Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Önemli degil canim
Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Toplam: 54 milyon
WHO A: 16%
WHO B: 19%
Morfoloji normal: 11%

Birde bir sorum var, hamile olunca rahim ne zaman sertlesmeye/kalinlasmaya basliyor?
cnm hareketlilik morfoloji süper sayıda azlık var sadece 3 gün rejimine uyup vermişti dimi? sayıdaki azlık skıntı değil cnm ya vitaminlerle sayı rahatlıkla artar morfoloji bozuk olduğunda ileri hareketi etkiliyor ozaman skıntı bu sayıyı senin besin takviyelerinle arttırman lazım sen bakacaksın kocana:)

Önemli degil canim
Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Toplam: 54 milyon
WHO A: 16%
WHO B: 19%
Morfoloji normal: 11%

Birde bir sorum var, hamile olunca rahim ne zaman sertlesmeye/kalinlasmaya basliyor?
nasıl yani cnm rahimi östrojen hormonu kalınlaştırıyor yumurta çatlayana kadar çatladıktan sonrada progesteron kalınlaşan rahmi olgunlaştırıyor yani adet gününde rahmin kalın oluyor olası bi gebeliğe hazır olmak için

fark etmez en sona ekleyin kızlar kimsenin hakkını gasp etmim şimdi sonradan zırt diye çıkıp :)) ben size faydam dokunsun diye hemen okuyayım dedim öyle geçti içimden ama tabi bana da okunursa ne ala

Cok sag ol canim... Evet 3 gün rejimine uyup vermisti. Önümüzde ki ay bebek gibi bakacagim ona :)))

Cok sag ol canim... Evet 3 gün rejimine uyup vermisti. Önümüzde ki ay bebek gibi bakacagim ona :)))
vallahi cnm bakmadan olmuyor benim eşimin yerlerdeydi hem benimki varikoselden dolayı morfoloji ve ileri harekette kötü biz sayıdan yırtıyoruz ben 20 günde yedirdiğim içirdiklerimle 80 milyondan 180 milyon olmuştu aşılama günü yapılan testlerde

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 21
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 21
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 21
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 21
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> -
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 21
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 20
  14. -> 07.11.: cornella -> mazeretli
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 163
Eksik: 150
Kumbara: 85

H

helal olsun canim.sonucta kurayla secildi gunler oyle belirlendi asagi yukari kaydirmak siramizi bence kuranin anlami olmaz boyle 2.si ve sanirim 7si bos araya katmak daha iyi olur
Benim icin de sorun yok canim, araya ekledim, araliklari da kapattim :)

Hani diyorlar ya karnimin alt tarafina dokununca sertlestigini hissediyorum diye, o ne zaman oluyor diye merak ettim :)

fark etmez en sona ekleyin kızlar kimsenin hakkını gasp etmim şimdi sonradan zırt diye çıkıp :)) ben size faydam dokunsun diye hemen okuyayım dedim öyle geçti içimden ama tabi bana da okunursa ne ala
Canim ekledim seni, bugünlük sayilari paylastirdik yarindan itibaren okumaya baslarsin.

Oy masallah pek iyi bakmissin kiz kocana :)

allah allah nasıl hissediliyomuş ki o vardır belki hisseden:)

tamam canım inş.başlarım

Canim ben 25 okudum

Aynen Dr bana da test yaptığında genetik tahlile öyle dedi seninki düşük yapmaz ama her ihtimale başlarız dedi.dış gebelik de bugün tahlil de az buçuk belli eder inşallah

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah Razı olsun 15 dakikaya hastaneyi arayacağım inşallah güzel sonuçlarla gelirim

Belirti hala yok cnm sadece biraz çabuk acıkıyor gibiyim.ara ara da sol kasıkta batma oluyor mesela dün vardı bugün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…