- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
VALLAHİ HİÇ DİKKAT ETMEDİM YA SEN HİÇ HİSSETTİNMİ?Ben cok kisiden duydum alt karin bölgem sertlesti diyorlar :) salliyorlar mi ki :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VALLAHİ HİÇ DİKKAT ETMEDİM YA SEN HİÇ HİSSETTİNMİ?Ben cok kisiden duydum alt karin bölgem sertlesti diyorlar :) salliyorlar mi ki :)))
CNM ÇOK HEYECANLI SENDEN HABER BEKLİYORUZ BURDA:)Belirti hala yok cnm sadece biraz çabuk acıkıyor gibiyim.ara ara da sol kasıkta batma oluyor mesela dün vardı bugün yok
Helal olaunTamam ekliyorum canim, herkes hakkini helal etsin.
ANAMMMMMMMMMMM GÜSEL HABERR TAM 3 TANE BEBEK ADAYIN VAR:) AYYY HADİ İNŞALLAH KAYNANANDA OLACAK İNŞALLAH BU İŞ:) ALLAHIN İZNİYLE:)Kizlarrrr ben geldimsevincten kuduruyorum 5 yumurtadan 3u istenilen boyuta gelmiş çatlatma ignesi vermedi
bugunden itibaren gun asiri iliski dedi
.esimin sonucunuda senis gibi yorumladi Üroloji baksin birde dedi
![]()
Orasi muamma canim, emin degilim :)VALLAHİ HİÇ DİKKAT ETMEDİM YA SEN HİÇ HİSSETTİNMİ?
Gözün aydin canim :))) Hadi hayirlisi olsun, gelsin insallah bebisin ♥Kizlarrrr ben geldimsevincten kuduruyorum 5 yumurtadan 3u istenilen boyuta gelmiş çatlatma ignesi vermedi
bugunden itibaren gun asiri iliski dedi
.esimin sonucunuda senis gibi yorumladi Üroloji baksin birde dedi
![]()
Yaaa ben onları yerim yaaANAMMMMMMMMMMM GÜSEL HABERR TAM 3 TANE BEBEK ADAYIN VAR:) AYYY HADİ İNŞALLAH KAYNANANDA OLACAK İNŞALLAH BU İŞ:) ALLAHIN İZNİYLE:)
Sagol canimmm insallahhh313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 24
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 28
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 24
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 24
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> -
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 24
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 24
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 165
Eksik: 148
Kumbara: 85
Orasi muamma canim, emin degilim :)
Gözün aydin canim :))) Hadi hayirlisi olsun, gelsin insallah bebisin ♥
AKŞAM OLANA KADAR EŞİNE ŞÖLE BALLI MUZ FELAN FINDIK FISTIK BUGÜNÜN KARI NE BULURSAN YEDİR ANAM:)Yaaa ben onları yerim yaa.hahaha kv dedim 3 yumurta var sana 3 torun yapicam dedim
seviniyo oda
insallahhh birinden biri tutar
aksam olsunda calisayim ya
![]()
Ne zaman arar ki bu doktorKızlar hastane yoğunmuş mecbur Dr dan haber bekleyeceğim
OFFFFFFFFFFFKızlar hastane yoğunmuş mecbur Dr dan haber bekleyeceğim
KIZ BANA BAK @SaTu ST gibi tüm yumurtalar tutmasın sen gör ozaman şamatayı:)Yaaa ben onları yerim yaa.hahaha kv dedim 3 yumurta var sana 3 torun yapicam dedim
seviniyo oda
insallahhh birinden biri tutar
aksam olsunda calisayim ya
![]()
1 günde 2mm büyüyor cnm belki onunda katkısı olmuştur neden olmasınKizlar aklima ne geldi pzt yumurtalar 14 mmdi bugun 18 19 20 mm olmuslar gobehime yaki yapistirdimya acaba buyumesinimi sagladiki![]()
Bilmiyorum ki mesaj atarım Demişti şimdi çalışıyordurNe zaman arar ki bu doktor![]()
KIZ BANA BAK @SaTu ST gibi tüm yumurtalar tutmasın sen gör ozaman şamatayı:)
Cnm geçen sefere Aradım cevap vermişlerdi ama şimdi yarım gün ya bilmiyorum ondan dolayı olabilir birazdan yine şansımı denerim umarım aynı kadın çıkmaz :)Veson cnm hastanenin lab sonuclari sistemi yokmu
Sen mesaj atBilmiyorum ki mesaj atarım Demişti şimdi çalışıyordur