Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen öyle canım benim Allah yardımcın olaun güzel sonuç alırsın insallah Mevlam darda koymasın hiç birimizi..

herkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...

Allah sabır versin Leylacım çok üzüldüm
Mekanı cennettir inşallah, ailesine ve size bol bol sabırlar diliyorum

Allah rahmet eylesin çok Zor abla... Allah size sabır versin

Amin Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin. Yazık gerçekten şu insanlara.
Böyle haberler yüzünden tv izlemiyorum bir süredir çok fazla etkileniyorum

Herkese hayırlı sabahlar Can'ım arkadaşlarım Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarımızı kabul eylesin.. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere..
Bize de anne baba olabilmeyi nasip etsin Mevla'm en hayırlı tez zamanda evlerimizi şenlendirsin Rabbim..
Evlat isteyen ellerini Sema'ya kaldırıp dua eden tüm arkadaşlarım kardeşlerimin dualarını kabul etsin.. Kimin ne derdi kederi sıkıntısı hastalığı varsa gider eylesin Rabbim.. Hayırlı Cumalar Can'larım dualarımdasınız....

Allah sabır versin Leylacım çok üzüldüm
Mekanı cennettir inşallah, ailesine ve size bol bol sabırlar diliyorum

Gunaydin arkadaşlar
LeYLa_21 canim basınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

Allah rahmet eylesin çok Zor abla... Allah size sabır versin

Amin Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin. Yazık gerçekten şu insanlara.
Böyle haberler yüzünden tv izlemiyorum bir süredir çok fazla etkileniyorum

LeYLa_21 ablacım başınız sağolsun
Rabbim anneciğine de acil şifalar versin insallah...
amin kizlar Allah razı olsun...gerçekten çok zor bir durum...çocuk daha 3 aylık evliydi..insan neye yanacağını bilemiyor...Rabbim mekanını cennet eylesin...

Hayırlı sabahlar canım nasılsın?
iyiym canim nöbetten ciktim aksam üstü yolculuk var iste hazirlik yapiyorum sen nasilsin

Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..
Allah gani gani rahmet eylesin..
Mekanı cennet zaten, şehit mertebesinde.
Rabbim geride kalanlara sabır versin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…