Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canim 1,5 senedir iciyorum... Sen?

Hadi kolay gele, iyi yaglanmalar :KK48:
Bende iciyorum cnim folbiol iciyordum son iki kaldi yenisini alcam ne alaam acebaaa ;) yaglandim cnim bide cam sildim bide tulleri attim bide toz aldim ;)

Bende iciyorum cnim folbiol iciyordum son iki kaldi yenisini alcam ne alaam acebaaa :KK66: yaglandim cnim bide cam sildim bide tulleri attim bide toz aldim :KK66:
Masallah kiz elinde pek cabukmus :) Hemen gittin geldin :)
Ben folio forte kullaniyorum ama türkiyede varmidir bilmiyorum canim...

Cnm
AYNN SENİN NASIL CNM KAÇ GÜN SÜRÜYO BOLMU DİKKAT ETTİNMİ HİÇ?
Cnm bu Akıntı 20 li yaşlarda uzun sürüyor4-5 gün falan ama 30 lu yaşlara gelince bu süre. Kısalıyor:( benim 2-3 gün sulu oluyor sonra lüteal faz boyunca krem Tarzı oluyor

Bilemiyorumki cnm ortaya kim Attı onu da bilmiyorum Pink love sanırım aslında dua topiğinde Yasemin iki sene sonunda hamile kalınca ordan çıktı yani birkaç aydır Yağlı sıcak suya oturuyormuş bir de yakı artık hangisi vesile oldu ise geçen ay bir de önceki ay bildiğim ebe bardak çekmiş birde artık hangisi vesile oldu ben de bilmiyorum
Ben dedim cnm zeytinyagini :))) .yasemin yaglinsuya oturmusya bide zeytinyagi ile silmek vardi yapacaktim bu ay unuttum dedim konu oyle basladi :)

Hakiki zeytinyağı mı :)) kız abartma az yağla ayakları dıkcen yalnış yerlere akıp gitmesin :)) ayy makınaları kapıları yaglarlar ya bizde öyle olduk :))
Azcik pamuga damlatip sildim :)).makinayi yagladim ben sira sizde ;)

Masallah kiz elinde pek cabukmus :) Hemen gittin geldin :)
Ben folio forte kullaniyorum ama türkiyede varmidir bilmiyorum canim...
Canim isterse hemen yaparım isimi gucumu istemezse saatlerce sallarim ;) .folic plus dusunuyorum bende cnm birazdan giderim ecz.

valla canım eczacı bile dertli bu konuda..devleti suçluyor..bize hiç bir kazancı yok diye dert yandı kadıncağız...parası olmayan ne yapsın dimi ölsün mü çocuksuz mu kalsın...hepsinin bedava olması lazım..zaten doktora bir sürü para bayılıyoruz....dimi ama cicim....
En az 3 çocuk derken iyiyki ulen olmiyo iste :) ilaclar bedava olsun 5de yapariz ;)

Canim isterse hemen yaparım isimi gucumu istemezse saatlerce sallarim :KK66: .folic plus dusunuyorum bende cnm birazdan giderim ecz.
Aynen bende öyleyim canim, istemedigim zaman saatlerce ugrasirim :)

En az seviyede yollayabilirsin bence silmek zor bi garip oluyo . Bende siranga düşündüm; )
Tamponu yaglamak daha mantikli o zaman :) hem pratik...

Cnm

Cnm bu Akıntı 20 li yaşlarda uzun sürüyor4-5 gün falan ama 30 lu yaşlara gelince bu süre. Kısalıyor:KK43: benim 2-3 gün sulu oluyor sonra lüteal faz boyunca krem Tarzı oluyor
BENİMDE DE LÜTEAL FAZDA KREM GİİBİ ÇOK AZ YA SİZDE OLUYORMU BİLMİYORUM AMA BENDE YUMURTLAMA GÜNLERİNDE CİNSEL İSTEK VAR RAHİM AĞZINDA YUMUŞAMA ISLAKLIK VAR GARİP NORMALDE ÖLE OLMUYORUM YUMURTLAMA GÜNLERİMDE HORMONLARIN ETKİSİYLEMİ BİLMEM BİR HALLER OLUYOR BENDE:):):)

BENİMDE DE LÜTEAL FAZDA KREM GİİBİ ÇOK AZ YA SİZDE OLUYORMU BİLMİYORUM AMA BENDE YUMURTLAMA GÜNLERİNDE CİNSEL İSTEK VAR RAHİM AĞZINDA YUMUŞAMA ISLAKLIK VAR GARİP NORMALDE ÖLE OLMUYORUM YUMURTLAMA GÜNLERİMDE HORMONLARIN ETKİSİYLEMİ BİLMEM BİR HALLER OLUYOR BENDE:):):)
:KK4::KK4::KK4: Yakala kocayi :KK37:

Aynen öyle cnm normali bu olmasa anormaldi.ıslaklık arzu yumuşaklık gayet normal cnm

AYYY ESKİDEN BEN HİÇ BİŞEYİMİ İNCELEMEZDİM YAA GEBE KALMA YOLUNDA HERYERİMİZİ İNCELİYORUZ RESMEN HER YOLU DENİYORUZ :)
Bir vajinal muayene kaldı bir ara onu da kafaya koyduydum ama enfeksiyondan. Çekindim ovulasyon olup olmadığını bu şekilde anlayabiliyorsun

Back
X