Allah razı olsun gülüm... Inşallah Rabbim bizlerede mucize yaratır canım....LeYLa_21 Abla Allah büyüktür tv izlemiştim doktor kalp atışı yok demiş ama başka hastaneye gitmiş orda yaşadığını görmüş yıpratma kendini inşallah duam seninle
Sağol canım amin inşallah gülüm... Rabbim dua eden gönüllerinize gam keder vermesin inşallah... Akşam dan beri o kadar çok dua aldımki Allah razı olsun tüm dostlarımızdanEvet canim ya bende sizinle sevinip sizinle üzülüyorum herkese her seye yazamiyorum ama takip ediyorum okuyorum kalbim sizinle..rabbim hepimizin yardimcisi olsun dua ediyorum surekli..
Bebislerim iyi cok şükür rabbim kimseyi evlat ile sinamasin olmayan olmayacak die olan da kaybetme korkusu ile yasiyor hepsi sinav..
Sen de hüzünlü olma cnm iyi olmaya calis moral cok önemli biliyorsun..
Ah canim benim lütfen üzülme bu kadar rabbim istedikten sonra dr lar ne derse desin ne güzel sukreden sabreden kalbi guzel bir insansin vardir rabbimin bildigi..rabbim evladina uzun ömürler versin.
Benim komşu vardi 2 cocugu var ortaokula falan gidiyor berabr hamile kaldik o da kalp atışlarını duyamadı kaybetti kuzusunu ama smdi 5 aylik hamile 30 küsür yaşında...insallah yawrun seninledir o insallah bir sey olmaz hic bir zaman umudunu kaybetme kendini cok uzme e mi dualarımız seninle cnm
Amin gülüm Allah razı olsun ebrucum.. Seninde gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün ablacım... Duanızı eksik etmeyin üzerimizden... Şimdi biraz kuran okudum.. Biraz olsun içim ferahladı...Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın apar topar hastaneye kaldırılınca sizlere haber edemedim. Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...
LeYLa_21 ablacım çok üzüldüm okuyunca ama Allah büyük, inşallah bebeğini sana bağışlar.
Aleyküm Selam taze anne :)Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın apar topar hastaneye kaldırılınca sizlere haber edemedim. Hepinizden Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...
LeYLa_21 ablacım çok üzüldüm okuyunca ama Allah büyük, inşallah bebeğini sana bağışlar.
Hoşgeldin ebruş, hayırlı sağlıklı olsun bebişin, kızın ve sen iyisiniz di mi?Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Aleyküm selam canım gözün aydınn :) nasıl durumunuz iyisinizdir inş?Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Kapıda bekliyorum canim
Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Canım verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim. Benim aklımda kalan tek şey gebetik ve pıhtılaşma testleri onlarıda bir iki ay içerisinde yaptırsam çok iyi olur. Onlarda da sorun yoksa zamanı değil demek diyip bekliyim diyorum çünkü.. bende pko yoktur herhalde adetlerim çok düzenlidir dr da demedi hiç.. hakkımızda hayırlısıu-mutlu lale
Canim benim şansıma söyle oldu. Yanlış yerden randevu almışım bana direk tıbbi genetiğe git orası sana bakar dediler bende gittim cok zorlamadılar normalde çoğu hastane randevusuz almaz ama bunlar baktı sağolsunlar. E tabi yalan söyledim neden geldiniz sesi bende 2 kimyasal düşügum oldu sonrasında bir gebelik oluştu ama 2 aylıkken kalp atışları durdu dedim öyle deyince testleri yaptılar dedim doktorum istiyor. Ha birde sorununun ne demişti doktorun birşey dedi mi dedim tam net degil ama pko olabilirsin dediler dedim doktora kızdı :) ama genetik testte esinin de olması lazım ikinizden kal alıyorlar genc bir doktor ilgili. Yaptırdığım testler trombofili paneli
Faktör v Leiden. Protrombin mutasyon analizi. Mthfr mutasyon analizi (C677t) diye geçiyor bunlar pıhtılaşma testi bi kac ismi daha var ama baya karışık sen direk desen trombofili paneli diye o yapar diye düşünüyorum. Bunun dışında kendi de testler istedi. Ha birde kromozom genetik test iste senin esinle yapacağın test biz medical parkta 400 liraya yaptırmıştık. Daha devlet hastanesine gitmeden yaptırdık yaptırmadaydık orda yaptırırdık.
Canım benim bizde seni özledik yokluğun hissediliyordu ama iyi olmana sevindim bol bol eğlenin kocacığınla zamen geçirin. Adet olman biraz tatsız olmuş tatilde ama olsun mutlu olunda:) bende iyiyim canım çok şükür birkaç gündür yoğundum bende giremedim bugünde konserve domates yaptık kv ile çok yoruldum benim için bugün günlerden domatestiKocişimle gezmelerdeyim canım. Regl oldum suya giremedim pek ama yarın gireceğim inş. Kocişim kitap okuyor ben de dinleniyorum.
Sen nasılsın özledim sizi.
