- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Bu ayda olmazsa belden asagimin her yerine yaki yapistircam1 günde 2mm büyüyor cnm belki onunda katkısı olmuştur neden olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayda olmazsa belden asagimin her yerine yaki yapistircam1 günde 2mm büyüyor cnm belki onunda katkısı olmuştur neden olmasın
bi de bana sor kalbim güm güm sınav sonucu bekler gibiyimOFFFFFFFFFFF![]()
Esin arasinCnm geçen sefere Aradım cevap vermişlerdi ama şimdi yarım gün ya bilmiyorum ondan dolayı olabilir birazdan yine şansımı denerim umarım aynı kadın çıkmaz :)
MaşallahKizlar aklima ne geldi pzt yumurtalar 14 mmdi bugun 18 19 20 mm olmuslar gobehime yaki yapistirdimya acaba buyumesinimi sagladiki![]()
aynen cnm rabbim hayırlısını sağlıklısını versinn heveslendirmeyeyim seni ama umutluyum senden buay:)Ikimiz yan yana gelsek 7 cocuk enaaaaa
beni heveslendirme kiz
1tane olsun saglikla sihatle insallah ben pcoluyum duser 3uz yada ikiz olursa
![]()
hayırlısı neyse o olsun
![]()
Iyi fikir durEsin arasin.valla yarim gun diye bende az kalsin muayene olamicaktim azcik cemkirdim
![]()
Insallahh canim yaaa sevincten aglarim heraldeaynen cnm rabbim hayırlısını sağlıklısını versinn heveslendirmeyeyim seni ama umutluyum senden buay:)
Eşim cevap vermedi hastaneyi Aradım netten öğrenebiliyor muyuz diye gelmeniz gerek diyor ben de mi bir çemkirseydim acabaEsin arasin.valla yarim gun diye bende az kalsin muayene olamicaktim azcik cemkirdim
![]()
Hehehe cnm ogln yola çıkcaz yaaa findik cok evde aslinda kirsammiki pekmezde icer ; (AKŞAM OLANA KADAR EŞİNE ŞÖLE BALLI MUZ FELAN FINDIK FISTIK BUGÜNÜN KARI NE BULURSAN YEDİR ANAM:)
valla ne yapsan kardır akşama enerji verir:)Hehehe cnm ogln yola çıkcaz yaaa findik cok evde aslinda kirsammiki pekmezde icer ; (
Vesonnnn ne kadan yumusaksin azcik cemkirEşim cevap vermedi hastaneyi Aradım netten öğrenebiliyor muyuz diye gelmeniz gerek diyor ben de mi bir çemkirseydim acaba![]()
Tamamvalla ne yapsan kardır akşama enerji verir:)
ahahahahah kopardın beni nasıl çıkarıcan sonra onları:)Bu ayda olmazsa belden asagimin her yerine yaki yapistircam![]()
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım çok heyecanlıyız hepimiz senin içinEvet cnm bugün hem dua günüm hem kan günü inşallah herşey güzel gider
Bu arada clexane 0,4 başladım dün @Al_pi çok zor ya
ooo maşallah belki ikiz olurKizlarrrr ben geldimsevincten kuduruyorum 5 yumurtadan 3u istenilen boyuta gelmiş çatlatma ignesi vermedi
bugunden itibaren gun asiri iliski dedi
.esimin sonucunuda senis gibi yorumladi Üroloji baksin birde dedi
![]()
Bilmiyorumahahahahah kopardın beni nasıl çıkarıcan sonra onları:)
Hayırlısı olsunda cnmhayırlı haberlerini alırız inşallah canım çok heyecanlıyız hepimiz senin için
ooo maşallah belki ikiz olur![]()
En iyisi numarayı sana vereyim sen ara ben bu işi başaramıyorumVesonnnn ne kadan yumusaksin azcik cemkirhanfendi gelecekbdurumda olsam zaten sizinle muhattap olmam gelirdim sonucu telefonda ogrenmem lazim durumum ciddi
böyle diyeceksin veson
![]()
VESON ÇATLIYACAM BURDA:)En iyisi numarayı sana vereyim sen ara ben bu işi başaramıyorum![]()
amin inşallah canım hayırtlı sağlıklı evletlar nasip olsunHayırlısı olsunda cnm![]()
En iyisi numarayı sana vereyim sen ara ben bu işi başaramıyorum![]()