Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Malesef haberler kötü.. Bebeğin kalp atışını alamadı doktor... Bir hafta daha bekleyecegiz.. Kendi düşmezse kürtaj dedidoktor.. Moralim çok kötü...

Malesef haberler kötü.. Bebeğin kalp atışını alamadı doktor... Bir hafta daha bekleyecegiz.. Kendi düşmezse kürtaj dedidoktor.. Moralim çok kötü...

Haydaaaaa nası yaaa
Gerçek mi söylüyosun nası alamadı başka doktora gitsen ya hemen ya çok üzüldüm ablaa

aa kızlar E-brulim ebruş doğum yapmış, ne zamandır yazmıyor diye merak edip profiline bakınca gördüm.
hayırlı olsun Ebru, Allah analı babalı büyütsün, ikiniz de iyisinizdir inşallah.

Aaaaa :) E-brulim adaşım kuzuuum prensesin mi geldi erkencikten.. İnsallah iyisinizdir kuzucum.. Saglıkla dön aramıza güzel haberler ver inşallah..

Leyla abla son bir kac zamandır zor zamanlardan geciyorsun. Bu da bir sinav. Seni cok cok iyi anlıyorum. Her sey Allahtan. Böyle olmasının da vardır bir sebebi. Rabbim yüreğini ferahlatsin. Sabir diliyorum. Ama bil ki bu günler de gececek..

Amin gülüm sağolasın canım...

LeYLa_21 ablacim çok ama çok üzüldüm Allah en hayirlisini versin hepimiz için inşallah demek ki böylesi hayirliymis şükür ki bir evladin var Allah inşallah sağlıkla kucağına alacağın bir evlat daha verir

LeYLa_21 ablacım çok şaşırdım... Ama kızların da dediği gibi bir yanlışlık olmasın... Bir yerlere daha baktırsan emin olunsa iyicene... Her şeyde vardır bir hayır diyebiliyorum sadece sonuç değişmiyorsa da... Allah kolaylık, sabır versin sana.

bencede baska bıyere daha gorun nolr nolmaz.. allahm hakknda hayrlısını versın ımtıhnımz btmıyor ama hepsı rabbımden sabrlar guc versın sanada

Salı günü devletteki doktora gidecem. Bakalım o ne diyecek... Rabbim inşallah bir mucize yaratır... Ağlamaktan perişan oldum... Dua edin canım...
bencede baska bıyere daha gorun nolr nolmaz.. allahm hakknda hayrlısını versın ımtıhnımz btmıyor ama hepsı rabbımden sabrlar guc versın sanada
Gidecem canım.. Duanızı eksik etmeyin gülüm... Moralim çok kötü yıkıldım yani..

ablacım hıc sabahı olmayan bı gece baharı gelmeyen bı kış gordunmu sen.. rabım hepımızı farklı ımtıhanlarla sınıyor onemlı olan bu sınavlardan alnımızın akıyla cıkmak... rabbım bebegını sana bagslasın ınsaallah

Amin gülüm Allah razı olsun canım... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…