Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

LeYLa_21 Abla Allah büyüktür tv izlemiştim doktor kalp atışı yok demiş ama başka hastaneye gitmiş orda yaşadığını görmüş yıpratma kendini inşallah duam seninle

Sağol canım amin inşallah gülüm... Rabbim dua eden gönüllerinize gam keder vermesin inşallah... Akşam dan beri o kadar çok dua aldımki Allah razı olsun tüm dostlarımızdan

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın apar topar hastaneye kaldırılınca sizlere haber edemedim. Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...

LeYLa_21 ablacım çok üzüldüm okuyunca ama Allah büyük, inşallah bebeğini sana bağışlar.

Amin gülüm Allah razı olsun ebrucum.. Seninde gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün ablacım... Duanızı eksik etmeyin üzerimizden... Şimdi biraz kuran okudum.. Biraz olsun içim ferahladı...

Aleyküm Selam taze anne :)
Seni ve bebisini öpüyorum ❤

Hoşgeldin ebruş, hayırlı sağlıklı olsun bebişin, kızın ve sen iyisiniz di mi?

Aleyküm selam canım gözün aydınn :) nasıl durumunuz iyisinizdir inş?

Kapıda bekliyorum canim

Canım misafirim vardı şimdi girebildim..
Çok üzüldüm, doktorunun yanıldığını umud ediyorum..
dualarımla seninleyim ablacım..
Bu gibi durumlarda pek ne yazacağımı bilemiyorum..
Senenin başında yaşadığım acının etkisinin atamadım hala..
Bir ömür de ben de kalacak yarası..
O yüzden Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..
Çok zor.
Rabbim YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

Ebrulim gülüm şimdi gördüm, gözünüz aydın olsun..
Rabbim vatana millette hayırlı evlat eylesin. .
Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. .
Elif prensesi ve seni öpüyorum canım. .

Canım verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim. Benim aklımda kalan tek şey gebetik ve pıhtılaşma testleri onlarıda bir iki ay içerisinde yaptırsam çok iyi olur. Onlarda da sorun yoksa zamanı değil demek diyip bekliyim diyorum çünkü.. bende pko yoktur herhalde adetlerim çok düzenlidir dr da demedi hiç.. hakkımızda hayırlısı

Kızlar hepinize iyi akşamlar birkaç gündür yoktum henüz geçmişe bakamadım yokunda gitmeyen bişeyler mi var ben bi geçmişe bakayım

Canım benim bizde seni özledik yokluğun hissediliyordu ama iyi olmana sevindim bol bol eğlenin kocacığınla zamen geçirin. Adet olman biraz tatsız olmuş tatilde ama olsun mutlu olunda:) bende iyiyim canım çok şükür birkaç gündür yoğundum bende giremedim bugünde konserve domates yaptık kv ile çok yoruldum benim için bugün günlerden domatesti

Malesef haberler kötü.. Bebeğin kalp atışını alamadı doktor... Bir hafta daha bekleyecegiz.. Kendi düşmezse kürtaj dedidoktor.. Moralim çok kötü...
Leyla ablacım çok üzüldüm hiç böyle bir haber beklemiyodum ama inşallah dr yanılmıştır bebeğin seninledir ama değilse bile Allaha şükürler olsun ki inançlı insanlarız mevla neylerse bizim için hayırlısını eyler demekyen başka çare yok. Burada hemen hemen hepimiz yaşadık senin şuanda yaşadığın duyguları rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Her evladın yeri ayrıdır ama çom şükür sen o duyguyu tatmışsın kızında Allah ona sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Yine de inşallah dr yanılmıştır tabiki.. şehit içinde çok çok üzüldüm onun yeri iyi inşallah şehadet mertebesibe ulaşmış ama Allah geride kalan eşine ailesine sevenlerine sabır versin inşallah

_Verda_ canım 4 hafta görünüyo totemin ne durumdasın gelen giden varmı

Yok kuzum bir haftadan fazla var ayın sonunda regl tarihim.
Bel ağrım var kasık ağrım ama psikolojiktir belki diyorum,
bir de yoğunum misafirler filan çok oluyo
aklıma pek gelmiyo açıkcası.
Senin durumun nsl canım??

Sağolun kızlar... Bakalım salı günü ne diyecek başka doktor...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Sağolasın ablacım, amin inşallah... Rabbim yüreğine ferahlık versin.
Aleyküm Selam taze anne :)
Seni ve bebisini öpüyorum ❤
Canımın içi

Hoşgeldin ebruş, hayırlı sağlıklı olsun bebişin, kızın ve sen iyisiniz di mi?
Darısı sana inşallah, Rabbim bir avazda kurtarsın kuzum. Hamd olsun şükür her halimize. Beni dün taburcu ettiler, kız bir kaç gün daha müşade altında kalacak. Nefesini tutuyor bazen, onu kontrol altına almaya çalışıyorlar... Rabbim beterinden korusun. Sen nasılsın gülüm? Nasıl geçiyor hamileliğin?
Aleyküm selam canım gözün aydınn :) nasıl durumunuz iyisinizdir inş?
Adaşım şükür... Sabah olsa hastaneye koşsam da durumu öğrensem diye bekliyorum. Neler var neler ben her halimize şükrediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hiç birimize taşıyamacağımız dert vermesin... Sen nasılsın ebuşum?
Ebrulim gülüm şimdi gördüm, gözünüz aydın olsun..
Rabbim vatana millette hayırlı evlat eylesin. .
Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. .
Elif prensesi ve seni öpüyorum canım. .
Allah razı olsun, amin inşallah gülüm çok sağol. Darısı sizlere hayırlısıyla.
Amin bitanem Allah razı olsun. Hastaneye gitmeden yasin okuyup dua ettim sizlere, inşallah Allah sizlere de tattırsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…