Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim, Rabbim neylerse güzel eyler... Bu süreci bizimle beklemek istersen seni ilk sayfada ki tabloya ekleyebilirim :)
Bende iciyorum cnim folbiol iciyordum son iki kaldi yenisini alcam ne alaam acebaaaEvet canim 1,5 senedir iciyorum... Sen?
Hadi kolay gele, iyi yaglanmalar![]()
Bu saatt e kocayi bulamamHemen arkasına ilişki yazıyor
Masallah kiz elinde pek cabukmus :) Hemen gittin geldin :)Bende iciyorum cnim folbiol iciyordum son iki kaldi yenisini alcam ne alaam acebaaayaglandim cnim bide cam sildim bide tulleri attim bide toz aldim
![]()
Cnm bu Akıntı 20 li yaşlarda uzun sürüyor4-5 gün falan ama 30 lu yaşlara gelince bu süre. KısalıyorAYNN SENİN NASIL CNM KAÇ GÜN SÜRÜYO BOLMU DİKKAT ETTİNMİ HİÇ?
Ben dedim cnm zeytinyagini :))) .yasemin yaglinsuya oturmusya bide zeytinyagi ile silmek vardi yapacaktim bu ay unuttum dedim konu oyle basladi :)Bilemiyorumki cnm ortaya kim Attı onu da bilmiyorum Pink love sanırım aslında dua topiğinde Yasemin iki sene sonunda hamile kalınca ordan çıktı yani birkaç aydır Yağlı sıcak suya oturuyormuş bir de yakı artık hangisi vesile oldu ise geçen ay bir de önceki ay bildiğim ebe bardak çekmiş birde artık hangisi vesile oldu ben de bilmiyorum
Azcik pamuga damlatip sildim :)).makinayi yagladim ben sira sizdeHakiki zeytinyağı mı :)) kız abartma az yağla ayakları dıkcen yalnış yerlere akıp gitmesin :)) ayy makınaları kapıları yaglarlar ya bizde öyle olduk :))
Canim isterse hemen yaparım isimi gucumu istemezse saatlerce sallarimMasallah kiz elinde pek cabukmus :) Hemen gittin geldin :)
Ben folio forte kullaniyorum ama türkiyede varmidir bilmiyorum canim...
En az seviyede yollayabilirsin bence silmek zor bi garip oluyo . Bende siranga düşündüm; )Şırınga ile yollasam çok mu olur ya
En az 3 çocuk derken iyiyki ulen olmiyo iste :) ilaclar bedava olsun 5de yaparizvalla canım eczacı bile dertli bu konuda..devleti suçluyor..bize hiç bir kazancı yok diye dert yandı kadıncağız...parası olmayan ne yapsın dimi ölsün mü çocuksuz mu kalsın...hepsinin bedava olması lazım..zaten doktora bir sürü para bayılıyoruz....dimi ama cicim....
En iyisi huni ile boşaltmakeşim tutsun boşaltsın şişeyi
Aynen bende öyleyim canim, istemedigim zaman saatlerce ugrasirim :)Canim isterse hemen yaparım isimi gucumu istemezse saatlerce sallarim.folic plus dusunuyorum bende cnm birazdan giderim ecz.
Tamponu yaglamak daha mantikli o zaman :) hem pratik...En az seviyede yollayabilirsin bence silmek zor bi garip oluyo . Bende siranga düşündüm; )
Benimde aklima o geldi@Veson sırınga deyınce aklıma kötü kötü şeyler getirdin
eşler sırınga görevi görüyorlar zaten
ben eşimi yağlıyorum
![]()
BENİMDE DE LÜTEAL FAZDA KREM GİİBİ ÇOK AZ YA SİZDE OLUYORMU BİLMİYORUM AMA BENDE YUMURTLAMA GÜNLERİNDE CİNSEL İSTEK VAR RAHİM AĞZINDA YUMUŞAMA ISLAKLIK VAR GARİP NORMALDE ÖLE OLMUYORUM YUMURTLAMA GÜNLERİMDE HORMONLARIN ETKİSİYLEMİ BİLMEM BİR HALLER OLUYOR BENDE:):):)Cnm
Cnm bu Akıntı 20 li yaşlarda uzun sürüyor4-5 gün falan ama 30 lu yaşlara gelince bu süre. Kısalıyorbenim 2-3 gün sulu oluyor sonra lüteal faz boyunca krem Tarzı oluyor
Ben hic tampon kullanmadim gozumde kocmaan bisey canlaniyor :)))Aynen bende öyleyim canim, istemedigim zaman saatlerce ugrasirim :)
Tamponu yaglamak daha mantikli o zaman :) hem pratik...
BENİMDE DE LÜTEAL FAZDA KREM GİİBİ ÇOK AZ YA SİZDE OLUYORMU BİLMİYORUM AMA BENDE YUMURTLAMA GÜNLERİNDE CİNSEL İSTEK VAR RAHİM AĞZINDA YUMUŞAMA ISLAKLIK VAR GARİP NORMALDE ÖLE OLMUYORUM YUMURTLAMA GÜNLERİMDE HORMONLARIN ETKİSİYLEMİ BİLMEM BİR HALLER OLUYOR BENDE:):):)
Aynen öyle cnm normali bu olmasa anormaldi.ıslaklık arzu yumuşaklık gayet normal cnmBENİMDE DE LÜTEAL FAZDA KREM GİİBİ ÇOK AZ YA SİZDE OLUYORMU BİLMİYORUM AMA BENDE YUMURTLAMA GÜNLERİNDE CİNSEL İSTEK VAR RAHİM AĞZINDA YUMUŞAMA ISLAKLIK VAR GARİP NORMALDE ÖLE OLMUYORUM YUMURTLAMA GÜNLERİMDE HORMONLARIN ETKİSİYLEMİ BİLMEM BİR HALLER OLUYOR BENDE:):):)
AYYY ESKİDEN BEN HİÇ BİŞEYİMİ İNCELEMEZDİM YAA GEBE KALMA YOLUNDA HERYERİMİZİ İNCELİYORUZ RESMEN HER YOLU DENİYORUZ :)Aynen öyle cnm normali bu olmasa anormaldi.ıslaklık arzu yumuşaklık gayet normal cnm
Bir vajinal muayene kaldı bir ara onu da kafaya koyduydum ama enfeksiyondan. Çekindim ovulasyon olup olmadığını bu şekilde anlayabiliyorsunAYYY ESKİDEN BEN HİÇ BİŞEYİMİ İNCELEMEZDİM YAA GEBE KALMA YOLUNDA HERYERİMİZİ İNCELİYORUZ RESMEN HER YOLU DENİYORUZ :)