE
leyla abla ne diyecegimi bilemiyorum Allah mekanini cennet etsin insallah güzel ülkemizi bu hale getirenler insallah helak olur...
iyi yolculuklar şimdiden :)iyiym canim nöbetten ciktim aksam üstü yolculuk var iste hazirlik yapiyorum sen nasilsin
Amin gülüm...Allah razı olsun haticem...acımız çok büyük gerçekten...Rabbim bizlere şefaatçi kılsın inşallah...iyiym canim nöbetten ciktim aksam üstü yolculuk var iste hazirlik yapiyorum sen nasilsin
herkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?