Hsevda kimyasal çıkmış okudum şimdi. Bilemedim ne diyeceğimi.
Allahım inş hepimizin yüzüne bakar.
Sen ne yapıyorsun canım. Öpüyorum seni
herkese hayırlı cumalar kızlar...ellerim şuan klavyede yazmakta zorlanıyor içim acıyor...annem daha iyi ama dün onu ziyaretten dönerken kara haber geldi ...Bitlisteki bombalı saldırada eşimin dayı oğlu şehit olmuş..Rabbim mekanını cennet eylesin..onuda bizlere öbür alemde şefaatçi eylesin inşallah...
Leyla ablacım çok üzüldüm hiç böyle bir haber beklemiyodum ama inşallah dr yanılmıştır bebeğin seninledir ama değilse bile Allaha şükürler olsun ki inançlı insanlarız mevla neylerse bizim için hayırlısını eyler demekyen başka çare yok. Burada hemen hemen hepimiz yaşadık senin şuanda yaşadığın duyguları rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Her evladın yeri ayrıdır ama çom şükür sen o duyguyu tatmışsın kızında Allah ona sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Yine de inşallah dr yanılmıştır tabikiMalesef haberler kötü.. Bebeğin kalp atışını alamadı doktor... Bir hafta daha bekleyecegiz.. Kendi düşmezse kürtaj dedidoktor.. Moralim çok kötü...
Canım misafirim vardı şimdi girebildim..
Çok üzüldüm, doktorunun yanıldığını umud ediyorum..
dualarımla seninleyim ablacım..
Bu gibi durumlarda pek ne yazacağımı bilemiyorum..
Senenin başında yaşadığım acının etkisinin atamadım hala..
Bir ömür de ben de kalacak yarası..
O yüzden Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..
Çok zor.
Rabbim YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
Sağolun kızlar... Bakalım salı günü ne diyecek başka doktor...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...Canım benim bizde seni özledik yokluğun hissediliyordu ama iyi olmana sevindim bol bol eğlenin kocacığınla zamen geçirin. Adet olman biraz tatsız olmuş tatilde ama olsun mutlu olunda:) bende iyiyim canım çok şükür birkaç gündür yoğundum bende giremedim bugünde konserve domates yaptık kv ile çok yoruldum benim için bugün günlerden domatesti
Leyla ablacım çok üzüldüm hiç böyle bir haber beklemiyodum ama inşallah dr yanılmıştır bebeğin seninledir ama değilse bile Allaha şükürler olsun ki inançlı insanlarız mevla neylerse bizim için hayırlısını eyler demekyen başka çare yok. Burada hemen hemen hepimiz yaşadık senin şuanda yaşadığın duyguları rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Her evladın yeri ayrıdır ama çom şükür sen o duyguyu tatmışsın kızında Allah ona sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Yine de inşallah dr yanılmıştır tabiki.. şehit içinde çok çok üzüldüm onun yeri iyi inşallah şehadet mertebesibe ulaşmış ama Allah geride kalan eşine ailesine sevenlerine sabır versin inşallah
Sağolasın ablacım, amin inşallah... Rabbim yüreğine ferahlık versin.Amin gülüm Allah razı olsun ebrucum.. Seninde gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün ablacım... Duanızı eksik etmeyin üzerimizden... Şimdi biraz kuran okudum.. Biraz olsun içim ferahladı...
Canımın içiAleyküm Selam taze anne :)
Seni ve bebisini öpüyorum ❤
Darısı sana inşallah, Rabbim bir avazda kurtarsın kuzum. Hamd olsun şükür her halimize. Beni dün taburcu ettiler, kız bir kaç gün daha müşade altında kalacak. Nefesini tutuyor bazen, onu kontrol altına almaya çalışıyorlar... Rabbim beterinden korusun. Sen nasılsın gülüm? Nasıl geçiyor hamileliğin?Hoşgeldin ebruş, hayırlı sağlıklı olsun bebişin, kızın ve sen iyisiniz di mi?
Adaşım şükür... Sabah olsa hastaneye koşsam da durumu öğrensem diye bekliyorum. Neler var neler ben her halimize şükrediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, hiç birimize taşıyamacağımız dert vermesin... Sen nasılsın ebuşum?Aleyküm selam canım gözün aydınn :) nasıl durumunuz iyisinizdir inş?
Allah razı olsun, amin inşallah gülüm çok sağol. Darısı sizlere hayırlısıyla.Ebrulim gülüm şimdi gördüm, gözünüz aydın olsun..
Rabbim vatana millette hayırlı evlat eylesin. .
Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. .
Elif prensesi ve seni öpüyorum canım. .
Amin bitanem Allah razı olsun. Hastaneye gitmeden yasin okuyup dua ettim sizlere, inşallah Allah sizlere de tattırsın hayırlısıylaE-brulim canıııım anne olmuşsun çok şükür Rabbime kavulmuşsunuz kızınla.. Allah sağlıklı hayırlı mutlu uzun ömür verisn inşallah Elif bebeğe teyzesinin yerine kokla onu mis gibi kokar şimdi melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?